Spyros_Spy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλημέρα. Επειδη δεν το έχω με τα συστήματα ήχου, βρήκα αυτήν την μπάρα (HT-CT180) και την δοκίμασα και μου άρεσε ο ήχος. Ο πωλητής μου είπε ότι αν δεν θέλω ασύρματο το woofer τότε να πάω στο πιο φτηνό μοντέλο όπου είναι σχεδόν ίδιο με 20 λιγότερα Watt (από 100 στα 80) και το woofer είναι ενσύρματο. Αυτό που με προβληματίζει είναι η τιμή. Η CT80 με 20 watt λιγότερα και ενσύρματο woofer είναι στα 150 ενώ η CT180 στα 250 ευρώ. Δικαιολογείται τέτοια διαφορά στην τιμή; Είναι όντως αυτές οι 2 οι διαφορές;
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Η διαφορα τους στη τιμη στο skroutz ειναι 50 ευρω. Κοιτα επισης το j450 της samsung που εχει και hdmi ειναι ΠΑΡΑ πολυ βολικο γιατι ανοιγεις, κλεινεις και αλλαζεις την ενταση της μπαρας απο το τηλεχειρηστηριο της τηλεορασης. Αν εχεις και προσφατη smart samsung συνδεεται και ασυρματα με bluetooth με την τηλεοραση. Επισης εχει και οθονη ενδειξεων. Ειναι εξαιρετικη για τα λεφτα της με ασυρματο sub. Ημουν και εγω σ αυτο το διλλημα γιατι εχω sony τηλεοραση, αλλα ευκολα επελεξα την samsung κυριως λογω hdmi και ασυρματου sub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα