Abudi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Λόγω βλάβης στο βύσμα του (αλήθεια, αυτό μπορεί να διορθωθεί; ) πρέπει να αποχωριστώ το αγαπημένο μου ποντίκι. Θέλω να βρω να πάρω κάποιο άλλο που να το αντικαταστήσει επάξια. Το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει 36 ευρώ πριν κάποια χρόνια και με βόλεψε Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ. Άξιζε τα χρήματα του μέχρι cent. Ίσως ήταν και steal η τιμή αυτή. Τί μπορώ να βρω με τέτοια χαρακτηριστικά και σχεδιασμό σήμερα, χωρίς να πέσω και θύμα και να δώσω 60άρια και 70άρια; Συγκεκριμένα θέλω:- Λιτό σχεδιασμό - 2 buttons προγραμματιζόμενα στον αντίχειρα - 2 dpi-buttons (+/-) αλλά ΚΑΙ default-dpi button- Μαύρο/γκρι σκούρο χρώμα - Παρόμοιο βάρος
Themiss2000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αλμυρό στην τιμή https://www.skroutz.gr/s/7010521/Razer-Mamba-Tournament-Edition-2015.html#reviews πιο οικονομικό https://www.skroutz.gr/s/3823609/Logitech-G300s.html
Arkoudelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δες και αυτό το βίντεο απλά για να έχεις μια καλή ιδέα τι κυκλοφορεί γενικά. Κάποια από τα ποντίκια που περιγράφει δε κυκλοφορούνε Ελλάδα αλλά θα πάρεις μια καλή γεύση τι να κοιτάξεις στο κάθε ποντίκι για να ταιριάζει σε σένα (μέγεθος, βάρος, switches, sensor, πια έχουνε hardware επιτάχυνση και πια όχι): Προτάσεις από μένα: https://www.skroutz.gr/s/5500396/Logitech-G402-Hyperion-Fury-Ultra-fast-Fps.html?from=catspan&keyphrase=g402 55 (108gr) https://www.skroutz.gr/s/8068935/Roccat-Kiro.html?keyphrase=roccat+kiro 47,95 (103gr) https://www.skroutz.gr/s/9064767/Gigabyte-XM300.html?keyphrase=gigabyte+xm300 48,44 (101gr) https://www.skroutz.gr/s/7704219/SteelSeries-Rival-100.html?from=most-popular&keyphrase=rival+100 (πιο οικονομική λύση) 36 (120gr) Αν αποφασίσεις να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα πας βουρ για: http://www.e-shop.gr/mionix-castor-optical-gaming-mouse-p-PER.572451 Το G400 έχει 137γρ. βάρος οπότε νομίζω θα σου φανούνε ελαφριά όλα (ίσως εκτός του Rival). Αν μπορεσεις να δοκιμάσεις κάποιο από αυτά κάπου θα ήτανε το καλύτερο (Logitech συνήθως έχουνε εκθεσιακά κομμάτια στα Media Markt από όσο ξέρω). Και μακριά από Razer......... 1
ADHD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το μακρια απο razer δεν ισχυει παντα(ισχυει σε ολα βασικα εκτος του DA), το DA εχει τον πιο snappy και responsive sensor που εχω δει, ευκολα καλυτερος απο τον αθλιο 3310, εχω το g900 τωρα αλλα το DA αν ηταν λιγο πιο λεπτο και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης θα το χρησιμοποιουσα ανετα περισσοτερο. Ειναι λιγο οτι σου κατσει ομως αλλοι εχουν QC issues/double clicks κτλπ, σε αλλους δεν χαλαει ποτε.. 2
Abudi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Razer που έχω δει σε φυσικό κατάστημα, μόνο το Taipan μου κάθεται στο χέρι. Αλλά είναι αρκετά ακριβότερο από αυτά που θέλω να ξοδέψω.Τις άλλες επιλογές που έγραψε ο Arkoudelos τις είχα κάπως στα υπ'όψιν. Συγκεκριμένα το Logitech G402 (που μοιάζει να είναι "επανέκδοση" του G400) και το Steelseries Rival.Όσο για το βάρος, το G400 μετράει στα 133 γρ. με το καλώδιο και 104 μόνο το σώμα
ADHD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Και το rival 135g με το cable ειναι και καπου 105 νομιζω χωρις, εμενα απο shape μου αρεσε πολυ ηταν το μοναδικο mouse που εκανα full palm grip. Παντως η logitech χαλασε παρα πολυ στα shapes, παλια εβγαζε τα καλυτερα και πιο ανετα και τωρα οτι να ναι λες και δεν τα βγαζει για φυσιολογικους ανθρωπους πχ το g303 το οποιο δεν εχω βρει κανεναν να τον βολευει.. Και το g900 ambi ειναι και παλι εκαναν ενα περιεργο gap κατω απο τα buttons χωρις λογο imo, γενικα εχουν τον καλυτερο sensor και button latency και δεν μπορουν να βγαλουν ενα φυσιολογικο shape/weight, αρχιζω και πιστευω οτι το κανουν επιτηδες.. 1
