aegeanearth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για θυμήστε μου ποιο game είναι το AOE γιατί έχω κολλήσει? ^Αθλητικός Όμιλος Επανωμής. HAHAHAHHAHAHAHA Age of Empires II w/ Expansions :>
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 HAHAHAHHAHAHAHA Age of Empires II w/ Expansions :> Αυτό είχα στο μυαλό μου και λέω λες? Μπα αποκλείεται. Φυσικά δεν χρειάζεσαι ούτε τα μισά χρήματα να δώσεις. Μου μυρίζει τρολ. 1
aegeanearth Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αυτό είχα στο μυαλό μου και λέω λες? Μπα αποκλείεται. Φυσικά δεν χρειάζεσαι ούτε τα μισά χρήματα να δώσεις. Μου μυρίζει τρολ. το CSGO ομως εχει καποιες απαιτησεις και γενικοτερα θα επιθυμουσα να φτιαξω ενα μηχανημα που να ειναι δυνατο για μερικα χρονια μπροστα (3-4 ετη)
LambisElef Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Κουτί: Phanktenks Eclipse P400 ή NZXT Source 340 ~80€ PSU: Thermaltake Toughpower London 550W ~80€ CPU: i7 6700 ~320€ Μ/Β: Gigabyte B150-HD3P ~85€ RAM: HyperX 16GB DDR4 ~65€ SSD: Samsung 850 Evo 250GB ~90€ HDD: Western Digital Blue 1TB ~50€ Για GPU θα έλεγα να περιμένεις να δεις τι παίζει με τις καινούργιες και αν είναι πολύ υψηλές οι τιμές, μπορείς να κατευθυνθείς σε μεταχειρισμένες της τωρινής γενιάς, οι οποίες θα είναι μια ιδιαίτερα συμφέρουσα αγορά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα