Προς το περιεχόμενο

[Mobile Power Bank] Xiaomi Power Bank Pro 10000mAh Both-way QC2.0 Type-C €20-24 @BangGood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που έρχεται το καλοκαίρι και πλακώνουμε όλοι στα PowerBanks μετά μανίας, μπήκα στο τρυπάκι να αναβαθμίσω το απλό Xiaomi 10000Mah σε κάτι καλύτερο (να το δώσω στην κόρη μου το παλιό δηλαδή) και βρήκα το παρακάτω που είναι σε καλή τιμή Promo (καλύτερη από παντού) και επίσης δέχεται και εκπτωτικούς πόντους του BangGood τους οποίους όποτε τους δοκίμαζα σε Promo προιόντα δεν τους δεχόταν... Το αποτέλεσμα είναι να βγαίνει με τελική τιμή μόνο $23.11 (λίγο παραπάνω από €20 δηλαδή, €20.40 για την ακρίβεια μου το χρέωσε η Revolut) η οποία είναι φτηνή όσο δεν πάει. 

Το Power Bank είναι απλά κορυφαίο... φορτίζει και φορτίζεται με Quick Charge ταχύτατα (USB-C) και η μπαταρία είναι κορυφαίας τεχνολογίας Li-Pol και είναι πολύ λεπτό και όμορφο.

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-10000mAh-Bothway-QC2_0-Quick-Charge-Power-bank-Pro-PLM01ZM-p-1039932.html

Αφού το βάλετε στο καλάθι μπορείτε να ξοδέψετε σε αυτό μέχρι 408 πόντους (αν έχετε) και παίρνετε έκπτωση $4.08 και η τελική γίνεται $23.11 με free tracking!!!

IVozz0F.png

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο χαζή ερώτηση αλλά κάνει για οποιαδήποτε συσκευή; καθώς αναφέρει οτι είναι για 2 συγκεκριμένες συσκευές.

Η διαφορά σε σχέση με Link.png Site: αυτό είναι το  Quick Charge;

Δημοσ.

Λίγο χαζή ερώτηση αλλά κάνει για οποιαδήποτε συσκευή; καθώς αναφέρει οτι είναι για 2 συγκεκριμένες συσκευές.

Η διαφορά σε σχέση με Link.png Site: αυτό είναι το  Quick Charge;

Κάνει για τα πάντα φυσικά αλλά υποστηρίζει Quick Charge 2 το οποίο σημαίνει ότι οι συσκευές που υποστηρίζουν το προτώκολλο φορτίζονται πολύ γρηγορότερα. Επίσης φορτίζεται και το ίδιο με Quick Charge, άρα θα χρειάζεσαι πολύ λιγότερο χρόνο για να φορτίσεις μια άδεια μπαταρία. Οι διαφορές με την κλασική Xiaomi είναι

φορτίζει και φορτίζεται με Quick Charge 2 ταχύτατα (USB-C)

η μπαταρία είναι κορυφαίας τεχνολογίας Li-Pol

είναι πολύ λεπτό και όμορφο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως γνωστός μου πήγε στο sales247 στην πάτρα και πήρε το 20000mah 25 ευρώ.(Xiaomi λέει πάνω τώρα από το λίγο που το κοίταξα αυθεντικό φαίνεται).

Δημοσ.

Με iphone υπαρχει συμβατοτητα με το quick charge 2?

Οχι επειδη τα ip δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα

Δημοσ.

υπαρχει και http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-P1-10400mAh-16_2W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1004535.html πιστευω ειναι αντιστοιχα καλο απλα ειναι χοντροκομενο.

Battery Type       LG 2600mAh Li-ion Battery * 4

To Xiaomi έχει Li-Pol που είναι πολύ ανώτερες...

Δημοσ.

Μόνο με 2 δολλάρια παραπάνω (συμπεριλαμβανομένων και των πόντων) γιατί να μην πάρεις αυτό; Εντάξει ούτε qc έχει, ούτε τις "καλές" μπαταρίες, αλλά κατά τη γνώμη μου πιο σημαντική είναι η αυξημένη χωρητικότητα, παρά τα άλλα που στο κάτω κάτω δύσκολα θα αντιληφθεί κάποιος ότι υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο με 2 δολλάρια παραπάνω (συμπεριλαμβανομένων και των πόντων) γιατί να μην πάρεις αυτό; Εντάξει ούτε qc έχει, ούτε τις "καλές" μπαταρίες, αλλά κατά τη γνώμη μου πιο σημαντική είναι η αυξημένη χωρητικότητα, παρά τα άλλα που στο κάτω κάτω δύσκολα θα αντιληφθεί κάποιος ότι υπάρχουν.

Για όσους δεν έχουν θέμα με το μέγεθος το 20000αρι είναι πιο συμφέρουσα αγορά.

Επεξ/σία από king2009
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...