strat0si Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα πήγα σε καταστημα σερβίς γιατί μου κάηκε η μητρική θα περάσουν καινούργια θα χρειαστω φορμάτ ? Υπόψιν ο δισκος μου είναι χωρισμένος σε δυο partitions και τα προηγούμενα windows 7 τα έχω κανει μπακαπ σαν image σε εξωτερικο δισκο θα μπορέσω να κάνω επαναφορά τα παλιά windows σε κάποιο partitions και να δουλέψουν όπως πριν ? Ευχαριστω
soteras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αν μπει ακριβως μα ακριβως η ιδια μιτρικη δεν θα χρειαστει από όσο ξέρω.Αν μπει άλλου τύπου ακόμα και ίδια μάρκα να είναι άλλα να είναι πιο πρόσφατό μοντέλο τότε θα χρειαστεί γιατί μπορεί να υπάρξουν αστάθειες στην όλη λειτουργία του 1
strat0si Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μπα απο Asus πηγαίνω σε gigabyte στο ίδιο socket 775απλα αν κάνω φορμάτ στο ενα partition θα μπορέσω να επαναφερω στο άλλο το προηγούμενο λειτουργικό ? Καμια βοήθεια help ? Καμια βοήθεια ?
soteras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν εχει σημασία το socket που είναι ίδιο αλλά η εταιρία άλλη εταιρία η μια άλλη η άλλη.Είναι σαν να θες να βάλεις δισκέτα στο dvd - rw μιλάμε για τελείως διαφορετικούς drivers/ρυθμίσεις όλα αφού ο δίσκος έιναι σε δύο μέρη μεταφέρεις ότι θες στο d και πέζεις μπάλα με φορματ στο c και έτσι όλα καλά.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το πιο λογικο και αυτο που λενε ολοι,ειναι οτι θα χρειαστεις φρεσκια εγκατασταση. Παντως,εχω κανει αλλαγη μητρικης σε ξαδερφο,χωρις να γινει φορματ,αλλα αγορασαμε μητρικη με το ιδιο chipset. Σημειωνω,ιδιο chipset, π.χ απο x99 σε x99. Πατεντα,αλλα δουλεψε αψογα...
strat0si Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το λειτουργικο που θα επανάφερω στον d θα δουλεύει θα μπορεί να μπουταρει η μονο τα αρχεία του θα βλέπω ?ευχαριστω
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Απο τα λιγα που ξερω,μονο αν βαλεις μητρικη με ιδιο chipset οπως σου γραφω. Περιμενε να μπουν μελη πιο γνωστες σαν τον Sheo να σου πουν με σιγουρια...
strat0si Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μπα άλλο chipset απο nvidia nforce 750i sli σε intel g41 express
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστεί εγκατάσταση. Εξαρτάται από την νέα μητρική πως θα "αντιδράσει". Στι περισσότερες των περιπτώσεων δεν χρειάζεται φορμάτ. 1
strat0si Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστεί εγκατάσταση. Εξαρτάται από την νέα μητρική πως θα "αντιδράσει". Στι περισσότερες των περιπτώσεων δεν χρειάζεται φορμάτ.δηλ παίρνω το pc και βλέποντας και κανοντας πρωτα δοκιμαζω με το πρώτη λειτουργικό και αν όχι φορμάτ ? δηλ παίρνω το pc και βλέποντας και κανοντας πρωτα δοκιμαζω με το πρώην λειτουργικό και αν όχι φορμάτ ?
strat0si Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ακριβώς έτσι.ώρες Παναγία μου ζόρια παλι και ο θεός βοηθος Πάντως διαβάζω οτι με τα windows 7 και μετα απο κάνα δυο restarts τα windows βρίσκουν μόνα τους τα καινούργια drivers απλα μετα χρειαζετε να βρω τα παλιά drivers και να τα ξηλωσω τώρα πως γίνετε αυτό ?
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυτό γίνεται με το sysprep ενώ είσαι στα win. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το sysprep μπουταροντας με cd/usb των win δεν το γνωρίζω. Δεν το έχω κάνει. http://www.sevenforums.com/tutorials/286053-system-preparation-tool-use-customize-windows.html
strat0si Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αυτό γίνεται με το sysprep ενώ είσαι στα win. Αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το sysprep μπουταροντας με cd/usb των win δεν το γνωρίζω. Δεν το έχω κάνει. http://www.sevenforums.com/tutorials/286053-system-preparation-tool-use-customize-windows.html https://www.youtube.com/watch?v=q94iMKZcLhg ζαλίστηκα !
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Κάνετε τα εύκολα δύσκολα.. Μπαίνεις με safe mode και κανεις εγκατάσταση τους drivers της καινούριας σου μητρικής αρχίζοντας απο το chipset .. ρεσταρτ και εισαι ready .. εκτος αν εγω δεν κατάλαβα κατι καλά. . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα