deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Απο που προκυπτει οτι η καρτα επρεπε να κανει 600ευρω??? Από το ότι ο t.s. τόσο θέλει να κάνει και δε θα σού δώσουμε λογαριασμό, 'νταξει; Σοβαρά όμως τώρα: Τόσο κουραμπιέδες είστε όλοι εκεί στη μαμά πατρίδα; Εγώ άμα ήμανε εκεί, θα το 'χα σπάσει το you, τουλάστιχον! Α να χαθείτε, φλώροι! Που είναι το επαναστατικό γονίδιο των προγόνων σας, ωρέ;;; 4
NT1G Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαινω τη νοοτροπια που υπαρχει. Δεν αγοραζετε απο τις ΗΠΑ γιατι θα σας σκεσει το τελωνειο και δεν σας συμφερει. Θελετε ομως ο Ελληνας καταστηματαρχης να αγορασει απο εκει, να πληρωσει τον ΦΠΑ, τους δασμους και τα εξοδα εκτελωνισμου που θα πληρωνατε και εσεις, επιπλεον φορους, χαρατσια, υπαλληλους, εισφορες,ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ρευμα, τηλεφωνο κοκ, και να σας τα πουλαει σε τιμες ΗΠΑ. Επιπλεον θα πρεπει να ταισει τα παιδια του, να πληρωσει νοικι, να τα στειλει φροντιστηριο και χιλια δυο αλλα. Νομιζω πως πολλοι εδω μεσα ζουν σε παραλληλο συμπαν ή δεν εχουν ιδεα τι σημαινει "εχω μαγαζι το 2016 στην Ελλαδα" Δηλαδή θες να μας πεις οτι ο καημένος "Έλληνας καταστηματάρχης" (you, πλαίσιο κ.τ.λ.) αγοράζει από το Αμέρικα; Δεν υπάρχει κάποιος ευρωπαϊκός επίσημος εισαγωγέας; Άρα και τα άλλα μαγαζιά στην Ευρώπη (Γερμανία που είδαμε) θα αγοράζουν από το Αμέρικα; Και παρόλα αυτά τις δίνουν €150 λιγότερα; Περίεργος εισαγωγικός κόσμος... Για τα τεβε, ρεύμα, κ.τ.λ. συμφωνώ.
fallen4ngel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 1080 https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=1439_GTX+1080&asuch=&bpmax=&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&plz=&dist=&mail=&sort=p&bl1_id=30 Και ενα καπελακι αν και το βλεπω λογικο http://www.e-shop.gr/vga-asus-nvidia-gtx1080-8g-8gb-gddr5x-pci-e-retail-p-PER.513758 886€ vs https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&sort=p&xf=1439_GTX+1080~545_ASUS#xf_top 727€ Από το ότι ο t.s. τόσο θέλει να κάνει και δε θα σού δώσουμε λογαριασμό, 'νταξει; Σοβαρά όμως τώρα: Τόσο κουραμπιέδες είστε όλοι εκεί στη μαμά πατρίδα; Εγώ άμα ήμανε εκεί, θα το 'χα σπάσει το you, τουλάστιχον! Α να χαθείτε, φλώροι! Που είναι το επαναστατικό γονίδιο των προγόνων σας, ωρέ;;; Ποσο δικαιο εχεις.....
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ποσο δικαιο εχεις..... Δίκιο έχω, το ξέρω, αλλά το πού θα το βρω είναι το ζήτημα, όταν αφήνουμε τους αιμοδιψείς έμπορες να υποχρεώνουν το γκοζμάκη να μένει με την ψωρο-980... ...παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους!
NT1G Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δίκιο έχω, το ξέρω, αλλά το πού θα το βρω είναι το ζήτημα, όταν αφήνουμε τους αιμοδιψείς έμπορες να υποχρεώνουν το γκοζμάκη να μένει με την ψωρο-980... ...παιδιά σηκωθείτε, να βγούμε στους δρόμους! ...με κάρτες στους ώμους; 2
unforgiven Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δηλαδή θες να μας πεις οτι ο καημένος "Έλληνας καταστηματάρχης" (you, πλαίσιο κ.τ.λ.) αγοράζει από το Αμέρικα; Δεν υπάρχει κάποιος ευρωπαϊκός επίσημος εισαγωγέας; Άρα και τα άλλα μαγαζιά στην Ευρώπη (Γερμανία που είδαμε) θα αγοράζουν από το Αμέρικα; Και παρόλα αυτά τις δίνουν €150 λιγότερα; Περίεργος εισαγωγικός κόσμος... Για τα τεβε, ρεύμα, κ.τ.λ. συμφωνώ. Όλοι αγοράζουν από τη χώρα προέλευσης. Έδωσα αυτό το απλό παράδειγμα γιατί όλοι αναμασάνε τις προτεινόμενες τιμές στις ΗΠΑ.
razorbladeromance Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 εθεσα ενα θεμα νοοτροπιας που εχουμε γενικως σαν μοναδες και σαν κοινωνια.καποιοι δεν καταλαβαινετε εθελοτυφλωντας το νοημα για δικους σας λογους αλλα εγω δεν αναφερομαι μονο στις καρτες.η καρτα ηταν η αφορμη για να το θιξω.ολοι ανεξαιρετως απο τον επαγγελματια της γειτονιας μεχρι τις μεγαλες εταιριες κοιτουν πως να φανε τον αλλο.αυτο πρεπει ν αλλαξουμε.τον τροπο που βλεπουμε τα πραγματα.να νοιωσουμε λιγο και τον διπλανο μας.και οσο για τα ελευθερες αγορες κ.α τ ακουω βερεσε.αμα ηταν ετσι να λεγαν τον μεσαιωνα δεν βαριεσαι καλη ειναι η δουλεια δουλεία εχουμε και τυρρανους.ας μεινουν ετσι αφου αυτα εχουμε.θιξτε το θεμα οσο θελετε αλλα ειλικρινα προσωπικα σχοιλια και προσβλητικα δεν θα ξαναδεχτω.δεν εχετε το δικαιωμα την στιγμη που δεν προσβαλλω εσσκεμενα καποιον απο εσας,οποτε ας διατηρησουμε το επιπ-εδο.και η ειρωνια ακομα ειναι βια.οσο δεν ειρωνευομαι καΝΕΝΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στο παραπνω site you.gr έχει την κάρτα γραφικών gtx 1080 founders edition στην εξωφρενική τιμή των 979€!!!!πείτε μου την γνώμη σας γι αυτό.κάτι πρέπει να κάνουμε σαν καταναλωτές εδώ στην Ελλάδα να μας πάρουν πιο πολύ στα σοβαρα Μια χαρα ειρωνευεσαι εσυ ο ιδιος πρωτα οταν γραφεις το παραπανω. Και στο ξαναλεω λοιπον,απο την φθηνοτερη reference 1080 θα σωθουμε για να το κανουμε και θεμα κιολας??? Το εχουμε πει και εμεις και ολοι παγκοσμιως(κυιρως σε forum που υποτιθεται εχει και ατομα που ασχολουνται περισσοτερο με αυτα). Ψηφιζουμε καταστηματα/προιοντα/προτιμησεις με το πορτοφολι μας οχι με λογια του αερα σε forum. Αν λοιπον καταστηματα οπως you και Πλαισιο εχουν τιμες στα υψη οπως αναφερεις,τοτε στηριζουμε αλλα καταστηματα που εχουν φθηνοτερες τις εν λογω καρτες(αλλα εχουν και σωστη συμπεριφορα απεναντι στον πελατη)αλλιως απο εξωτερικο. Αυτο γινεται και στα κινητα τηλεφωνα πιο εντονα οπως εχεις δει και να τι καταστηματα προτιμαει ο κοσμος σε σχεση με τα Ελληνικης εισαγωγης των αλυσιδων. