giorgosmcmc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι σημαντικο γιατι δεν το γνωριζω καθολου, εχει να κανει με ολα τα update των driver, gpu, cpu, mobo και γενικοτερα οτι υπαρχει στο case, μεχρι σημερα το μονο που εκανα ηταν απλα ενημερωσεις των windows και πιστευα (λανθασμενα?) πως ολα τα update γινοντε με καθε ενημερωση των windows δηλαδη αυτοματα, το μονο update που εκανα χειροκινητα ηταν της gpu της υπογραφης μου. Τελικα με πιον τροπο μπορω να κανω update τα παντα αλλα κυριως cpu & mobo? Αρκει να κανω απλα μια ενημερωση προγραμματος οδηγησης για μια προς μια συσκευη απο τη διαχειρηση συσκευων οπως στο screenshot και να ενημερωθουν ολα με αυτο το τροπο, αρκει δηλαδη αυτο? edit: sorry αν εχω κανει χαζη ερωτηση αλλα ειμαι τελειως noob με αυτα
driverpit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αρκει να κανω απλα μια ενημερωση προγραμματος οδηγησης για μια προς μια συσκευη απο τη διαχειρηση συσκευων οπως στο screenshot και να ενημερωθουν ολα με αυτο το τροπο, αρκει δηλαδη αυτο? edit: sorry αν εχω κανει χαζη ερωτηση αλλα ειμαι τελειως noob με αυτα Συνέχισε την ενημέρωση από την διαχείριση συσκευών δεν κάνεις κάτι λάθος 1
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Συνέχισε την ενημέρωση από την διαχείριση συσκευών δεν κάνεις κάτι λάθος Παντως τη motherboard την εκανα Update με αυτον τον τροπο >> Πρεπει να τη κανω και απ τη διαχειρηση συσκευων ή αρκει?
driverpit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Σωστά δεν έβλεπα την υπογραφή σου drivers για την μητρική που έχεις από εδώ https://www.asus.com/Motherboards/Z170-A/HelpDesk_Download/ και για την κάρτα γραφικών από εδώ http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=40831187-0C5F-493F-BDF5-108E243206F3&lang=eng 1
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Για τη gpu σηνυθως κατεβαζω απο εδω http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64
driverpit Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Και από εκεί φρόντισε πάντα να έχεις ενημερωμένο το bios της μητρικής σου. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από driverpit 1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Υπαρχει περιπτωση με το update που εκανα τη μητρικη να εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες στη cpu? Πριν ειχα την εκδοση 1302 και δεν ειχα και τοσο φυσιολογικες θερμοκρασιες αλλα αρκετα ψηλες και επειτα μολης εβαλα τη τελευταια εκδοση ειδα διαφορα.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Υπαρχει περιπτωση με το update που εκανα τη μητρικη να εχω χαμηλοτερες θερμοκρασιες στη cpu? Πριν ειχα την εκδοση 1302 και δεν ειχα και τοσο φυσιολογικες θερμοκρασιες αλλα αρκετα ψηλες και επειτα μολης εβαλα τη τελευταια εκδοση ειδα διαφορα. όπως γράφτηκε και παραπάνω,drivers μητρικής απο το site. το ιδιο και για την κάρτα γραφικών. Πέρα απο τους gpu drivers,δεν χρειάζεται να κοιτάζεις για νεούτερους motherboard drivers,δεν βγαίνουν κάθε μήνα νέοι αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους παλιούς. Απο εκει και πέρα για αυτό που ρωτάς,ναι υπάρχει περίπτωση, μπορεί να δίνει λιγότερη τάση στον επεξεργαστή σε καταστάσεις turbo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα