Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και custom απο το Πλαισιο με τσουχτερη τιμη 

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/vga-kartes-grafikwn/MSI-VGA-GTX-1080-Gaming-8GB-MS-V336.htm

Ουτως ή αλλως αυτες οι καρτες απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοσμο που δεν το ''ψειριζει'' τοσο πολυ απο που μπορει να γλυτωσει 30-40ευρω σε τετοιες καρτες.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να και το eshop που συνηθως στις καρτες ειναι τσιμπημενο!Σχεδον 100 ευρω κατω απο you.gr

http://www.e-shop.gr/ypologistes-kartes-grafikon-gpu-gtx-1080-list?table=PER&category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&filter-13146=1

./ΞΕΚΙΝΑΕΙΚΡΥΟΑΣΤΕΙΟ 886 ευρώ ΜΟΝΟ! Θα πάρω από εκεί τότε κάνα δυο τελάρα 1080 να βρίσκονται βρε αδερφέ!! ./ΠΑΓΩΣΑΚΑΛΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Σοβαρά τώρα με αυτές τις τιμές πως θα πουληθούνε στο ελλάντα αυτή την εποχή; Ευτυχώς βγήκε και αυτή η 480 μπας και κάνουμε κάνα upgrade και εμείς τα λαϊκά παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα μα πάντα όταν πρωτοκυκλοφορούν οι κάρτες γραφικών, καθώς και άλλα προϊόντα (βλ. κινητά), οι τιμές είναι τσουχτερές. Σε μερικές βδομάδες-μήνες πέφτουν σχετικά.

• Like 2
Δημοσ.

οσο υπαρχουν αυτοι που δε τους νοιαζει τι πληρωνουν λογικο ειναι οι τιμες να ειναι στα υψη. Αν πηγαινουμε και παιρνουμε υπερεκτιμημενα προιοντα (βλ iphone) αυτα  γινονται

• Like 3
Δημοσ.

Όποιος σκότωσε την 980/ti του ας μην κλαίγεται τώρα..αλλιώς να περιμένει την επόμενη σειρά για να πάρει την 1080 σε καλή τιμή!

Λες και δεν το ξέραμε πόσο θα παίξουν οι τιμές της...

Επειδη ενα καταστημα που δεν εχει και την φημη του φτηνου μαγαζιου την εβγαλε την 1080 σε παλαβη τιμη δεν παει να πει οτι σε αυτη την τιμη θα παιζει.

Απο Σεπτεμβρη θα δουμε τιμες για 1070 1080

Οπως και να εχει οι τιμες θα πεσουν ειδικα στις μεταχειρισμενες.

Εγω ειχα την Nitro 390 και επειδη λογω CUDA ηθελα να παρω 980 σε οσους εστελνα για ανταλλαγη μου ζητουσαν και 150 ευρω την Nitro την πουλησα 320 και πλεον υπαρχουν ηδη δυο αγγελιες με την 980 στα 300 και 330 ευρω.

Σκεψου που θα πεσει η 980 στις αγγελιες αν βγει η 1070 στα 450 ευρω οπως λενε.

Ωραία λογική.στην Ελλάδα αφού ειναι απατεώνες να ψωνιζουμε από το εξωτερικό κι ας μένουμε Ελλάδα.τρομερή λύση στο πρόβλημα.παιδια χωρίς πλάκα πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία που έχουμε ως κοινωνία και να μην πατάμε στο σβέρκο του άλλου.προσωπικα δεν το χω κάνει ποτε και με θλίβει το γεγονός να βλέπω να το κάνουν σε άλλους η εμενα.αλλα αν είμασταν αφιαλλακτοι δεν θα συνεβενε.δυστυχως όμως τους υποστηρίζετε κιόλας πιθανόν γιατί εχτε χειριστεί κι εσείς έτσι θέματα και έτσι δεν θα αλλάξει τιποτε ποτε

Οταν θα αλλαξει και η νοοτροποια του Ελληνα επιχειρηματια που θελει οταν κανει ενα μαγαζι να θελει μεσα σε ενα χρονο να παρει καινουρια μερσεντες και γκαρσονιερα στην γκομενα τοτε θα αλλαξουμε και εμεις οι καταναλωτες.

• Like 1
Δημοσ.

ελέυθερη αγορά λέτε οτι έχουμε ,και αυτό δηλαδή σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει ????

να σας δω οταν αγοράσουν ιδιώτες το νερό ,και θα το πουλάνε μετά σαν χρυσάφι,

τότε η απάντηση μου θα ειναι : ελέυθερη αγορά έχουμε αν θέλετε μην χρησιμοποιείτε το νερό !!!

κάποιες φορές θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο συλλογικά και διαφορετηκά για το καλό της κοινωνίας και του συνόλου φιλοι μου.

Το καλό της κοινωνίας είναι να έχουμε ελεύθερη αγορά, ώστε να πέφτουν οι τιμές και να μην έχουμε κανένα κρατικό μονοπώλιο και νταβατζή ΟΤΕ-ΔΕΗ.

Δημοσ.

Μηπως ειναι υπερβολικα νωρις για να μιλαμε για τις τιμες που εχουν η θα εχουν αυτες οι καρτες;

Και ειδικα απο Ελληνικα καταστηματα που δεν την εχουν αλλα με προ παραγγελια που δεν ξερεις ποτε θα σου ερθει και ΟΤΑΝ θα σου ερθει μηπως τελικα θα την εχεις πληρωσει ποιο ακριβα απο τα υπολοιπα Ελληνικα καταστηματα που ισως τοτε να την εχουν φερει.

• Moderators
Δημοσ.

Οταν θα αλλαξει και η νοοτροποια του Ελληνα επιχειρηματια που θελει οταν κανει ενα μαγαζι να θελει μεσα σε ενα χρονο να παρει καινουρια μερσεντες και γκαρσονιερα στην γκομενα τοτε θα αλλαξουμε και εμεις οι καταναλωτες.

Δεν ειναι ακριβως ετσι , οταν κανεις εισαγωγη κατι ξεκινας με τελωνειο , αποθηκευση , φπα , μετα μεσα στην τιμη πρεπει να υπολογισεις τον συνεταιρο το κρατος (κοντα στο 51-54% απο το εσοδα του μαγαζιου πανε σε εφοριες κτλ) να υπολογισεις λειτουργικα εξοδα επιχειρησης, και τους υπαλληλους , και αν καταφερεις εκει μεσα βαζεις και ενα κερδος

• Like 3
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τη νοοτροπια που υπαρχει.

Δεν αγοραζετε απο τις ΗΠΑ γιατι θα σας σκεσει το τελωνειο και δεν σας συμφερει.

Θελετε ομως ο Ελληνας καταστηματαρχης να αγορασει απο εκει, να πληρωσει τον ΦΠΑ, τους δασμους και τα εξοδα εκτελωνισμου που θα πληρωνατε και εσεις, επιπλεον φορους, χαρατσια, υπαλληλους, εισφορες,ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ρευμα, τηλεφωνο κοκ, και να σας τα πουλαει σε τιμες ΗΠΑ. Επιπλεον θα πρεπει να ταισει τα παιδια του, να πληρωσει νοικι, να τα στειλει φροντιστηριο και χιλια δυο αλλα.

Νομιζω πως πολλοι εδω μεσα ζουν σε παραλληλο συμπαν ή δεν εχουν ιδεα τι σημαινει "εχω μαγαζι το 2016 στην Ελλαδα"

• Like 10
Δημοσ.

Καλά μη περιμένετε να πέσουν πολύ οι τιμές... Μπορεί να μη πέσουν και καθόλου.Επίσης μπορεί και να ανέβουν κι'άλλο. Η σειρά 900 δεν είδα να έπεσε πάντως από πέρυσι.Ειδικά η κάρτα που πήρα εγώ. Δεν έπεσε ούτε 1 ευρώ κάτω. Επίσης κάτι κουτιά - μητρικές ,δεν πέφτουν καθόλου οι τιμές... Αλλά αφού δεν βγαίνουν παιχνίδια,ας περιμένετε μπας και υπάρξει καμία μείωση. Δεν χάνεται τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω τη νοοτροπια που υπαρχει.

Δεν αγοραζετε απο τις ΗΠΑ γιατι θα σας σκεσει το τελωνειο και δεν σας συμφερει.

Θελετε ομως ο Ελληνας καταστηματαρχης να αγορασει απο εκει, να πληρωσει τον ΦΠΑ, τους δασμους και τα εξοδα εκτελωνισμου που θα πληρωνατε και εσεις, επιπλεον φορους, χαρατσια, υπαλληλους, εισφορες,ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ρευμα, τηλεφωνο κοκ, και να σας τα πουλαει σε τιμες ΗΠΑ. Επιπλεον θα πρεπει να ταισει τα παιδια του, να πληρωσει νοικι, να τα στειλει φροντιστηριο και χιλια δυο αλλα.

Νομιζω πως πολλοι εδω μεσα ζουν σε παραλληλο συμπαν ή δεν εχουν ιδεα τι σημαινει "εχω μαγαζι το 2016 στην Ελλαδα"

Ε τι νομιζες; Ο Ελληνας παντα ετσι ηταν.....

Πριν λιγο καιρο ειχα βρει σε ευκαιρια ενα συστημα στο εξωτερικο και ρωτησα γνωστο μου εαν θελει να το παρει, φυσικα λογο μτχ εγω δεν αναλαμβανα καμια ευθυνη αλλα ο κλασσικος Ελληνας ηθελε να το παρω και αν ειναι ΟΛΑ ΟΚ να μου το πληρωσει!!!

Φορος; Τι ειναι αυτο; Προφανως και δεν το γνωριζουν πολλοι εδω μεσα και οι αλλοι κανουν την παπια γιατι δεν τους συμφερει, μισθος; αλλο παλι και τουτο..... ολο αγνωστες λεξεις βρε παιδι μου διαβαζω εδω μεσα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...