nik293 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπερα.ειμαι νεο μελος σχετικα και εχω ενα παραπονο.αν και εχω βαλει καποιες αγγελιες στο σαιτ δυστυχως λογω των μηδενικων αξιολογησεων οσοι διαβαζουν τις αγγελιεςμου βλεπουν το μηδεν και δεν με εμπιστευονται.δεν τους κατηγορω.απλα μηπως θα επρεπε να υπηρχε ενας αλλος τροπος ετσι ωστε να μπορουν τα μελη με χαμηλες η ακομα και με μηδενικες αξιολογησεις να πωλουν η να αγοραζουν πραγματα χωρις τετοιου ειδους προβληματα?ο καθενας που εχει βαλει αγγελιες εδω μεσα εχει σκοπο και ισως και απο αναγκη να προωθησει καποιαειδη που δεν χρειαζεται.δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν και απατεωνες.ισως αν το σαιτ ζητουσε καποια περισσοτερα προσωπικα στοιχεια σαν εγγυηση καποια τετοια ατομα να μην ειχαν το θαρρος και το περιθωριο να δρασουν ανετα.ζητω συγνωμη για το αρθρο αλλα το εγραψα λογω του οτι δεν βλεπω να μπορω να προχωρησω σχεδον σε καμμια πωληση αυτων που εχω.περιμενω σχολια σας ακομη και αν ειναι αρνητικα.σας ευχαριστω.
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν είναι ότι αν δεν έχεις αξιολογήσεις δεν αγοράζουν. Άλλωστε, όλοι όσοι έχουν, κάποια στιγμή δεν είχαν. Απλά τα μέλη είναι πιο επιφυλακτικά, πράγμα φυσιολογικό. Δοκίμασε να διευκολύνεις τη διαδικασία και τον αγοραστή. Εάν π.χ. πεις ότι θα στείλεις με courier με δυνατότητα ελέγχου ο άλλος νιώθει πιο ασφαλής. Ακόμα και η κλασική αντικαταβολή (είτε των courier, ή των ΕΛΤΑ) κάνει τον αγοραστή να νιώσει πιο ασφαλής, έστω κι αν δε προσφέρει καμία ασφάλεια. 1
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ισως αν το σαιτ ζητουσε καποια περισσοτερα προσωπικα στοιχεια σαν εγγυηση καποια τετοια ατομα να μην ειχαν το θαρρος και το περιθωριο να δρασουν ανετα. Δεν είναι site αγγελιών, απλά παρέχει και αυτή τη δυνατότητα, οπότε δε νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι αυτά που αναφέρει ο Haldol. Επίσης η αγγελία σου πρέπει να είναι, κατ'εμέ, σωστά δομημένη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να εμπνέεις εμπιστοσύνη με το λέγειν. "Πουλάω κινητό Χ, δεν έχει τίποτα είναι κομπλέ, Υ ευρώ" διαφέρει πολύ από το "Πωλείται το Χ κινητό, αγοράστηκε τότε, υπάρχει η απόδειξη και το κουτί/παρελκόμενα του, δεκτός κάθε έλεγχος μπλα μπλα. Η τιμή του είναι στα Υ ευρώ." + να ξεκινήσεις με συναλλαγές χέρι με χέρι, να αποκτήσεις κάποιες αξιολογήσεις, αν υπάρχει κάποιος από την πόλη σου. 2
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 βασικα εγω δε βλεπω καν να εχεις βαλει καμια αγγελια ..αλλα τεσπα...οτι ειπαν οι παραπανω...
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αν δεν έχει τουλάχιστον 1 αξιολόγηση δε νομίζω ότι μπορείς να τις δεις από το προφίλ του. 3
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν είναι site αγγελιών, απλά παρέχει και αυτή τη δυνατότητα, οπότε δε νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιο σημείο. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι αυτά που αναφέρει ο Haldol. Επίσης η αγγελία σου πρέπει να είναι, κατ'εμέ, σωστά δομημένη, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να εμπνέεις εμπιστοσύνη με το λέγειν. "Πουλάω κινητό Χ, δεν έχει τίποτα είναι κομπλέ, Υ ευρώ" διαφέρει πολύ από το "Πωλείται το Χ κινητό, αγοράστηκε τότε, υπάρχει η απόδειξη και το κουτί/παρελκόμενα του, δεκτός κάθε έλεγχος μπλα μπλα. Η τιμή του είναι στα Υ ευρώ." + να ξεκινήσεις με συναλλαγές χέρι με χέρι, να αποκτήσεις κάποιες αξιολογήσεις, αν υπάρχει κάποιος από την πόλη σου. Επειδή δεν είναι σαιτ αγγελιών δεν πρέπει να παρέχεται καμμια εγγύηση και ασφάλεια? Τι λογική είναι αυτή?