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το εχω γραψει και αλλου σουβλατζιδικο εδω στο Περιστερι με την κριση εβαλε το σουβλακι 1 ευρω ο θειος μου στην παλια πλατεια ηθελε 2.20 γιατι επρεπε απο καπου να βγαζει το 500αρικο του καζινου. Απο τον πρωτο πηραμε σουβλακια εχθες ο δευτερος το εχει πουλησει εδω και καιρο. Πλαστικο για το αμαξι το πηρα 8 ευρω και ακριβως το ιδιο αλλο μαγαζι το ειχε 40 ευρω. Περασε ο καιρος που ο Ελληνας καταναλωτης πληρωνε τα καζινα και τις γκομενογκαρσονιερες του καθε επιχειρηματια πλεον δεν εχει λεφτα. 3
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Βασικα εχει λεφτα απλα πλεον τρωει απο τα ετοιμα(αυτα που εχει στην ακρη),γιαυτο και εχουν σταματησει και τα επεισοδια ολως τυχαιως. Απλα η μεγαλη διαφορα με παλια ειναι το διαδικτυο που μπηκε εστω και αργα στην ζωη μας εδω στην Ελλαδα και μας ανοιξε τα ματια απο πλευρας εναλλακτικων.
fallen4ngel Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ολόκληρο θέμα γιατί; Γιατί ένα μαγαζί έτσι θέλει και έβαλε μία τιμή. Και Λευτέρη τα παραδείγματα λίγο άστοχα ή μάλλον μέσα στο πνεύμα, σουβλάκι πήρες το φτηνό το ίδιο κάνε και με το hardware μην έχουμε απαίτηση να δίνουν όλοι το ίδιο είναι εξωφρενικό.
braindebug Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 TS αφού όλοι κλέβουν γιατί δεν κάνεις ένα eshop να πουλάς 20% κάτω και να τους πάρεις όλα τα λεφτά? Αντί να τα βάζεις με το κρατος-ληστή τα βάζεις με τον επιχειρηματία που στο κάτω κάτω για αυτό επένδυσε, για να βγάλει κέρδος? Κάθε μέρα κλείνουν επιχειρήσεις αλλά εσύ ακόμα νομίζεις ότι όλοι σε κλέβουν και είναι με κότερα και τρώνε τα λεφτά σου? 5
makis269 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 εγκο παντος ντεν αγκοραζει τιποτα απο ελλάντα ,ολα εξοτερικο φθινότερα ,εμποροέλληνα μονο του θα κατεβασει ρολα απο αισχροκερδια .....ΟΥΓΚ !!!
arrows Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαινω τη νοοτροπια που υπαρχει. Δεν αγοραζετε απο τις ΗΠΑ γιατι θα σας σκεσει το τελωνειο και δεν σας συμφερει. Θελετε ομως ο Ελληνας καταστηματαρχης να αγορασει απο εκει, να πληρωσει τον ΦΠΑ, τους δασμους και τα εξοδα εκτελωνισμου που θα πληρωνατε και εσεις, επιπλεον φορους, χαρατσια, υπαλληλους, εισφορες,ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ρευμα, τηλεφωνο κοκ, και να σας τα πουλαει σε τιμες ΗΠΑ. Επιπλεον θα πρεπει να ταισει τα παιδια του, να πληρωσει νοικι, να τα στειλει φροντιστηριο και χιλια δυο αλλα. Νομιζω πως πολλοι εδω μεσα ζουν σε παραλληλο συμπαν ή δεν εχουν ιδεα τι σημαινει "εχω μαγαζι το 2016 στην Ελλαδα" Με την άποψη σου προσπαθείς να ανοίξεις λίγο τα μάτια είτε σε παιδάκια που το μόνο που γνωρίζουν είναι "Μπαμπα 20 αρικο για να βγώ" ή "Μάνα 50αρικο να πάρω κινητό" ή πλώς ηλίθιους όπως ο θεματοθέτης που προσπαθεί (χωρις να εχει ιδέα) να έχει άποψη ντε και καλά με μια μίξη Ξανθόπουλου αμάρτησα για το παιδί μου......"