macios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 καλυτερα παρε κανενα μεταχειρισμενο motorola moto x 2014.
mixschino Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 καλυτερα παρε κανενα μεταχειρισμενο motorola moto x 2014. Πιστευεις ειναι καλυτερο απο το g3;
macios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πολυ καλυτερο και απροβληματιστο!Απλα τσεκαρε την οθονη αν πας σε μεταχειρισμενο μιας κ ειναι amoled!Μεινε μακρια απο lg g3.
mixschino Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Πολυ καλυτερο και απροβληματιστο! Απλα τσεκαρε την οθονη αν πας σε μεταχειρισμενο μιας κ ειναι amoled! Μεινε μακρια απο lg g3. Ειχα το moto g 2014 οποτε ξερω οτι δεν θα με απογοητευσει, ειδικα λογω vanilla android. Ομως ξερω οτι δεν εχει τοσο καλη καμερα οπως το g3, και η μπαταρια του επισης δεν ειναι ικανοποιητικη (σε αυτον τον τομεα ειχε θεμα και το g3 αλλα λενε οτι με το marshmallow γινεται καλυτερη διαχειριση), οποτε δε βλεπω για ποιο λογο να το προτιμησω.
kraken92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στα λεφτά που το βρήκες πιστεύω δεν είναι κακή περίπτωση, αλλά αν μπορείς να δώσεις τα 180-90 σίγουρα θα πάρεις καλύτερο.
macios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ειχα το moto g 2014 οποτε ξερω οτι δεν θα με απογοητευσει, ειδικα λογω vanilla android. Ομως ξερω οτι δεν εχει τοσο καλη καμερα οπως το g3, και η μπαταρια του επισης δεν ειναι ικανοποιητικη (σε αυτον τον τομεα ειχε θεμα και το g3 αλλα λενε οτι με το marshmallow γινεται καλυτερη διαχειριση), οποτε δε βλεπω για ποιο λογο να το προτιμησω. Aπο τη στιγμη που ψηνεται, ψηνεται μαζι του και η μπαταρια αρα πεφτει πιο γρηγορα οτι διαχειριση και να κανεις! Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για qhd αναλυση με αυτον τον επεξεργαστη που ζοριζεται κλπ!+ η μεταχειρισμενη μπαταρια που αν ειναι ενος χρονου θελει 99% αλλαγη τοσο λογο φορτισεων-αποφορτισεων 300+ το χρονο οσο και με τις θερμοκρασιες που χανει βιωσιμοτητα! Σε αναμονη εχει καλυτερη μπαταρια μιας και κανει καλη διαχειρηση το android 6 αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις συσκευες εκτος αν εχει καποιο bug η rom. Καμερα ναι εχει λιγο καλυτερη αλλα οχι τρελα πραγματα ειδικα την ημερα. Με μια εφαρμογη και το moto κανει παπαδες. πχ proshot! Το λογισμικο του moto χαλαει την καμερα! στα specs ειναι καλυτερη. LG G3 : 13 MP, f/2.4, 29mm, phase detection/laser autofocus, OIS, dual-LED (dual tone) flash Moto x 2014 : 13 MP, f/2.2, 29mm, autofocus, dual-LED flash To κινητακι περασε απο τα χερια μου και εφυγε πολυ συντομα για ενα lg g4 και ο λογος η καμερα και το qi charging. Aλλα πιστευω ηταν και θα ειναι το καλυτερο motorola που βγηκε ποτε σε μεγεθος,grip,style.
@topos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγω παλι λεω να το τσιμπησεις το lg g3 εαν σε βολευει στο χερι. Για 110 δεν ειναι καθολου ασχημο. Ακομα κ η μπαταρια να μην ειναι στο 100% βρισκεις γνησια πολυ οικονομικα και μετα εχεις κ back up. Επιπλεων για το moto x, εχει 2 μειονεκτηματα. 1)Δεν εχει ραδιοφωνο. 2)Δεν εχει microsd. Εαν δεν σε ενοχλουν τα παραπανω δεν ειναι καθολου κακη επιλογη. 2
mixschino Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εγω παλι λεω να το τσιμπησεις το lg g3 εαν σε βολευει στο χερι. Για 110 δεν ειναι καθολου ασχημο. Ακομα κ η μπαταρια να μην ειναι στο 100% βρισκεις γνησια πολυ οικονομικα και μετα εχεις κ back up. Επιπλεων για το moto x, εχει 2 μειονεκτηματα. 1)Δεν εχει ραδιοφωνο. 2)Δεν εχει microsd. Εαν δεν σε ενοχλουν τα παραπανω δεν ειναι καθολου κακη επιλογη. Η micro sd ειναι καλο να υπαρχει γιατι εδω και 3 τηλεφωνα μεταφερω την ιδια καρτουλα η οποια εχει διαφορα πραγματα μεσα τα οποια δε θα χωρουσαν μαζι με τις εφαρμογες στα -λιγα- 16 gb. Κατεληξα στο g3, και το παιδι μου το δινει μαζι με 2 θηκες στα 110, και δε νομιζω οτι μπορω να βρω μοτο χ εδω σε καλυτερη τιμη (μενω ολλανδια, εδω η μοτο δεν ειναι τοσο δημοφιλης).
Makeran Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η micro sd ειναι καλο να υπαρχει γιατι εδω και 3 τηλεφωνα μεταφερω την ιδια καρτουλα η οποια εχει διαφορα πραγματα μεσα τα οποια δε θα χωρουσαν μαζι με τις εφαρμογες στα -λιγα- 16 gb. Κατεληξα στο g3, και το παιδι μου το δινει μαζι με 2 θηκες στα 110, και δε νομιζω οτι μπορω να βρω μοτο χ εδω σε καλυτερη τιμη (μενω ολλανδια, εδω η μοτο δεν ειναι τοσο δημοφιλης). Απλά πρόσεξε την έκδοση Android στο G3. Aν είναι lollipop, kitkat κτλ. αναβαθμίζεις. Αν είναι Marshmallow είναι εντάξει. Με το Marshmalllow βελτιώθηκαν πολλά πράγματα.
macios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Η micro sd ειναι καλο να υπαρχει γιατι εδω και 3 τηλεφωνα μεταφερω την ιδια καρτουλα η οποια εχει διαφορα πραγματα μεσα τα οποια δε θα χωρουσαν μαζι με τις εφαρμογες στα -λιγα- 16 gb. Κατεληξα στο g3, και το παιδι μου το δινει μαζι με 2 θηκες στα 110, και δε νομιζω οτι μπορω να βρω μοτο χ εδω σε καλυτερη τιμη (μενω ολλανδια, εδω η μοτο δεν ειναι τοσο δημοφιλης). με 10 ευρω την ωρα εγω θα αγοραζα g5 αλλα οκ σε καταλαβαινω τα ειχα περασει κ εγω αυτα. Καλη δυναμη
mixschino Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 με 10 ευρω την ωρα εγω θα αγοραζα g5 αλλα οκ σε καταλαβαινω τα ειχα περασει κ εγω αυτα. Καλη δυναμη Φιλε μου ειμαι φοιτητης οποτε προς το παρον ειμαι στα -10ε την ωρα, χαχα (εσωτερικο κλαμα) 1
macios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 χαχα οκ!Btw κοιτα αν εχεις κανενα καταστημα used products κοντα σου βρισκεις πολλες ευκαιριες εκει! και γενικα στην ολλανδια τα μτχ τα σκωτονουν. οχι οπως στην ελλαδα που πουλανε το lg g3 230 ευρω εδω στο ινσομνια κ'ολας αχαχα. http://www.usedproducts.nl/. 1
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 μια χαρά κινητό είναι το g3 σε αυτά τα χρήματα και ειδικά σε φωτογραφική πολύ καλύτερο από πολλά καινούρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα