giorgos1970 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπερα η αληθεια ειναι παντοτε καπου στην μεση εγω που ειδα το προφιλ σου φιλε μου ειναι καινουργιο και δεν ειναι 2-3 εβδομαδων οπως γραφεις για τον χρονο που περιμενεις τι παιζει??? και ο αλλος που λες δεν εχει καμια τετοια αγγελια τι παιζει σε αυτο??? οπως επισης η αρνητικη του δεν εχει σχεση με την αγγελια που λες! . και ο αλλος που εχει αρνητικη μετα την αγγελια δεν ξερεις τον πραγματικο λογο σιγουρα και ουτε ξερεις τι ακριβως παιχτηκε μια αρνητικη. και καλο ολοι μας εδω μεσα να μην το παιζουμε κριτες των παντων και να κρινουμε απο τα λεγομενα μονο της μιας πλευρας! καλο επισης θα ειναι να μην βιαζομαστε ουτε να βγαζουμε συμπερασματα και να γραφουμε την πατησες εκανες αν δεν γνωριζεις .... γιατι ουδεις τελειος!
sndev Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 το να γραφει καποιος/οι τροπους αντιμετωπισεις καταστασεων (πχ αμφισβητηση συναλαγης) για πιθανον online εξαπατηση δεν νομιζω να ειναι το ιδιο με την ενοια του στυλ οτι το παιζουμε κριτες. καταλαβαινεις την υποβοσκουσα διαφορα σε αυτο ετσι? επισης νομιζω μπορεις να δεις μια αγγελια να επικοινωνησεις με καποιον που δινει το τηλεφωνο του οπως και να στειλεις μυνημα χωρις να εισαι μελος. 1
giorgos1970 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 1. δεν μιλησα για σενα μιλησα γενικα και καλο θα ειναι να διαβασεις και τις υπολοιπες βιαστικες αποψεις αλλων εσυ μαλλον δεν αντιλαμβανεσε την βασικη διαφορα! 2. επειδη νομιζεις λοιπον! δεν μπορεις να επικοινωνισεις σε καποιον με μυνημα! αν δεν εισαι μελος ειδικα οταν δεν εχει βαλει τηλ! το διαπιστωσα ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ γραψου αν θελεις να στειλεις σε καποιον μνμ! 3. κριτες το παιζουμε και βαζω και μεσα και γω τον εαυτο μου ουδεις τελειος οταν αντι να εξεταζουμε τα λεγομενα καποιου καταποσον ειναι αληθη και πραγματικα τα γεγονοτα διαβασε το προηγουμενο μου ποστ ειναι διαφωτιστικο! κατευθειαν καταδικαζουμε!
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γενικά τρόπο αντιμετώπισης γράψαμε. Μπορεί κάποιος να έχει το ίδιο πρόβλημα, ας δει τις απαντήσεις μας. Ποτέ δεν απαντάς μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά αφήνεις ανοιχτό το παράθυρο για κάποιον αργότερα.
giorgos1970 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλο ειναι οταν αναφερονται ονοματα να ειμαστε και ποιο αληθεις και συγκεκριμενοι και να εξεταζουμε και τις 2 πλευρες.εγω τουλαχιστον αυτο θα εκανα! και δεν θα εκανα καταγγελια με ανακριβιες και ασαφειες! για ψαχτε το λιγο. δεν τρολαρω αλλο παω να παιξω φιφα ε μα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις