Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.ειμαι νεο μελος σχετικα και εχω ενα παραπονο.αν και εχω βαλει καποιες αγγελιες στο σαιτ δυστυχως λογω των μηδενικων αξιολογησεων οσοι διαβαζουν τις αγγελιεςμου βλεπουν το μηδεν και δεν με εμπιστευονται.δεν τους κατηγορω.απλα μηπως θα επρεπε να υπηρχε ενας αλλος τροπος ετσι ωστε να μπορουν τα μελη με χαμηλες η ακομα και με μηδενικες αξιολογησεις να πωλουν η να αγοραζουν πραγματα χωρις τετοιου ειδους προβληματα?ο καθενας που εχει βαλει αγγελιες εδω μεσα εχει σκοπο και ισως και απο αναγκη να προωθησει καποιαειδη που δεν χρειαζεται.δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν και απατεωνες.ισως αν το σαιτ ζητουσε καποια περισσοτερα προσωπικα στοιχεια σαν εγγυηση καποια τετοια ατομα να μην ειχαν το θαρρος και το περιθωριο να δρασουν ανετα.ζητω συγνωμη για το αρθρο αλλα το εγραψα λογω του οτι δεν βλεπω να μπορω να προχωρησω σχεδον σε καμμια πωληση αυτων που εχω.περιμενω σχολια σας ακομη και αν ειναι αρνητικα.σας ευχαριστω.

εσυ μπορει να εισαι ΟΚ υπαρχουν ομως πρωταρηδες σαν κ εσε που γραφουν τα ιδια κατεβατα και στο τελος ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ...no hard feelings

Δημοσ.

Νομιζω οτι επειδη ειναι "free" υπαρχει και τοσο μεγαλη δραστηριοτητα στο site. Το να βαλεις συνδρομη κατα την γνωμη μου ειναι οτι χειροτερο. Υπαρχουν δεκαδες ιστοσελιδες στο διαδικτυο που σου παρεχουν αυτες τις υπηρεσιες, εγω προσωπικα ευχομαι να παραμεινει οπως ειναι. Οσο αφορα τον φιλο @nik293, οπως ειπαν και αλλοι, ολοι απο το μηδεν αρχιζουν, απλα υπομονη, ;)

Ως ένα βαθμό το ότι είναι free είναι λόγος για μεγάλη δραστηριότητα. Δες όμως και άλλα φόρουμ που επίσης είναι free αλλά η δραστηριότητά τους είναι πολύ πιο μικρή. Δεν έχουν καμμία σχέση με το insomnia το οποίο έχει μεγάλη δραστηριότητα γιατί είναι το πιο γνωστό. Προσωπικά το να έδινα 5 ευρώ το χρόνο δεν με χάλαγε καθόλου. Κάπου πρέπει να βρεθούν και έσοδα για να μπορέσει το insomnia να φτιάξει βάση δεδομένων έτσι ώστε το login να γίνεται και επώνυμα. Μπορεί φυσικά να βρει έσοδα και απο διαφημίσεις.

Το να γίνει το login-registration επώνυμα θα οδηγήσει στην μείωση των 2πλών 3πλων και γενικά πολλαπλών εγγραφών από ένα και μόνο άτομο. Αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει

Α) στην αποφυγή ή ελαχιστοποίηση στο ελάχιστο του τρολαρίσματος-χαβαλέ που κάνουν μερικοί και δυστηχώς δεν είναι λίγοι.

Β) στην αποφυγή ή ελαχιστοποίηση των επιτείδιων που δραστηριοποιούνται στις αγγελίες αποσπάσει-κλέψει ουκ ολίγα χρήματα από τον κοσμάκι. Αυτά τα περιστατικά στις αγγελίες δυστηχώς είναι αμέτρητα.

Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι εφικτά τα παραπάνω που γράφω είτε άμεσα είτε στο μέλλον. Αν κάποιος έχει θέληση να βοηθήσει το φόρουμ με την συμμετοχή του ή να βοηθηθεί από αυτό η να ενημερωθεί από αυτό δεν θα τον εμποδίσει το 5ευρο.

Αν έχεις καμμία καλύτερη πρόταση για την καλυτέρευση του Α και Β μπορείς να την καταθέσεις.

Δημοσ.

Ως ένα βαθμό το ότι είναι free είναι λόγος για μεγάλη δραστηριότητα. Δες όμως και άλλα φόρουμ που επίσης είναι free αλλά η δραστηριότητά τους είναι πολύ πιο μικρή. Δεν έχουν καμμία σχέση με το insomnia το οποίο έχει μεγάλη δραστηριότητα γιατί είναι το πιο γνωστό. Προσωπικά το να έδινα 5 ευρώ το χρόνο δεν με χάλαγε καθόλου. Κάπου πρέπει να βρεθούν και έσοδα για να μπορέσει το insomnia να φτιάξει βάση δεδομένων έτσι ώστε το login να γίνεται και επώνυμα. Μπορεί φυσικά να βρει έσοδα και απο διαφημίσεις.

Το να γίνει το login-registration επώνυμα θα οδηγήσει στην μείωση των 2πλών 3πλων και γενικά πολλαπλών εγγραφών από ένα και μόνο άτομο. Αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει

Α) στην αποφυγή ή ελαχιστοποίηση στο ελάχιστο του τρολαρίσματος-χαβαλέ που κάνουν μερικοί και δυστηχώς δεν είναι λίγοι

B) στην αποφυγή ή ελαχιστοποίηση των επιτείδιων που δραστηριοποιούνται στις αγγελίες αποσπάσει-κλέψει ουκ ολίγα χρήματα από τον κοσμάκι. Αυτά τα περιστατικά στις αγγελίες δυστηχώς είναι αμέτρητα.

Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι εφικτά τα παραπάνω που γράφω είτε άμεσα είτε στο μέλλον. Αν κάποιος έχει θέληση να βοηθήσει το φόρουμ με την συμμετοχή του ή να βοηθηθεί από αυτό η να ενημερωθεί αό αυτό δεν θα τον εμποδίσει το 5ευρο.

Αν έχεις καμμία καλύτερη πρόταση για την καλητέρευση του Α και Β μπορείς να την καταθέσεις.

Ξεχασες να βαλεις το Β  η δεν το βλεπω :P

Στα σοβαρα τωρα, εχεις δικιο σε αυτα που λες και συμφωνω μαζι σου. Σκεψου ομως οτι υπηρχαν και αλλα site τα οποια ξεκινησαν ως "free for everyone" και στην πορεια αλλαξαν πολυ. Πχ μετα απο αναγκαστικη συνδρομη εχασαν 40-70% των επισκεπτων, και δεν νομιζω οτι θα το ηθελε καποιος εδω μεσα αυτο. Για εμενα ναι δεν λεω θα μου αρεσε να υπαρχει μια ασφαλεια μιας και υπαρχει διακινηση χρηματων αλλα.... το κατα ποσο θελουν να επενδυσουν στο κοματι  "αγοραπωλησιες"  ειναι στο χερι τον διαχειριστων και μονο. Νωμιζω πως εαν καποια στιγμη συμβει αυτη η αλλαγη θα προτιμουσα να το κανουν με διαφημισεις και χωρις να αναγκαζουν τα μελη σε πληρωμη. ;)  Γνωμη μου παντα.  

Υ..Γ. Νομιζω βγαινουμε οφ τοπικ 

Δημοσ.

Διορθώθηκε το post.

Ξεχασες να βαλεις το Β  η δεν το βλεπω :P

Στα σοβαρα τωρα, εχεις δικιο σε αυτα που λες και συμφωνω μαζι σου. Σκεψου ομως οτι υπηρχαν και αλλα site τα οποια ξεκινησαν ως "free for everyone" και στην πορεια αλλαξαν πολυ. Πχ μετα απο αναγκαστικη συνδρομη εχασαν 40-70% των επισκεπτων, και δεν νομιζω οτι θα το ηθελε καποιος εδω μεσα αυτο. Για εμενα ναι δεν λεω θα μου αρεσε να υπαρχει μια ασφαλεια μιας και υπαρχει διακινηση χρηματων αλλα.... το κατα ποσο θελουν να επενδυσουν στο κοματι  "αγοραπωλησιες"  ειναι στο χερι τον διαχειριστων και μονο. Νωμιζω πως εαν καποια στιγμη συμβει αυτη η αλλαγη θα προτιμουσα να το κανουν με διαφημισεις και χωρις να αναγκαζουν τα μελη σε πληρωμη. ;)  Γνωμη μου παντα.  

Υ..Γ. Νομιζω βγαινουμε οφ τοπικ 

Καλύτερα λίγοι και καλοί.

Δεν είμαστε και τόσο οφτοπικ.

Προτάσεις δεν βλέπω. Αποφεύγεις  ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Διορθώθηκε το post.

Προτάσεις δεν βλέπω. Αποφεύγεις  ^_^

Τι να αποφυγω? απλα δεν εχω κατι στο μυαλο μου αυτη την στιγμη που θα μπορουσε να βοηθήσει  :unsure:

Δημοσ.

Διορθώθηκε το post.

Προτάσεις δεν βλέπω. Αποφεύγεις ^_^

Εχεις καποιο site στο νου που κανει οσα θελεις να κανει και το ινσο?

Δημοσ.

Εχεις καποιο site στο νου που κανει οσα θελεις να κανει και το ινσο?

Δεν σε καταλαβαίνω. Τι θέλεις να πεις?

Δημοσ.

Παιδιά το νήμα λέει για τις αξιολογήσεις πως καταλήξαμε πάλι να μιλάμε για το πως θα γίνει το site αν και αν; Έλεος με αυτό το θέμα δε βαρεθήκατε για εμένα δουλεύει με το καλύτερο δυνατό τρόπο που θα μπορούσε. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και από τη στιγμή που μπαίνει στη διαδικασία της αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων πραγμάτων θα πρέπει να γνωρίζει τους κινδύνους που εγκυμονούν και να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων του.

Όσο για το TS, φίλε πουλάς σχεδόν άσχετα πράγματα με τεχνολογικό φόρουμ και για αυτό και η χαμηλή απήχηση στις αγγελίες σου εκτός και αν με αυτό το τρόπο ήθελες να δουν περισσότεροι την αγγελία σου... Όλοι με 0 ξεκινήσαμε και αυτό είναι ίσο για όλους, αν άλλαζε κάτι θα έχανε κόσμο γιατί αυτό θα ήταν άδικο για μένα και για οποιονδήποτε έχει προσπαθήσει με αυτούς τους όρους να φτιάξει ένα όνομα.

Εγώ βρίσκω μεγαλύτερο κακό το γεγονός ενώ είναι ένα τεχνολογικό φόρουμ το οποίο θα μπορούσε να γίνει μια πολύ ωραία βάση πληροφοριών για διάφορα πράγματα έχει καταντήσει η Χρυσή ευκαιρία και είναι και ο βασικότερος λόγος που έχουμε γεμίσει με το κάθε άσχετο που απλά μπήκε γιατί θέλει να βάλει αγγελία το σπίτι που πουλάει(τα έχω δει και αυτά...)!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...