razorbladeromance Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Στο παραπνω site you.gr έχει την κάρτα γραφικών gtx 1080 founders edition στην εξωφρενική τιμή των 979€!!!!πείτε μου την γνώμη σας γι αυτό.κάτι πρέπει να κάνουμε σαν καταναλωτές εδώ στην Ελλάδα να μας πάρουν πιο πολύ στα σοβαρα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ελέυθερη αγορά έχουμε, τίποτα δεν θα κάνουμε. Αν δεν δέχεσαι την τιμή του you, δεν αγοράζεις από το you. Τέλος.
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Του you.gr γενικά είναι λίγο ακριβό σαν μαγαζί, να το ξέρεις. Αν ψάχνεις το απόλυτα φτηνότερο προφανώς και δε σου κάνει. Εμένα μου αρέσει σαν κατάστημα κι έχω κάνει 10άδες αγορές απ' αυτό, ακόμα κι αν είναι ένα κλικ (ή και δύο, τρία...) πιο ακριβό από τα άλλα. Κατά τα άλλα ισχύει ότι είπε ο από πάνω: έχουμε ελεύθερη αγορά κι ο καθένας πουλάει σ' όποια τιμή θέλει.
Apocalyptica Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Του you.gr γενικά είναι λίγο ακριβό σαν μαγαζί, να το ξέρεις. Αν ψάχνεις το απόλυτα φτηνότερο προφανώς και δε σου κάνει. Εμένα μου αρέσει σαν κατάστημα κι έχω κάνει 10άδες αγορές απ' αυτό, ακόμα κι αν είναι ένα κλικ (ή και δύο, τρία...) πιο ακριβό από τα άλλα. Κατά τα άλλα ισχύει ότι είπε ο από πάνω: έχουμε ελεύθερη αγορά κι ο καθένας πουλάει σ' όποια τιμή θέλει εγω προσπαθουσα αρκετα δευτερολεπτα να σκοτωσω με χαρτοπετσετα το ζουζουνι στην οθονη μου 5
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Κι εγώ έτσι την είχα πατήσει μ' άλλο μέλος που είχε αυτή την εικόνα στην υπογραφή του παλιότερα.
razorbladeromance Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τι βρε παιδια δ ΕΕν το βλέπω από το κινητό!!
mike299 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αν και είμαι λίγο biased καθότι τα παιδιά που έχουν το τοπικό κατάστημα είναι γνωστοί οπότε προσπαθώ να αγοράζω από εκεί ασχέτως τιμής, ένα καλό που έχει το you είναι ότι όποτε είχα πρόβλημα με προϊόν εντός εγγύησης, ΠΑΝΤΑ μου έδιναν πιστωτικό στο 100% της τιμής αγοράς ασχέτως πόσο παλιά ήταν (πχ VGA >400€ στους 34 μήνες από την αγορά).
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 το you.gr μην ξεχνατε οτι ειναι επισημος αντιπροσωπος/εισαγωγεας οποτε εχει τις επισημες τιμες στα προιοντα του οπως και το πλασιο, mediamarkt κτλ.
mike299 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 το you.gr μην ξεχνατε οτι ειναι επισημος αντιπροσωπος/εισαγωγεας οποτε εχει τις επισημες τιμες στα προιοντα του οπως και το πλασιο, mediamarkt κτλ. Σωστο you.gr= InfoQuest
makis269 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ελέυθερη αγορά λέτε οτι έχουμε ,και αυτό δηλαδή σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει ???? να σας δω οταν αγοράσουν ιδιώτες το νερό ,και θα το πουλάνε μετά σαν χρυσάφι, τότε η απάντηση μου θα ειναι : ελέυθερη αγορά έχουμε αν θέλετε μην χρησιμοποιείτε το νερό !!! κάποιες φορές θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο συλλογικά και διαφορετηκά για το καλό της κοινωνίας και του συνόλου φιλοι μου. 4
KNSM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 ελέυθερη αγορά λέτε οτι έχουμε ,και αυτό δηλαδή σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει ???? να σας δω οταν αγοράσουν ιδιώτες το νερό ,και θα το πουλάνε μετά σαν χρυσάφι, τότε η απάντηση μου θα ειναι : ελέυθερη αγορά έχουμε αν θέλετε μην χρησιμοποιείτε το νερό !!! κάποιες φορές θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο συλλογικά και διαφορετηκά για το καλό της κοινωνίας και του συνόλου φιλοι μου. Αστοχο το παραδειγμα σου φιλε μου, το νερο ειναι ελευθερο αγαθο και ειδος πρωτης αναγκης (οπως και το οξυγονο που αναπνεουμε). Οποιαδηποτε διαφορετικη αντιμετωπιση του θα φερει την κολαση επι της γης σε κλασματα του δευτερολεπτου απο ολους τους λαους, κοινως θα τους κυνηγαμε να τους κρεμασουμε... Οταν οι gpu γινουν ειδος πρωτης αναγκης θα εχεις καθε δικαιωμα να φωναζεις, μεχρι τοτε ο καθενας μπορει να κοστολογει οσο θελει, ακομα και 1.000.000 ευρω το κομματι, αν και δεν προκειται να πουλησει ουτε μια. Η δυναμη σου εντοπιζεται στο μπουκοταζ, δηλαδη αν το θεωρεις ακριβο δεν το παιρνεις. So simple. 7
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Tο νόημα του θέματος ποιο είναι ? Καλά καλά δεν έχουν βγει αυτές οι κάρτες ακόμα,
razorbladeromance Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το νόημα του θέματος ειναι ότι μερικοί προσπαθούν να μας πιάσουν κότσο και κάτι που κάνει 600€ το πληρώνουμε 300€ παραπάνω για αγορά μέσω ίντερνετ.και δεν συμφωνώ με το ότι ελεύθερη αγορά έχουμε μπορεί να το βάζει όσο θέλει.υπαρχει δεοντολογία δεν μπορείς να αισχροκερδείς επειδή κάποιο παιδάκι μπορεί να μην ξέρει.ναι μεν δούμε ελεύθερη αγορά αλλα γι αυτο τα πληρώνουμε όλα δίπλα στην Ελλάδα αντί για το αντίθετο όπως σε άλλες φτωχές χωρες
arrows Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Kάνεις λάθος σε αυτό που γράφεις κατ αρχάς πρέπει να κάνεις κάποιες παραδοχές -Ειναι ελεύθερη η οικονομία και ο κάθε ένας που λάει στην τιμή που θέλει οι μόνες εξαιρέσεις που το κράτος επιβάλει πλαφόν στις τιμές είναι σε προιόντα διατίμησης http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/oikonomia/244354-gg-katanaloti-aites-einai-oi-nees-times-ton-proionton-se-diatimisi-sta-kilikeia,-karabia,-aerodromia,-plaz-kok αφορά κυρίως είδη διατροφής τέλος πάντων είδη πρώτης ανάγκης -Και επίσης δύναται το κράτος να επιβάλει ανώτατη τιμή σε εξαιρετικές περιπτώσεις π.χ. https://www.euretirio.com/anotati-katotati-timi/ έχει όλες τις περιπτώσεις -Οπως καταλαβαίνεις μια κάρτα γραφικών μονο είδος πρώτης ανάγκης δεν είναι( είδος πολυτελείας ίσως) οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην αγοράσεις, στην τελική επιλογή σου είναι δεν σε υποχρεώνει κανένας μα κανένας να πάρεις κάτι -Το παιδάκι που αναφέρεις (εντελώς άστοχο παράδειγμα) υπεύθυνη για την όποια καταναλωτική συμπεριφορά μπορεί στα μέτρα του π.χ. κυλικείο στο σχολείο) την ορίζουν και είναι καθ' όλα υπεύθυνοι οι γονείς του και όχι φυσικά το ίδιο, και μετά απο τα 18 είναι ενήλικος με δικαίωμα ψήφου και υπεύθυνος για τις πράξεις του. -Επίσης επειδή έχουν ανοίξει ούτε εγω θυμάμαι θέματα κατα καιρούς περι κλάψας σχετικά με τις τιμές των μεταχειρισμένων στο site έχε υπ' όψιν σου οτι έαν ο πωλητής σου πουλήσει κάτι μέχρι το ύψος του ποσού που αναγράφει η απόδειξη αγοράς του προιόντος (συνεπώς δεν υπάρχει κέρδος) είναι καθ' όλα νόμιμος, το άν άξιζε το ποσό που πλήρωσες εσύ για το συγκεκριμένο προιόν δηλαδή έρευνα αγοράς είναι δική σου ευθύνη και όχι του πωλητή (ισχύει ο άγραφος κανόνας οτι ΟΣΟ δε γνωρίζεις ΕΧΕΙΣ το χέρι στην τσέπη) π.χ. ο τεχνικός θέλει ένα 30αρι να έρθει σπίτι σου να σου αλλάξει το τροφοδοτικό στο pc σου αν ξέρεις κάντο μόνος σου αλλιώς πληρώνεις, επίσης μπορεί να αλλάξει μόνος σου μπουζί στο αμάξι αν ξέρεις ή να δώσεις 20αρικο στο μηχανικό σουκλπ -Αν προσπαθείς σε όλα αυτά εσυ να βρείς χριστιανική ηθική σε καπιταλιστικό σύστημα (καλά κρασιά) ζούμε σε μια κοινωνια όπου οι μόνοι που ΔΕΝ παράγουν απολύτως τίποτε (τράπεζες-τραπεζίτες) διαμορφώνουν και το νομικό πλαίσιο όπου οι ίδιοι ποτέ δεν χάνουν αλλά ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι τους πληρώνουν αδρα -Επίσης ποιό παιδάκι έχει την δυνατότητα να πάει να αγοράσει κάρτα γραφικών των 1000€? ακόμα και 500€? Ε? Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι πάλι των γονιών του και όχι της όποιας επιχείρησης ή πωλητή αν είναι δυνατόν και που γράφεις τέτοιες ανωριμότητες 3
NT1G Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) ελέυθερη αγορά λέτε οτι έχουμε ,και αυτό δηλαδή σημαίνει οτι ο καθένας μπορεί να κάνει οτι θέλει ???? να σας δω οταν αγοράσουν ιδιώτες το νερό ,και θα το πουλάνε μετά σαν χρυσάφι, τότε η απάντηση μου θα ειναι : ελέυθερη αγορά έχουμε αν θέλετε μην χρησιμοποιείτε το νερό !!! κάποιες φορές θα πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο συλλογικά και διαφορετηκά για το καλό της κοινωνίας και του συνόλου φιλοι μου. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΤΑ, Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. Ξηπναται αιλιναις !!!!1 υπάρχουν ρολόγια που πουλιούνται €10.000. Εκεί είναι καλές οι τιμές ας πουμε και το έχουν παρακάνει στα είδη πρώτης ανάγκης όπως τις κάρτες γραφικών; Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από NT1G 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις