cpgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλα ολο ετσι λενε αλλα ο FX8350 ακομα τα σπαει Δε νομιζω οτι ειναι καλυτερος ...κοιτωντας μονο επιδωση/τιμη μπορει αλλα συνολικα το τι καιει ,θερμοκρασιες ,κολληματακια στα win κλπ...δεν αξιζει και πολυ ..οχι οτι οι ιντελ ειναι vfm για τη τιμη τους αλλα αξιζουν παραπανω... 4
Kostas.karras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 μπουκαλι δεν υφισταται εκτος αν ειχες κανενα επεξεργαστη 10ετιας τοτε πασο.δε νομιζω να σε εσωσε το oc.που οκ ισως να πηρες ενα 10% κατι αλλο θα εφταιγε. και ομως,,,δεν λεω ασυναρησιες..σε συνδυασμο με την ρ9 μπουκαλιαζα,πολυ βαρια καρτα..με την gtx970 δεν ειχα θεμα..
Kostas.karras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τι αλλο θα ακουσουμε παλι, σωθηκες με ενα 10%-15% ; Που εγινε αυτο στα παιχνιδια στυλ lol που τα παιζουν και οι apu; Μερικοι ειστε τραγικοι απλα. δεν ειχες ποτε εναν 8350 μαζι με ρ9 290χ γι αυτο ξερεις να μιλας..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τι αλλο θα ακουσουμε παλι, σωθηκες με ενα 10%-15% ; Που εγινε αυτο στα παιχνιδια στυλ lol που τα παιζουν και οι apu; Μερικοι ειστε τραγικοι απλα. Σε αυτό το ρημάδι το φόρουμ αν έχεις δοκιμάσει κάτι με τα μάτια σου και το πεις πως έχει θεωρείσαι τρελός και amd fanboy, εσύ πχ είχες 290 κλοκαρισμένη που απέδιδε καλύτερα από 290x και είχες και 8350 και το μηχάνημα και στοκ τερμάτιζε την 290x στα τελευταία games, εγώ είχα δοκιμάσει 290 με 8320 στοκ και η 290 99% σε bf4, gta v, ac unity, bf3, tomb raider κλπ. Nvm, πάτε όλοι και πάρτε i5 που δεν κάνει bottleneck, συνεχίστε να πιστεύετε τα benchmark των intel bias sites και μετά όμως μην τα μπαλώνετε ότι ο i5 ήταν οκ όταν αναβαθμίζετε σε i7. Γέμισε όλο το internet με το πόσο καλοί είναι οι i5 και ξαφνικά πάνε όλοι και παίρνουν i7 και λένε μετά ναι ο i5 έφτανε αλλά ήθελα το κάτι παραπάνω και περνάει ένα διάστημα και μετά ξεφουρνίζουν στα μουλωχτά ότι ο i5 έτρωγε ταβάνι σε απαιτητικά σε cpu παιχνίδια και πως ούτε chrome με youtube δεν μπορούσες να ανοίξεις. Φυσικά και όταν λέω ταβάνι εννοώ 95% usage και να μην μπορείς να ανοίξεις τίποτα άλλο, έτσι και ανοίξεις τότε αρχίζει το χάος. Δε νομιζω οτι ειναι καλυτερος ...κοιτωντας μονο επιδωση/τιμη μπορει αλλα συνολικα το τι καιει ,θερμοκρασιες ,κολληματακια στα win κλπ...δεν αξιζει και πολυ ..οχι οτι οι ιντελ ειναι vfm για τη τιμη τους αλλα αξιζουν παραπανω... Συνεχίστε τις ανακρίβειες για τους fx και μείνετε πιστοί στο αγγελικά πλασμένο μάρκετινγκ της intel, συνεχίστε τις μπούρδες δίχως τεκμήρια να δούμε που θα βγάλει αυτό πια, βαρέθηκα να βλέπω τα οι fx καίνε τόνους ρεύματος, οι fx είναι τοστιέρες, οι fx έχουν έχουν κολληματάκια, φτάνουν πια οι αρλούμπες και η αμάθεια / ημιμάθεια, κουραστικοί γίνεστε και παίρνετε και στο λαιμό σας άτομα που δεν ξέρουν. Αλλά ξέρω, τώρα εγώ είμαι το φάνμποι και ο τρελός, έχω φαντασία κλπ, την ξέρω την διαδικασία πια . 15
cliobaccarra Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 δεν ειχες ποτε εναν 8350 μαζι με ρ9 290χ γι αυτο ξερεις να μιλας.. Οχι φυσικα δεν ειχα ποτε MONO εναν fx με MONO μια r9 290....Ευτυχως ειχα δοκιμασει/αλλαξει πανω απο πεντε. 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Οι έβδομης γενιάς mobile apu φαίνονται καλοί, μένει να δούμε πως αποδίδουν σε games και benchmarks.