καρτα γραφικών που θέλω "δηλαδή Το πόσο θα πουλήσει μια επιχείρηση εξαρτάται απο το πόσο θα αγοράσει και στην τιμή περιλσμβάνεται και το ποσοστό κέρδους, αν επειδή ορισμένοι θέλουν κάποιος να πωλεί φθηνότερα απο οτι αγοράζει τότε δεν υφίσταται ο ίδιος ως επιχείρηση, με το πρώτο ου ποστάρισμα στο παρών θεμα προσπάθησα να προστατέψω τον θεματοθέτη απο τις αρλούμπες που έγραψε αλλά αν δεν θέλει ο ίδιος ας εκθέτει την άγνοια και την ανοησία του και επειδή επιχειρήματα δεν έχει ώστε να γίνει μια διαλογική ανταλλαγή απόψεων το ρίχνει σε τσαμπουκάδες πληκτρολογίου "Ελα να μου το πείς μπροστα κλπ" Αγαπητέ θεματοθέτη καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιο ψυχολόγο αρχικά....... Απο την άλλη η τιμή στην οποία αγοράζει μια επιχειρηση π.χ. εμπορίας Η/Υ έχει να κάνει με τον μεσάζοντα "εισαγωγεα" κυρίως μικρές επιχειρήσεις, και οι μεγαλες αλυσίδες τύπου πλαίσιο, e-shop, συνήθως οι buyers μιλούν απ ευθείας με εργοστάσιο (asus, gigabyte etc) και ζητούν τιμή και διαθεσιμότητα, τελοςπάντων για να μη γράφουμε ολόκληρο κατεβατό η τελική τιμή επηρεάζεται βασικά στις μεγάλες αλυσιδες απο εμπορική συμφωνία που μπορεί να έχουν τα δύο μέρη, άλλη επιμέρους συμφωνία διαθεσιμότητες έκδοση του προιόντος (αλλο gaming G1, waterforce κλπ), κθώς και ποσότητα άλλη τιμή έχει αν πάρει κάποιος 10 κάρτες γραφικών και άλλη τιμή αν παραγγείλει 100., Μικρές επιχειρήσεις όπως είναι προφανές δεν αντέχουν το κόστος αυτό, για απ' ευθείας εισαγωγή, θέλουν εγγραφή στο μητρώο εισαγωγέων, αλλάζει φορολογική κλίμακα. τελος πάντων να είχαμε να λέγαμε. Απάτεωνιές ΝΑΙ προφανώς και γίνονται όπως παράλληλες εισαγωγές (στην εγγύηση μπλέκεις), ή ενα παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό, παλιά το metropolis (όταν υπήρχε και είχε κλείσει τους περισσότερους|) πωλούσε cd που παράγονταν στην Βουλγαρία εποχή προ Ε.Ε, οπότε εδώ ήταν φθηνότερο απο όλους τους ανταγωνιστές οπότε ο κόσμος ΄λεγε τους υπόλοιπους κλέφτες και απατεώνες. Και επειδή μονο οι Ελληνες είναι απατεώνες και διακρίνω μια Γερμανολαγνεια (σύνδρομο Στοκχολμης) δε θα γράψω πολλά Siemens (κρατική εταιρία) Ηocktif, HDW, ;όποιος γνωρίζει ή θέλει να μάθει θα καταλάβει, επίσης στο καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα να σκέφτεσαι λειτουργεις με έννοιες όπως, Ελληνες, Γερμανοί κλπ μοιάζει με έκθεση μαθητή στο δημοτικό σε σχέση με τον πραγματικό κεφαλαιακο, νομισματικό κόσμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις