Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο και σκέφτομαι σοβαρά αντί για πλακάκια να βάλω πατητή τσιμεντοκονία στους τοίχους, στο πάτωμα και στην μπανιέρα. Πια η άποψη σας? 

Δημοσ.

Προσωπικά μου αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα πολύ.

Βέβαια επειδή είναι ιδιαίτερο στυλ, σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα μέσα στο μπάνιο (είδη υγιεινής, μπαταρίες, κλπ) θα πρέπει να φροντίσεις να ταιριάζουν.

Επίσης, όπως σε όλα τα πράγματα, μεγάλη σημασία έχει το ποιος θα το βάλει. Και για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και για το λειτουργικό (υγρασίες, κλπ). Επειδή μάλιστα δεν είναι και τόσο διαδεδομένη τεχνική όσο το πλακάκια, αυτό σημαίνει ότι και οι καλοί τεχνίτες είναι λιγότεροι από τους αντίστοιχους "πλακάδες" αλλά και πιο δύσκολα θα βρεις πληροφορίες και συστάσεις από κάποιον που το έχει κάνει ήδη

+1 από μένα για την επιλογή (αρκεί να ταιριάζει βέβαια για εκεί που το θες)

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σίγουρα πρέπει να βρω καλό μάστορα για να γίνει αυτή η δουλειά σωστά με ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πέρα απ τον μάστορα που θέλει έρευνα τι γίνεται με τις ποιότητες των υλικών βλέπω φθηνές και πολύ ακριβές επιλογές με τι κριτήριο επιλέγεις? Επίσης άλλη πατητή τσιμεντοκονία είναι για τοίχους άλλη για πάτωμα και άλλη για τα είδη υγιεινής  ?

Δημοσ.

Πατητή θα κανείς..έχω κάνει στο μπάνιο και είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα .καλο θα είναι να βρεις έναν καλό μαστόρα με εμπειρία.και να σκεφτείς καλά το χρώμα που θες να κανείς ...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Η πατητή τσιμεντοκονία λόγων των πολύ καλών υλικών κάνει την περιοχή όπου θα τοποθετηθεί, αθάνατη, όπως για παράδειγμα στον πάγκο της κουζίνας. Για αισθητικούς λόγους κάποιος θα προτιμούσε την τοποθέτηση πλακιδίων. Θα πρέπει να αποφασιστεί εάν σας ενδιαφέρει κάτι που θα αντέξει στον χρόνο και θα είναι άφθαρτο, ή κάτι που θα δώσει άλλη νότα στο δωμάτιο, όπως είναι τα μοντέρνα πλακίδια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2016 στις 4:07 ΜΜ, koskos1 είπε

Θέλω να κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο και σκέφτομαι σοβαρά αντί για πλακάκια να βάλω πατητή τσιμεντοκονία στους τοίχους, στο πάτωμα και στην μπανιέρα. Πια η άποψη σας? 

Τι στυλ θα ειναι το σπιτι? Industrial design?

Και μολις καταλαβα οτι απαντησα σε ποστ 3ετιας..

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Τι στυλ θα ειναι το σπιτι? Industrial design?

Και μολις καταλαβα οτι απαντησα σε ποστ 3ετιας..

Που ξέρεις η κρίση συνεχίζεται μπορεί ακόμη να μην έχει αποφασίσει τι να βάλει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...