rasty Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Lipon,eho mia SONY Digital8 kamera(modelo DCR-TRV340E PAL). Tis proales girisa kati kai thelisa na to modaro. Vevea,to programa pu sinodevotan me tin kamera den itan kai oti kalitero me apotelesma na strafo amesos sto Premiere 6.0. Edo kapu xekina to provlima mu. Karta video den eho, tin kamera tin sindeo sto pc me USB. To provlima einai oti eno boro na anaparago ikona, den eho katholu iho. PLZ kapios na voithisi!!! PS I piotita tis ikonas giati einai toso pixeliasmeni kai aparadekti???Boro na kano kati gia afto???
Panahs Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Λοιπόν αντιμετωπίζω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το premiere 7 που έβαλα. Έχω φτιάξει κάτι βιντεάκια και τα έχω περάσει στο σκληρό και δεν αναγνωρίζει καθόλου ήχο. Καμιά φορά βγάζει και το ανάλογο μήνυμα. Αφού όμως κατάλαβα ότι το πρόβλημα ενέχεται σε ασυμβατότητα ήχου με το πρόγραμμα (πράγμα που μου φαίνεται αδικαιολόγητο, αφού ο ήχος φαίνεται να έχει ότι χρειάζεται), δοκίμασα να φορτώσω και άλλα βιντεάκια που αναγνωριζόταν ο ήχος στο πρόγραμμα, τα έκανα render και μετά export σε mpg. Το αποτέλεσμα ήταν πάλι κακό! Ο ήχος δεν συμβαδίζει με την εικόνα, κολλήματα κ.α Το pc δεν είναι τίποτα γρήγορο για επεξεργασία, αλλά δε νομίζω να έχει σχέση με αυτό! P4 2400, 768 mb. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.