Andreasgarb Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 βασικα εγω δε βλεπω καν να εχεις βαλει καμια αγγελια ..αλλα τεσπα...οτι ειπαν οι παραπανω... http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/392915-nik293/ 3
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Επειδή δεν είναι σαιτ αγγελιών δεν πρέπει να παρέχεται καμμια εγγύηση και ασφάλεια? Τι λογική είναι αυτή? Δηλαδή θέλεις να πεις ότι στα site αγγελιών παρέχεται εγγύηση και ασφάλεια; Για ξανα-επισκέψου τους όρους χρήσης τους.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δηλαδή θέλεις να πεις ότι στα site αγγελιών παρέχεται εγγύηση και ασφάλεια; Για ξανα-επισκέψου τους όρους χρήσης τους. Όχι δεν είπα αυτό. Αυτοί που έχουν σαιτ με αγγελίες για τις οποίες δεν παρέχονται εγγυήσεις έχουν βαρύτατη ευθύνη από τη στιγμή που αυτές οδηγούν σε απατεωνιές εις βάρος του Έλληνα πολίτη. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο σαιτ για να την πληρώνει ο κοσμάκις. Ίσως είμαι ρομαντικός.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 βασικα εγω δε βλεπω καν να εχεις βαλει καμια αγγελια ..αλλα τεσπα...οτι ειπαν οι παραπανω... Βασικα εχει 5-6 αγγελιες ενεργες. Το θεμα ειναι,εσενα θα σε ενδιεφερε να αγορασεις μια ρεπλικα γκουερνικα του πικασο;;;. Εμενα προσωπικα οχι. Θα σε ενδιεφερε να αγορασεις τον Μωλντερ απο το x-files ,για εκατο ευρα;;;. Εμενα προσωπικα οχι. Ο t.s πρεπει να καταλαβει οτι τα περισσοτερα πραγματα που πουλα ,δεν εχουν μεγαλη απηχηση σε τεχνολογικο φορουμ,και τα προιοντα που ανηκουν στον τεχνολογικο τομεα,ισως να τα δινει ακριβα.
selianx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Επειδή δεν είναι σαιτ αγγελιών δεν πρέπει να παρέχεται καμμια εγγύηση και ασφάλεια? Τι λογική είναι αυτή? Το insomnia είναι ένα τεχνολογικό forum, το οποίο απλά δίνει την δυνατότητα, σε μορφή "εξυπηρέτησης" θα έλεγα, να ανεβάσει ο καθένας τις αγγελίες του, χωρίς σύμφωνα με τους όρους χρήσης να ζητάει ο αγοραστής ή ο πωλητής από το site το ίδιο τίποτα. Το να γίνετε ανέβασμα προσωπικών δεδομένων (ταυτότητα; ΑΜΚΑ; ) είναι κοστοβόρο. Θα πρέπει να υπάρχει ειδική database γι'αυτά τα πράγματα, ξεχωριστή με την υπάρχων. Θα πρέπει να αδειοδοτηθεί αυτό το πράγμα από τις αρχές. Θα πρέπει να υπάρχει software γι'αυτή τη δουλειά, που δε νομίζω να είναι φθηνό. Και πάλι δε θα είναι 100% ασφαλές αυτό. Η μόνη εφικτή, εκτός αν βρεθεί κάτι καλύτερο, μέχρι τώρα είναι οι αξιολογήσεις. Όπως είπαν από πάνω, όλοι από το 0 ξεκινάμε. Δε διαφωνώ με αυτά που λες, ίσα ίσα που με βρίσκεις σύμφωνο, αλλά τα πράγματα έτσι έχουν.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το γνωρίζω αυτό που λες. Έχει επιπωθεί άλλωστε από τους admin ότι η ύπαρξη database για προσωπικά δεδομένα έχει κόστος. Ίσως να γινόταν μια προσπάθεια να γίνει το φόρουμ συνδρομιτικό με ένα κόστος π.χ. 5 ευρώ το χρόνο + κάποιες διαφημίσεις. Λέω εγώ τώρα. Χωρίς να γνωρίζω τι προϋποθέσεις υπάρχουν. 1
mixalis95320 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το γνωρίζω αυτό που λες. Έχει επιπωθεί άλλωστε από τους admin ότι η ύπαρξη database για προσωπικά δεδομένα έχει κόστος. Ίσως να γινόταν μια προσπάθεια να γίνει το φόρουμ συνδρομιτικό με ένα κόστος π.χ. 5 ευρώ το χρόνο + κάποιες διαφημίσεις. Λέω εγώ τώρα. Χωρίς να γνωρίζω τι προϋποθέσεις υπάρχουν. Νομιζω οτι επειδη ειναι "free" υπαρχει και τοσο μεγαλη δραστηριοτητα στο site. Το να βαλεις συνδρομη κατα την γνωμη μου ειναι οτι χειροτερο. Υπαρχουν δεκαδες ιστοσελιδες στο διαδικτυο που σου παρεχουν αυτες τις υπηρεσιες, εγω προσωπικα ευχομαι να παραμεινει οπως ειναι. Οσο αφορα τον φιλο @nik293, οπως ειπαν και αλλοι, ολοι απο το μηδεν αρχιζουν, απλα υπομονη, 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα