Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι ηταν ποιο κατω λογικο γιατι αλλη θερμοκρασια το βραδυ και αλλη το μεσημερι..και παντα εχει να κανει με τη χρηση...

Το τεστ που έκανα και είχα τις ψηλές θερμοκρασίες στα ίδια λεπτά στις ίδιες συνθήκες και στην ίδια ώρα το έκανα, ολα τα τεστ που έκανα ήταν 2-3 το βραδυ, απ την ώρα που έκανα update τη motherboard με ενεργοποιημένο turbo boost σε idle έχω 30-35 και σε gaming που δοκιμασα δε πηγε πάνω από 60 και τις περισσότερες φορές γύρω στο 45-50, θα ξαναδοκιμασω να παίξω λίγο σήμερα να τσεκαρω

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι bios update σε καινουργια μητρικη. :)  Και το καλυτερο διαγνωστικο ειναι το AIDA.

Δημοσ.

Πρωτο πραγμα που κανουμε ειναι bios update σε καινουργια μητρικη. :)  Και το καλυτερο διαγνωστικο ειναι το AIDA.

φιλε εγω σκοπευω να αγορασω καινουρια μητρικη,θα πρεπει να την κανω ubdate??επειδη καποιοι λενε να μην ''πειραζουμε'' το Bios χωρις καποιο λογο

Δημοσ.

Χμμ μπορεί να δοκιμασω να στρεσαρω τον cpu αν ο συγκεκριμένος τον υποστηρίζει το aida αν και πάντα φοβόμουν αυτά τα τεστ μη γίνει καμία ζημιά για ευνόητους λογους

Δημοσ.

η asus "συνηθίζει" να ανεβάζει τα ρεύματα υπερβολικά και κατ'επέκταση οι cpu να ανεβάζουν θερμοκρασίες άνω του συνηθισμένου.

νομίζω με μια καλύτερη μάρκα θα είχες ποιο φυσιολογική θερμοκρασία.

Επίσης βλέπω το δωμάτιο σου είναι ζεστό αλλά μέχρι τους 30 δεν πρέπει να έχεις τέτοια προβλήματα

• Like 2
Δημοσ.

φιλε εγω σκοπευω να αγορασω καινουρια μητρικη,θα πρεπει να την κανω ubdate??επειδη καποιοι λενε να μην ''πειραζουμε'' το Bios χωρις καποιο λογο

Ναι θα κανεις update,προσεκτικα ομως. Να διαβασεις πρωτα πως γινεται η διαδικασια η οποια ειναι απλη με ελαχιστο ρισκο. Το μονο που δεν πρεπει να γινει,ειναι διακοπη ρευματος κατα την διαρκεια του update,γιατι τοτε αποχαιρετας την motherboard.

Χμμ μπορεί να δοκιμασω να στρεσαρω τον cpu αν ο συγκεκριμένος τον υποστηρίζει το aida αν και πάντα φοβόμουν αυτά τα τεστ μη γίνει καμία ζημιά για ευνόητους λογους

Τα stress test δεν πρεπει να τα φοβασαι ειναι κατι το θεμιτο ,που πρεπει να γινεται οταν αγοραζεις καινουργιο υλικο για να δεις αν εχει καποιο προβλημα.Μια φορα τα κανεις και ποτε ξανα.

Το Aida δεν χρησιμοποιειται τοσο για stress test οσο για πληροφοριες για το συστημα και θερμοκρασιες. :)

http://www.aida64.com/

Δημοσ.

Ενα καλο προγραμμα που να κανω stress test με ασφαλεια ετσι ωστε να βγαλω ενα καθαροτερο συμπερασμα γνωριζεις καποιο? Εχω ακουσει για το prime 95 οτι ειναι best για τετοιες δουλειες

Δημοσ.

Ενα καλο προγραμμα που να κανω stress test με ασφαλεια ετσι ωστε να βγαλω ενα καθαροτερο συμπερασμα γνωριζεις καποιο? Εχω ακουσει για το prime 95 οτι ειναι best για τετοιες δουλειες

Ναι το prime95 ειναι μια χαρα και με το aida64 θα βλεπεις τις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Ναι το prime95 ειναι μια χαρα και με το aida64 θα βλεπεις τις θερμοκρασιες.

Ενοεις οταν κανω το τεστ πρεπει να λειτουργω και το aida64 ή αρκει μονο το prime? Δηλαδη μολης κανω το τεστ θα εχω ενα αρχειο αναφορας του prime να μου λεει ποσο ανεβασε συχνοτητες θερμοκρασιες κτλπ?

Δημοσ.

Ενοεις οταν κανω το τεστ πρεπει να λειτουργω και το aida64 ή αρκει μονο το prime? Δηλαδη μολης κανω το τεστ θα εχω ενα αρχειο αναφορας του prime να μου λεει ποσο ανεβασε συχνοτητες θερμοκρασιες κτλπ?

Και τα δυο μαζι ,το prime95 δεν δειχνει θερμοκρασιες. Το prime95 το stress test και το aida64 τις θερμοκρασιες μονο.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δυο μαζι ,το prime95 δεν δειχνει θερμοκρασιες.

οκ ισως το δοκιμασω αν και εχω και το HWmonitor για θερμοκρασιες, θα βαλω και το afterburner να κρατησει log file

Δημοσ.

οκ ισως το δοκιμασω αν και εχω και το HWmonitor για θερμοκρασιες, θα βαλω και το afterburner να κρατησει log file

Δεν αξιζει,ειναι αντιπαθεστατο και οχι user friendly. Κοιτα εδω ποσο απλα μου δειχνει τις θερμοκρασιες στο taskbar με μια απλη ρυθμιση τα παντα.Κοκκινο χρωμα οι πυρηνες του επεξεργαστη,μαυρο οι δισκοι μου,μπλε η καρτα γραφικων.

Αυτα επελεξα εγω,αν ηθελα μπορει να μου δειξει ξεκαθαρα τα παντα,την ταχυτητα των ανεμιστηρων,τα volts ολων των εξαρτηματων,οτι θελω ουσιαστικα.

post-73690-0-19183800-1465054215_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα

Και κατι αλλο, ποση ωρα να το τρεξω το prime 95 για να βγαλω ενα συμπερασμα με τις θερμοκρασιες?

Μηπως σταματαει απο μονο του μετα απο καποια λεπτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...