Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Skyrim

2. Eve Online

Για το Skyrim δεν χρειάζεται να πω κάτι. Mod it και λιώσιμο. Τώρα σε ότι αφορά το Eve Online...αν έχεις καπιταλιστική φλέβα δεν θα ξεκολλάς με τίποτα. 

Δημοσ.

+1 για το eve και το mod στο skyrim, εγω θα διαλεγα stalker και planetside 2 για τους προφανεις λογους. πιστευω θα περναγαν οι 12 μηνες αερας :P

Αποστολή από το HUAWEI VNS-L21 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν σας κλείνανε σε ένα κελί ολομόναχο για 1 χρόνο και σας έλεγαν ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο 2 ηλεκτρονικά παιχνίδια (Για pc η κονσόλα).

1)Παιχνίδι single player μόνο (offline) για να παίζετε μόνος σας.

2)Παιχνίδι που να έχει και mutiplayer για να παίζετε Online στο ίντερνετ.

Ποια 2 παιχνίδια θα διαλέγατε για single player/multiplayer;;;

1) TW Rome 2 (με όλα τα DLC όπως το έχω).

2) Αν έχω πρόσβαση σε CRT οθόνη DAOC - Uthgard, αν όχι η επιλογή μεταξύ  World of Tanks και EVE είναι τρομερά δύσκολη. Μην μας βάζεις δύσκολα.

Δημοσ.

Γιατί?

Γιατί το Eve είναι μια μικρογραφία μιας καπιταλιστικής κοινωνίας. Πολλές τοπικές αγορές με τους τυπικούς κανόνες μιας αγοράς, corporations με μετοχές και επενδυτικά πλάνα... είναι τόσο βαθύ το παιχνίδι που αν το ψάξεις, πραγματικά δεν θα ξεκολλάς. 

Δημοσ.

1) Skyrim δαγκωτό. Με την παρέα του είναι πάντα ωραίες οι μοναχικές ώρες.

2) Diablo για κάψιμο με το παρεάκι ή και solo.

Δημοσ.

Counter strike μονο. Στην ουσια εγω αυτο το εχω παθει κιολας, δλδ απο τοτε που πηρα gaming pc και εβαλα το csgo δεν ξαναεπαιξα κανενα αλλο παιχνιδι ενω αγοραζα διαφορα, ακομα και physical copy απο gta5 εχω και επαιξα 5 ωρες μονο..

• Like 1
Δημοσ.

TES:Daggerfall και Baldur's Gate 2 και αμφιβάλλω αν θα προλάβαινα σε έναν χρόνο να τα εξερευνήσω πλήρως και τα δύο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...