karasardelis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μια που έρχεται το καλοκαίρι και πλακώνουμε όλοι στα PowerBanks μετά μανίας, μπήκα στο τρυπάκι να αναβαθμίσω το απλό Xiaomi 10000Mah σε κάτι καλύτερο (να το δώσω στην κόρη μου το παλιό δηλαδή) και βρήκα το παρακάτω που είναι σε καλή τιμή Promo (καλύτερη από παντού) και επίσης δέχεται και εκπτωτικούς πόντους του BangGood τους οποίους όποτε τους δοκίμαζα σε Promo προιόντα δεν τους δεχόταν... Το αποτέλεσμα είναι να βγαίνει με τελική τιμή μόνο $23.11 (λίγο παραπάνω από €20 δηλαδή, €20.40 για την ακρίβεια μου το χρέωσε η Revolut) η οποία είναι φτηνή όσο δεν πάει. Το Power Bank είναι απλά κορυφαίο... φορτίζει και φορτίζεται με Quick Charge ταχύτατα (USB-C) και η μπαταρία είναι κορυφαίας τεχνολογίας Li-Pol και είναι πολύ λεπτό και όμορφο. http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-Bothway-QC2_0-Quick-Charge-Power-bank-Pro-PLM01ZM-p-1039932.html Αφού το βάλετε στο καλάθι μπορείτε να ξοδέψετε σε αυτό μέχρι 408 πόντους (αν έχετε) και παίρνετε έκπτωση $4.08 και η τελική γίνεται $23.11 με free tracking!!! 2
Peter_Line Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Λίγο χαζή ερώτηση αλλά κάνει για οποιαδήποτε συσκευή; καθώς αναφέρει οτι είναι για 2 συγκεκριμένες συσκευές. Η διαφορά σε σχέση με Site: αυτό είναι το Quick Charge;
karasardelis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Λίγο χαζή ερώτηση αλλά κάνει για οποιαδήποτε συσκευή; καθώς αναφέρει οτι είναι για 2 συγκεκριμένες συσκευές. Η διαφορά σε σχέση με Site: αυτό είναι το Quick Charge; Κάνει για τα πάντα φυσικά αλλά υποστηρίζει Quick Charge 2 το οποίο σημαίνει ότι οι συσκευές που υποστηρίζουν το προτώκολλο φορτίζονται πολύ γρηγορότερα. Επίσης φορτίζεται και το ίδιο με Quick Charge, άρα θα χρειάζεσαι πολύ λιγότερο χρόνο για να φορτίσεις μια άδεια μπαταρία. Οι διαφορές με την κλασική Xiaomi είναι φορτίζει και φορτίζεται με Quick Charge 2 ταχύτατα (USB-C) η μπαταρία είναι κορυφαίας τεχνολογίας Li-Pol είναι πολύ λεπτό και όμορφο. 1
lampisd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 υπαρχει και http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P1-10400mAh-16_2W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1004535.html πιστευω ειναι αντιστοιχα καλο απλα ειναι χοντροκομενο.
rounsmith Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πάντως γνωστός μου πήγε στο sales247 στην πάτρα και πήρε το 20000mah 25 ευρώ.(Xiaomi λέει πάνω τώρα από το λίγο που το κοίταξα αυθεντικό φαίνεται).
kostakiss Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Με iphone υπαρχει συμβατοτητα με το quick charge 2?
overpower Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Με iphone υπαρχει συμβατοτητα με το quick charge 2? Οχι επειδη τα ip δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα
karasardelis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 υπαρχει και http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P1-10400mAh-16_2W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1004535.html πιστευω ειναι αντιστοιχα καλο απλα ειναι χοντροκομενο. Battery Type LG 2600mAh Li-ion Battery * 4 To Xiaomi έχει Li-Pol που είναι πολύ ανώτερες...
andreasece Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μόνο με 2 δολλάρια παραπάνω (συμπεριλαμβανομένων και των πόντων) γιατί να μην πάρεις αυτό; Εντάξει ούτε qc έχει, ούτε τις "καλές" μπαταρίες, αλλά κατά τη γνώμη μου πιο σημαντική είναι η αυξημένη χωρητικότητα, παρά τα άλλα που στο κάτω κάτω δύσκολα θα αντιληφθεί κάποιος ότι υπάρχουν.
king2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόνο με 2 δολλάρια παραπάνω (συμπεριλαμβανομένων και των πόντων) γιατί να μην πάρεις αυτό; Εντάξει ούτε qc έχει, ούτε τις "καλές" μπαταρίες, αλλά κατά τη γνώμη μου πιο σημαντική είναι η αυξημένη χωρητικότητα, παρά τα άλλα που στο κάτω κάτω δύσκολα θα αντιληφθεί κάποιος ότι υπάρχουν. Για όσους δεν έχουν θέμα με το μέγεθος το 20000αρι είναι πιο συμφέρουσα αγορά. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2016 από king2009
andreasece Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Οκ, το αναφέρω για όσους θεωρούν ότι το μέγεθος μετράει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις