aidonoxori Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα...λοιπon παιδια...θα μπω κατευθιαν στο ψυτο...ειχα δει μια αγγελια για εναν ι5 2500κ στα 90 ευρω...εκανα την μλκια και συγνωμη για τον τροπο μου αλλα ειμαι καπος εξαλος,να στειλω πρωτα τα χρηματα...και μετα θα εστελνε τον επεξεργαστη...αυτος λοιπον τον εστειλε και περασαν πολλες μερες...δεν ηρεθ..μιλησαμε και μ ειπε οτι ηταν νοσοκομειο και θα το εβλεπε οταν εβγαινε...βγηκε και ειπε οτι εκαναν λαθος αποστολη..το πηρε ξανα το δεμα πισω και του ζητησα να επιστρεψει τα χρηματα καθως ειχε περασει ηδη 2-3 βδομαδες...μου ειπε οτι ενας φιλος του θα εβαζε τα χρηματα επειδη αυτος δεν μπορουσε λογου της επεμβασης που ειχε κανει...την αλλη μερα τον πηρα τηλ και ειπε οτι τα εβαλε σε ατμ σαν φακελο ανωνημα και οτι θα φανουν τα χρηματα οταν τα παρει η τραπεζα απο τα ατμ...(δεν ξερω αν ισχυει)..σμρ μετα απο 3 μερες ακομη δεν εχουν μπει τα λεφτα...προσαπθησα να τον παρω τηλ αλλα δεν το σικωνει..! σε περιπτωση που οντως με εχει κλεψει μπορω να κανω κατι; Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από aidonoxori
Angellin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 περίμενε μέχρι την Δευτέρα καμιά φορά τα χρήματα που τα βάζεις σε φάκελο αργούν να φανούν (εμπειρία απο eurobank 4 μέρες )
corsair04 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) 1 Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από corsair04
forgotten Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αμφισβητηση συνναλαγης αμεσα για να παρεις τα χρηματα σου ειδαλλως θα παρεις αερα... 1
corsair04 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 δλδ τι αμφισβητηση;; μπορείς να καλέσεις την τράπεζα που έκανες την συναλλαγή και να ρωτήσεις πως μπορείς ν κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής και ποιο χρονικό περιθώριο έχεις
corsair04 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 με ελτα τα ειχα στειλει! καλά άστα του τα έκανες δώρο και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πριν κάνουμε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση ρωτά με γιαυτό είναι τα forum σε ένα άτομο που δεν ξέρουμε δεν στέλνουμε χρήματα σε φάκελο έτσι !! την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις και εάν όντως λέει την αλήθεια μπορεί τα χρήματα να σου έρθουν
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Η μήνυση για απάτη μέσω διαδικτύου δεν είναι δωρεάν?
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μπα, δεν κατηγορείσαι εσύ. Αλλά τουλάχιστον δεν είσαι βλκς 40+ αλλά συγχωρείσαι για την ηλικία σου. Ψάξε το αυτό με την μήνυση σε online απάτη. Αν δεν κάνω λάθος είναι τσάμπα. 1
aidonoxori Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ευχαριστω πολυ το θεμα ελειξε...εγινε παρεξηγηση....με πηρε τηλ και μηλισαμε...! υπηρξε μια καθηστεριση προφανως απο τις τραπεζες..ευχαριστω για το ενδιαφερον και τον χρονο σας!
sndev Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 άξιζε το κόπο το ανχος που πέρασες? γενικά αν και χιλιο ειπωμένο δεν βαζουμε λευτα στη τραπεζα η να στειλουμε λευτα με αλλο τροπο γενικοτερα γιατι δεν μπορει να γινει αυτο που λενε αμφισβήτηση συναλλαγής γενικα αν καποιον δεν τον γνωριζουμε οταν στελνουμε χρηματα χωρις να ειναι χερι χερι η συναλαγη αν πεσουμε σε απατεωνα τοτε bye bye τα money PS και γω που τα λεω παθον είμαι με 20 ευρω αλλα το εκανα γνωριζοντας το ρίσκο και ξέροντας οτι δε θα μου λείψουν τα 20 ευρω. τελικά τα εχασα
Προτεινόμενες αναρτήσεις