Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνετε τα εύκολα δύσκολα..

Μπαίνεις με safe mode και κανεις εγκατάσταση τους drivers της καινούριας σου μητρικής αρχίζοντας απο το chipset .. ρεσταρτ και εισαι ready ..

εκτος αν εγω δεν κατάλαβα κατι καλά. .

θα μπει σε safe mode των windows ?
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως στα είπε ο Movie maker. Αφού έχεις Windows 7 θα παίξει άνετα χωρίς φορματ. Απεγκατεστησε πρώτα τα προγράμματα της παλιάς μητρικής αφού είναι άλλη μάρκα μην τυχών και σου κάνουν κανένα conflict. Μπορείς επίσης να απεγκαταστησεις και όλους τους παλιούς drivers πριν κλείσεις τον υπολογιστή για τελευταία φορά πριν την αλλαγή της μητρικής.

Δημοσ.

Παδια ειναι περιεργη η φαση αυτη γιατι στην ουσια ουτε με με chipset εχει να κανει, ουτε με πλατφορμες ουτε με τιποτα!Ειναι το ποσο σε αγαπαει ο Θεος εκεινη την στιγμη..Ειχα καποιο συστηματακι  775 με q6600 και αλλαξα σε Am2+ και phenom ii x4 940 και δεν εκανα format!Ολα κυλισαν ομαλα!Απλα αυτο που κανω παντα ειναι εφοσων με αφησει(γιατι τις περισσοτερες φορες σου δειχνει απο την αρχη τις διαθεσεις για συνεργασια η μητρικη) να μπαινω σε safe mode για να μην φορτωνονται drivers και ετσι μπαινει πιο ομαλα στα καινουργια δεδομενα χωρις conflict κτλ

Δημοσ.

Από Ιντελ σε AMD η αντίστροφα έχει μεγάλες πιθανότητες να μην δουλέψει. Από Intel σε Intel συνήθως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν ακολουθήσεις αυτά τα απλά βήματα.

Δημοσ.

Από Ιντελ σε AMD η αντίστροφα έχει μεγάλες πιθανότητες να μην δουλέψει. Από Intel σε Intel συνήθως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν ακολουθήσεις αυτά τα απλά βήματα.

Αρα φαντασου ποσο με αγαπουσε εκεινη την στιγμη ο Θεος ε?

Δημοσ.

Όπως στα είπε ο Movie maker. Αφού έχεις Windows 7 θα παίξει άνετα χωρίς φορματ. Απεγκατεστησε πρώτα τα προγράμματα της παλιάς μητρικής αφού είναι άλλη μάρκα μην τυχών και σου κάνουν κανένα conflict. Μπορείς επίσης να απεγκαταστησεις και όλους τους παλιούς drivers πριν κλείσεις τον υπολογιστή για τελευταία φορά πριν την αλλαγή της μητρικής.

δεν προλαβα για conflict ~καηκε η μητρικη πως γινετε conflict ?

Δημοσ.

Φίλε μου άμα νομίζεις ότι δεν το έχεις η φοβάσαι η οτιδήποτε,δώσε 20 ευρώ παραπάνω στο Servis που θα σου αλλάξουν την μητρική  να στο κάνουν εκείνοι να έχεις και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο.

Είναι η πιο απλή διαδικασία,πατάς F8 στην εκκίνηση μπαίνεις σε safe mode with networking

κατεβάζεις δυο πράγματα άμεσα,το ένα είναι οι drivers του chipset και το άλλο του network αν έχει η καινούρια μητρική DvD μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτούς τους drivers με το που θα εγκατασταθούν οι καινούριοι οι παλιοί θα πάψουν να ισχύουν άρα κανένα conflict μετά μπορείς να κάνεις restart και να τακτοποιήσεις και τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

μολις πηρα το pc ο τεχνικος δεν μπορεσε να επαναφερει τα windows θα προσπαθησω και εγω αυριο μονος μου και ο θεος βοηθος μονο μια ερωτηση να μην κουραζω να βαλω μια μνημη των 8 g η δυο των 4 g σε dual channel η καινουργια μητρικη ειναι η gigabyte g41m combo ευχαριστω

Δημοσ.

1x8GB ώστε να έχεις δυνατότητα για μελλοντική αναβάθμιση σε 16GB

Άκυροοο... Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι 8GB μνήμης οπότε πας υποχρεωτικά σε 2x4GB.

Δημοσ.

μολις πηρα το pc ο τεχνικος δεν μπορεσε να επαναφερει τα windows θα προσπαθησω και εγω αυριο μονος μου και ο θεος βοηθος μονο μια ερωτηση να μην κουραζω να βαλω μια μνημη των 8 g η δυο των 4 g σε dual channel η καινουργια μητρικη ειναι η gigabyte g41m combo ευχαριστω

Φιλε μου θα ζοριστεις πολυ να βρεις συμβατες μνημες που να δουλευουν και στα 2 σλοτς.

Μην παρεις ο΄τι βρεις μπροστα σου, κατα 99% δεν θα ειναι συμβατες.

Παρε αυτες https://www.skroutz.gr/s/7380477/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-CT2K51264BD160B.html

Δημοσ.

Φιλε μου θα ζοριστεις πολυ να βρεις συμβατες μνημες που να δουλευουν και στα 2 σλοτς.

Μην παρεις ο΄τι βρεις μπροστα σου, κατα 99% δεν θα ειναι συμβατες.

Παρε αυτες https://www.skroutz.gr/s/7380477/Crucial-8GB-DDR3-1600MHz-CT2K51264BD160B.htmlσο

στο σαιτ τους λεει οτι υποστηριζει ( Support for DDR3 1333(O.C.)/1066/800 MHz )  συμβατεςναιοι μνημες που προτεινεις ειναι συμβατες στα  

1600MHz  ? 1600MHz 
Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπέρα, αν εχω καταλαβει σωστα με δυο μνημες σαν και αυτες θα φτασεις εκει που θελεις 

http://www.e-shop.gr/ram-hyperx-hx313c9f-4-4gb-ddr3-1333mhz-hyperx-fury-blue-series-p-PER.550846

και δεν εχεις γραψει ποια μητρικη εχεις ακριβως μοντελο μαρκα..

Δημοσ.

στο σαιτ τους λεει οτι υποστηριζει ( Support for DDR3 1333(O.C.)/1066/800 MHz )  συμβατεςναιοι μνημες που προτεινεις ειναι συμβατες στα  

1600MHz  ? 1600MHz 

H συγκεκριμενη μητρικη που οπως θα δεις την εχω κι εγω στο PC3 της υπογραφης μου δουλευει μονο με Low Density μνημες και ειναι παρα πολυ επιλεκτικη (οπως αλλωστε και οι περισσοτερες 775 με DDR3).

Oι μνημες που σου εβαλα ειναι απο την λιστα με τις συμβατες μνημες της Crucial      http://www.crucial.com/usa/en/ct2k51264bd160b

Δυστυχως οι περισσοτερες εταιριες δεν διαθετουν πλεον Low Density μνημες.

P.S. και την δικια μου αυτη τη στιγμη με μνημες στα 1600Mhz την εχω (οι οποιες βεβαια υποχρονιζονται στα 1333).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...