pro2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 μετά ξεφουρνίζουν στα μουλωχτά ότι ο i5 έτρωγε ταβάνι σε απαιτητικά σε cpu παιχνίδια και πως ούτε chrome με youtube δεν μπορούσες να ανοίξεις. Φυσικά και όταν λέω ταβάνι εννοώ 95% usage και να μην μπορείς να ανοίξεις τίποτα άλλο, έτσι και ανοίξεις τότε αρχίζει το χάος. εξαρτάται για τι i5 λες, υπαρχουν τόσοι πολλοί
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 εξαρτάται για τι i5 λες, υπαρχουν τόσοι πολλοί Μιλάω πχ για 4690, με μια κάρτα στυλ 970 / 390 σε cpu bound παιχνίδια, έχω εμπειρία με 4570 και 4690k 4.3 95% βάραγε ο δεύτερος με 290 σε 64 παίκτες bf4 multiplayer.
dadfever Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ενταξει ολα αλλα εχω τον FX8350με R 9 290 υδροψυκτα και σπερνουν οσο για την intel πολυ καλο μαρκετιγκ με απειρα shoket!!! 4
dadfever Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 παιζεις τα παιχνιδακια σου αξιοπρεπως κνεις τα convert σου μια χαρα ταινιες η μουσικη και δεν κολαει πουθενα.....απορω που βλεπθν τα κοληματα!! 1
nickolerosA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Κατοχος fx 8350 για video editing + games η αγορα εγινε την ιδια περιοδο που ετυχε να δουλευω σε ενα συστημα με i5 3750k 16 ram και την ιδια καρτα 660gtx..δεν ειδα τρελη εως καμια διαφορα στα games στο rendering-export με premiere pro + after effects με τον 8350 ηταν σαφως καλυτερα με ενα cpu στα 160 ευρω....ισχυει οτι με i7 θα ειμουν SUPER αλλα προτιμω να παρω καλυτερη gpu η +ram η τελος παντων να πιω τις ποταρες μου και οχι να μετραω τα 10 δευτερολεπτα η τα 4-5 fps...οτι και οσο και να πουλαει η ιντελ σε αποδοση τιμη παντα θα ναι πισω...αααα επισης σε οσους "επενδυουν" σε ιντελ καλη τυχη με τα καινουργια socket σχεδον καθε χρονο!ελεος πια!επομενη αναβαθμιση ZEN και μετα απο κανα 2-3 χρονακια καινουργιο cpu στο ΙΔΙΟ mobo... 5
ShooterX Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αυτο το παραμυθακι με τα καινουργια socket πραγματικα δεν το καταλαβαινω... Σας αναγκαζει καμια intel να παιρνετε καθε χρονο cpu? 2
Kostas.karras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Οχι φυσικα δεν ειχα ποτε MONO εναν fx με MONO μια r9 290....Ευτυχως ειχα δοκιμασει/αλλαξει πανω απο πεντε. Και που κατεληξες; βλέπω την υπογραφή σου.. Και πες μας ότι προτιμάς έναν 8350 από τον 4790κ
nickolerosA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 βασικα δεν ειναι παραμυθακι ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ αλλο αν δεν σε απασχολει....ξερεις υπαρχει κατι το οποιο το λενε αναβαθμιση..δε μπορουν ολοι να αγοραζουν παντα καινουργιο μηχανακι επειδη χρειαζονται καινουργιο "καρμπυρατερ"δεν σε αναγκαζει κανεις να το κανεις αλλα οταν θες να διαθεσεις καποια χρηματα για να το κανεις σε δουλευουν με νεα γενια με ανυπαρκτες διαφορεςκαι σου πασαρουν και ενα καινουργιο socket....φαντασου πχ για καθε καρτα γραφικων που αλλαζες "αν" ηθελες ανα 2 χρονια ας πουμε να χρειζοσουνα καινουργιο psu +70-90 ευρουλακια....δε θα σε χαλουσε ε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα