Tobajara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 1) Europa Universalis 4 με όλα τα αξεσουάρ 2) Ανταλλαγές καρτών στο Steam
zio10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αμαν ρε Ζιο και σε είχα για πιο σοβαρά και hardcore παιχνίδια. Χαχα, έχω σχεδόν αποσυρθεί! Ελπίζω προσωρινά βέβαια! Κάποτε ήμουν πιο hardcore ναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Χαχα, έχω σχεδόν αποσυρθεί! Ελπίζω προσωρινά βέβαια! Κάποτε ήμουν πιο hardcore ναι... Κρίμα... :unsure: 1) Europa Universalis 4 με όλα τα αξεσουάρ 2) Ανταλλαγές καρτών στο Steam Άστο θα σου ακυρώσουν την θητεία γιατί πας να πτωχεύσεις την φυλακή :P
Lautrec Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1. Crusader Kings 2 2. World of Warcraft Με το δεύτερο δεν έχω ασχοληθεί, αλλά θα το επέλεγα λόγω του μεγέθους του και επειδή μου αρέσει το setting του. Με το CK2 έχω ασχοληθεί και θα το επέλεγα και λόγω replayability, αλλά και επειδή είναι αντικειμενικά πολύ καλό grand strategy.
dimyok Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ενα MMΟRPG απο τα γνωστα μπορει να σου φαει μηνες . Εδω το WoW μας εχει φαει 7 χρονια . 2
Gilmaru Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αυτό που είπε ο από πάνω. Ένα MMORPG και είσαι καλυμμένος, τώρα το ποιο είναι θέμα προτίμησης. Εγώ προφανώς και θα διάλεγα αυτό που παίζω τώρα, το Black Desert Online. Για single player θα διάλεγα ένα από τα total war (Rome 2, Attila ή Warhammer). 1
nevermore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1. Το football manager είναι στανταράκι 2. Εδώ μάλλον θα πήγαινα με κανένα MMORPG
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1) The Witcher 3 επειδή δεν το έχω παίξει. Διαφορετικά μπορεί να έλεγα skyrim αν και έχω κάνει το περισσότερο περιεχόμενο. 2) Προφανέστατα CS:GO. Δεν το βαριέμαι ποτέ 1
mike299 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 BG (με full BWP) θα ζητήσω και επέκταση της ποινής γιατί δεν θα έχω προλάβει να το τελειώσω 2
Avatar_GR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 BG (με full BWP) θα ζητήσω και επέκταση της ποινής γιατί δεν θα έχω προλάβει να το τελειώσω BG = Baldur's Gate???
nevermore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 BG = Baldur's Gate??? Εγώ αυτό κατάλαβα και του έκανα like
mike299 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 BG = Baldur's Gate??? sorry απάντησα βιαστικά Ναι, εννοώ τα baldurs gate (1+2+expansions) μαζί με το Big World Project (τεράστια συλλογή με όλα τα fan made addons)
dimitris21gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1) American/Euro truck simulator με μια τιμονιέρα όμως! 2) CS:GO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα