Tsortis1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Καλησπερα στο φορουν βλεπω τοσο καιρο το mate 8 και λεω να το τσιμπήσω με εχει ενθουσιάσει πολυ η μπαταρια του και ειναι οτι πρεπει για την δουλεια μου.. Για τους κατοχους που το εχουνε θελω να ρωτήσω αν εχει τπτ θεματα η συσκευή με τα update κυλ. Και αν θα άξιζε η μεταβαση απο το note 5 που εχω Και να διευκρινησω οτι με ενδιαφέρει το μεντολο με τα 3 ram που εχει εγγυηση
dimips Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγώ πάντως το θεωρώ αναξιόπιστο το λειτουργικό της huawei, όσο μεγάλη μπαταρία και να έχει σίγουρα θα φεύγει αέρα οπότε μπορεί να μην δεις διαφορά απ τη διάρκεια μπαταρίας του Note 5. Μπορεί με το s7 edge και το 6 plus ή 6s plus να δεις κάποια μεγάλη διαφορά.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το mate 8 είναι συσκευάρα με τα όλα του και το gold standard σε ότι αφορά την μπαταρία.
technology_guy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπερα στο φορουν βλεπω τοσο καιρο το mate 8 και λεω να το τσιμπήσω με εχει ενθουσιάσει πολυ η μπαταρια του και ειναι οτι πρεπει για την δουλεια μου.. Για τους κατοχους που το εχουνε θελω να ρωτήσω αν εχει τπτ θεματα η συσκευή με τα update κυλ. Και αν θα άξιζε η μεταβαση απο το note 5 που εχω Και να διευκρινησω οτι με ενδιαφέρει το μεντολο με τα 3 ram που εχει εγγυηση Αντάξια αλλαγή θα ήταν το Note 5 για το s7 edge. Αν χρειάζεσαι το πενάκι κρατήσου για το note 7 τον Αύγουστο.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Διαφορα στην μπαταρια υπαρχει απο το Note 5 στο Mate 8 αλλα δεν νομιζω να αξιζει η αλλαγη πιο πολυ λογω χρηματικης διαφορας http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note5-review-1286p3.php http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-review-1367p3.php
dimips Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι το λειτουργικό, θα ανοίγει ότι θέλει όποτε θέλει και θα σου τη τρώει τη μπαταρία είναι custom android της huawei. Οπότε αφού έχεις δώσει που έχεις δώσει λεφτά πάνε σε s7 edge ή iphone 6/6s plus. Αυτά τα benchmarks είναι μόνο ψέμα, πάρ' το για δουλειά πρωινές ώρες και σε 3-3.50 ώρες χρήσης θα θέλει φόρτιση. (Όταν θες να δεις αν μια εταιρία είναι καλή δες την ιστοσελίδα της Αν θες να δεις αν ένα λειτουργικό είναι καλό δες το ui του. Το ui της huawei είναι άθλιο προχειροδουλειά είμαι πολύ προκατειλημμένος λόγο του P8 που δούλεψα, δε πιστεύω οτι θα μπορεί να διαχειριστή τη 4000 mah μπαταρία ούτε το mate 8.)
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι το λειτουργικό, θα ανοίγει ότι θέλει όποτε θέλει και θα σου τη τρώει τη μπαταρία είναι custom android της huawei. Οπότε αφού έχεις δώσει που έχεις δώσει λεφτά πάνε σε s7 edge ή iphone 6/6s plus. Αυτά τα benchmarks είναι μόνο ψέμα, πάρ' το για δουλειά πρωινές ώρες και σε 3-3.50 ώρες χρήσης θα θέλει φόρτιση. (Όταν θες να δεις αν μια εταιρία είναι καλή δες την ιστοσελίδα της Αν θες να δεις αν ένα λειτουργικό είναι καλό δες το ui του. Το ui της huawei είναι άθλιο προχειροδουλειά είμαι πολύ προκατειλημμένος λόγο του P8 που δούλεψα, δε πιστεύω οτι θα μπορεί να διαχειριστή τη 4000 mah μπαταρία ούτε το mate 8.) Να σοβαρευτουμε λιγο ομως που προτεινεις μεχρι και το παλιο και κακιστο Iphone 6 plus..... Δεν ξερω τι κανει η Huawei στα κινητα της αλλα εγω και για το mate 8 μια χαρα λογια ακουω και για το P8 που ανεφερες κακα λογια δεν εχω διαβασει πουθενα.
dimips Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Να σοβαρευτουμε λιγο ομως που προτεινεις μεχρι και το παλιο και κακιστο Iphone 6 plus..... Δεν ξερω τι κανει η Huawei στα κινητα της αλλα εγω και για το mate 8 μια χαρα λογια ακουω και για το P8 που ανεφερες κακα λογια δεν εχω διαβασει πουθενα. Για μπαταρία μίλησε ο άνθρωπος. Σε επιδόσεις το 6 plus δεν υστερεί και πάρα πολύ, σε μπαταρία πιστεύω είναι πολύ ανώτερο. Καλώς εγώ μίλησα για μένα προσωπικά (το έγραψα κιόλας) που έχω πιάσει πολλά και διάφορα κινητά, Αυτά που με άφησαν άφωνω με τη προχειροδουλειά τους σε λειτουργικό ήταν τα xiaomi και τα huawei. Όσο για το P8 ένας φίλος που του βρήκα ένα μου είπε προχθές βρες μου iPhone δε χτύπησε το viber στο P8 γιατί είχε κάτι μόνο του με διαχείριση μπαταρίας κι έχασα δουλειά 1000 ευρώ, (το είδε μετά από ώρες που άνοιξε το viber απ την εφαρμογή) Ναι είναι άσχετος, αυτός φταίει γι αυτό, αλλά αυτά συμβαίνουν όταν το λειτουργικό δε μπορεί να διαχειριστεί τίποτα και ψάχνεις πως θα σώσεις τη μπαταρία σου με τόσο κακά προγράμματα που μειώνουν τη λειτουργικότητα του.
Fulgore Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβες.Το Iphone 6 plus ειναι χειροτερο απο το Note 5 που εχει τωρα εγω αυτο σου εγραψα παραπανω. 1
msdx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σε μπαταρία το mate 8 είναι φοβερό.Είναι στα επίπεδα του s7 edge πάνω κάτω. Με όλα ανοιχτά λίγο τηλέφωνο πολύ wifi λίγο gps και κάμποσο 3g
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Σε μπαταρία το mate 8 είναι φοβερό.Είναι στα επίπεδα του s7 edge πάνω κάτω. Με όλα ανοιχτά λίγο τηλέφωνο πολύ wifi λίγο gps και κάμποσο 3g σιγά μην βγάζει 7,5 ώρες sot το s7 edge
ziaba Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν το έχω απο όσα διάβασα καπου εκεί το είδα. πάνω από 7 όπως το mate δεν βγάζει δεν υπαρχει....θα ναι μαγειρεμένο και μονοκαρτο όχι dual όπως το huawei
StigmaX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν το έχω απο όσα διάβασα καπου εκεί το είδα. 3 με 4 ώρες βγάζει με νορμάλ χρήση, WiFi 4g ανοιχτό, και theme πολύχρωμο. Όσες βγάζουν και τα περισσότερα της ιδιας κατηγορίας... Τώρα τα 6-7 ώρες που ακούγονται, παραμύθια της χαλιμας, βίντεο play back με όλα κλειστά και φωτεινότητα στο 30%... 1
Makeran Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Όχι, σε καμία περίπτωση δεν αξίζει αυτή η μετάβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα