Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σας κλείνανε σε ένα κελί ολομόναχο για 1 χρόνο και σας έλεγαν ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο 2 ηλεκτρονικά παιχνίδια (Για pc η κονσόλα).

1)Παιχνίδι single player μόνο (offline) για να παίζετε μόνος σας.

2)Παιχνίδι που να έχει και mutiplayer για να παίζετε Online στο ίντερνετ.

Ποια 2 παιχνίδια θα διαλέγατε για single player/multiplayer;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.
  1. Hearts of Iron IV
  2. Team Fortress 2

Και λίγα Ελληνικά γιατί δεν με αφήνει να ποστάρω με μόνο αγγλικά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

skyrim . Θες ένα χρόνο για να κάνεις όλες τις πιθανές αποστολές :-D

Ναι αλλά μου φαίνεται πολύ μοναχικό για αυτό και το απεχθάνομαι τις βραδινές ώρες που θέλω παρέα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Eve Online...

/thread closed

ΈΤσιιιιι

Δημοσ.

H πιο ευκολη ερωτηση του κοσμου !

Και δεν χρειαζεται καν το κελι .

Tomb Raider

To A και το Ω .Kατι σαν το google ενα πραγμα.Μετα απο αυτο το χαος.Αν οχι το χαος ,  κατι ..ψιλολογια ,για να υπαρχει απλα μια ποικιλια.

Δημοσ.

Πολύ εύκολα απαντάτε όλοι σας βλέπω....

Εγώ που ξεκίνησα και το νήμα έχω σπάσει το κεφάλι μου τόση ώρα και δεν μπορώ να διαλέξω δύο ακόμα.

1) Skyrim

2) Counter strike

(Skyrim επειδή είναι μεγάλο παιχνίδι (για αυτό και δνε το έχω παίξει, δεν έχω χρόνο για τόσο μεγάλα παιχνίδια)

(Counter strike, γιατί θέλει προπόνηση και λεπτομέρεια στην τεχνική που άνετα σε κρατάει 1 χρόνο)

Επισκέπτης
Δημοσ.

H πιο ευκολη ερωτηση του κοσμου !

Και δεν χρειαζεται καν το κελι .

Tomb Raider

To A και το Ω .Kατι σαν το google ενα πραγμα.Μετα απο αυτο το χαος.Αν οχι το χαος ,  κατι ..ψιλολογια ,για να υπαρχει απλα μια ποικιλια.

Σωραίος.

Εγώ από όλα τα TR, θα έπαιρνα το 4.

Δημοσ.

Ωραίο θέμα, σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο και μπορεί να επεκταθεί σε μία και μοναδική σελίδα, έναν τραγουδιστή - συγκρότημα, μία ταινία κλπ.

Για τα παιχνίδια θα έλεγα μάλλον το virtual pool και το τελευταίο fifa για online και offline και τα δύο. Ίσως όμως και κανένα forza ή κάποιο άλλο καλό ραλάκι. Δύσκολη επιλογή πάντως.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραίο θέμα, σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο και μπορεί να επεκταθεί σε μία και μοναδική σελίδα, έναν τραγουδιστή - συγκρότημα, μία ταινία κλπ.

Για τα παιχνίδια θα έλεγα μάλλον το virtual pool και το τελευταίο fifa για online και offline και τα δύο. Ίσως όμως και κανένα forza ή κάποιο άλλο καλό ραλάκι. Δύσκολη επιλογή πάντως.

Αμαν ρε Ζιο και σε είχα για πιο σοβαρά και hardcore παιχνίδια. :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...