Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

εχω αγορασει ενα domain και θα ηθελα να φτιαξω ενα website βασισμενο σε wordpress (εχω ενα αγορασμενο template).

Υπαρχει καποιο site που δινει δωρεαν server ωστε να μπορεσω να βαλω το site; Δεν χρειαζομαι ετσι κι αλλιως κατι με πολυ χωρο ή traffic.

Αν δεν με καλυπτει, εχετε καποια προταση για καμια vfm φιλοξενια ιστοσελιδας;

Ευχαριστω

edit: Με μια συντομη αναζητηση βγηκα αυτο . Ειναι τοσο φθηνα γενικα οι τιμες, ή κρυβει τιποτα αυτη η εταιρία;

Δημοσ.

Το wordpress χρειάζεται βαση δεδομενων, και το free πακετο σε αυτο που βρήκες δεν έχει υποστήριξη για βάση δεδομένων.

Κοίτα στο namecheap , εχει με περιπου 9 ευρω hosting για 1 χρονο.

Δημοσ.

Το wordpress χρειάζεται βαση δεδομενων, και το free πακετο σε αυτο που βρήκες δεν έχει υποστήριξη για βάση δεδομένων.

Κοίτα στο namecheap , εχει με περιπου 9 ευρω hosting για 1 χρονο.

Το ειδα.. Εχει θεμα που ειναι USA/UK Server; Θα ανοιγει πιο αργα η σελιδα;

Δημοσ.

Το ειδα.. Εχει θεμα που ειναι USA/UK Server; Θα ανοιγει πιο αργα η σελιδα;

αρε εισαι γειτονας!!να στα εκανα ολα εγω...ο τετιος εισαι?με το χρυσο?δεν θυμαμαι ονομα

Δημοσ.

αρε εισαι γειτονας!!να στα εκανα ολα εγω...ο τετιος εισαι?με το χρυσο?δεν θυμαμαι ονομα

?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι θα ανοιγει λιγο πιο αργα απ' οτι θα είναι ο server στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει κατι παρόμοιο σε αυτή την τιμή για εδώ.

ή

Μπορείς να κατεβασεις το xampp και να τρέξεις το wordpress τοπικά στο pc σου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε σε ενδιαφερει να δει καποιος η σελιδα σου και την θελεις μονο για πειραματισμο/εξασκηση/κλπ. τοτε προτεινω να το στησεις local για να μην χρεωθεις σε domain/hosting.

Αν δε ενδιαφερει ομως η επισκεψημοτητα, καλο θα ηταν να επενδυσεις στο hosting μιας και ειναι σημαντικο με ποια εταιρεια θα συνεργαστεις. Οτι δινεις περνεις - ισχυει παντου, ισχυει και εδω.

Προσωπικα ειμαι 10 χρονια στην Link.png Site: http://www.cretaforce.gr">Cretaforce και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τις υπηρεσιες τους αλλα και την υποστηριξη τους.

Αν δεν σε πειραζει, ηθελα να ρωτησω, η σελιδα ειναι για σενα ή για πελατη;

Δημοσ.

Αν θες να ΠΑΙΖΕΙ η σελίδα θες κανονικό server (με mysql service για να χειρίζεσαι τη βαση του wordpress).

Οπότε Hostgator=>Baby plan. Αλλιώς φτιάχνεις κάτι local με wlan.

Δημοσ.

Αν θες να ΠΑΙΖΕΙ η σελίδα θες κανονικό server (με mysql service για να χειρίζεσαι τη βαση του wordpress).

Οπότε Hostgator=>Baby plan. Αλλιώς φτιάχνεις κάτι local με wlan.

το biz.nf δεν ειναι καλυτερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...