Abudi Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Και το rival 135g με το cable ειναι και καπου 105 νομιζω χωρις, εμενα απο shape μου αρεσε πολυ ηταν το μοναδικο mouse που εκανα full palm grip. Παντως η logitech χαλασε παρα πολυ στα shapes, παλια εβγαζε τα καλυτερα και πιο ανετα και τωρα οτι να ναι λες και δεν τα βγαζει για φυσιολογικους ανθρωπους πχ το g303 το οποιο δεν εχω βρει κανεναν να τον βολευει.. Και το g900 ambi ειναι και παλι εκαναν ενα περιεργο gap κατω απο τα buttons χωρις λογο imo, γενικα εχουν τον καλυτερο sensor και button latency και δεν μπορουν να βγαλουν ενα φυσιολογικο shape/weight, αρχιζω και πιστευω οτι το κανουν επιτηδες.. Κοίτα, το g402 τουλάχιστον, μου φαίνεται πολύ κοντά στο g400 σε σχήμα. Αλλά ρε γαμώτο αυτή η κατάρα στην Ψωροκώσταινα που να μην μπορείς να δεις κανένα προϊόν σε έκθεση. Εμένα δε με νοιάζουν πολύ dpi και τρελά specs. Δεν είμαι pro gamer. Για μένα νούμερο 1 είναι η εργονομία που μου δίνει στο δικό μου χέρι. Άμα λοιπόν δε δοκιμάσεις, παπάρια. 1
Arkoudelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το μακρια απο razer δεν ισχυει παντα(ισχυει σε ολα βασικα εκτος του DA), το DA εχει τον πιο snappy και responsive sensor που εχω δει, ευκολα καλυτερος απο τον αθλιο 3310, εχω το g900 τωρα αλλα το DA αν ηταν λιγο πιο λεπτο και καλυτερη ποιοτητα κατασκευης θα το χρησιμοποιουσα ανετα περισσοτερο. Ειναι λιγο οτι σου κατσει ομως αλλοι εχουν QC issues/double clicks κτλπ, σε αλλους δεν χαλαει ποτε.. Το άσχημο με τα ποντίκια είναι πως ότι και να προτείνουμε στο φίλο είναι πολύ υποκειμενικό. Προσωπικά τα Razer δε τα συμπαθώ λόγω του ότι δεν έχουνε onboard memory και πρέπει να τρέχει το τρισάθλιο Synapse για να δουλέψουνε τα extra features στα περιφερειακά τους. Επίσης έχω άσχημη εμπειρία καθώς είχα το πρώτο Razer Naga που ήτανε απίστευτο σα ποντίκι αλλά με το που έληξε η εγγύηση τα έφτυσε το αριστερό κλικ όπως επίσης έτυχα σε ελαττωματικό Razer Blackwidow πληκτρολόγιο. Το Deathadder είναι όντως πολύ καλό ποντίκι αλλά το βρίσκω ακριβό για αυτό που προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Mionix Castor/ Naos 7000). Και πάλι θέμα γούστου είναι. Εγώ με το που δοκίμασα το G402 το βούτηξα και έφυγα τρέχoντας ενώ το G502 μου φάνηκε βαρύ και αδιάφορο. Άλλος θα πει ακριβώς το αντίθετο και οι δυο θα έχουμε δίκιο. Καλή αναζήτηση. EDIT: Αν διαβάζει κανένας μαγαζάτορας να φέρει τα Zowie EC1-A, EC2-A για να το κλείσουμε το θέμα με τα ποντίκια επιτέλους!
ADHD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Τα χε φερει περσυ το eworld, πηρα za11/ec1-a/ec2-a και ξερω αυτους που πηραν τα υπολοιπα τοσα λιγα κομματια ηταν.. Ε τωρα zowie περιμενουμε το επομενο refresh ετσι και αλλιως ο 3310 για EOL παει και πολυ κρατησε αυτος ο overhyped sensor..
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Κοίτα, το g402 τουλάχιστον, μου φαίνεται πολύ κοντά στο g400 σε σχήμα. Αλλά ρε γαμώτο αυτή η κατάρα στην Ψωροκώσταινα που να μην μπορείς να δεις κανένα προϊόν σε έκθεση. Εμένα δε με νοιάζουν πολύ dpi και τρελά specs. Δεν είμαι pro gamer. Για μένα νούμερο 1 είναι η εργονομία που μου δίνει στο δικό μου χέρι. Άμα λοιπόν δε δοκιμάσεις, παπάρια. Δεν φταιει η Ελλαδα σε αυτο αλλα το γεγονος οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενη ζητηση για να στα φερουν αυτα που λες εκτως απο καποιες αλυσιδες τυπου Πλαισιο/Κωτσοβολος/public που εχουν ομως συγκεκριμενα. Γιατι νομιζεις πλεον οτι σε οποιο καταστημα και να πας θα δεις μονο Razer προιοντα(ποντικια και πληκτρολογια)κυριως??? Προσωπικα επειδη και εμενα μου εχουν μεινει στο χερι προιοντα razer και σε φιλους(πολυ περισσοτερα τα προβληματικα δηλαδη απο αλλες μαρκες)λεω μακρυα απο razer εκτως ισως απο το DA που αναφερθηκε που εχει εμφανισει λιγοτερα προβληματα απο αλλα της ιδιας εταιριας. Για το Taipan πχ που αναφερθηκε μεχρι και στο Skroutz(που δεν ειναι και οτι το καλυτερο απο πλευρας αξιολογησεων αλλα δινει μια εικονα ας πουμε του τι παιζει)δεν διαβαζεις τα καλυτερα https://www.skroutz.gr/c/1865/gaming_pontikia.html?from=catspan&keyphrase=razer+taipan
Abudi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τελικά είδα σε φυσικό κατάστημα το Logitech G402. Ήταν ακριβώς όπως το ήθελα από άποψη εργονομίας και αίσθησης και κατέληξα σε αυτό. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας!
zakailiou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 2 απλές καθαρές προτάσεις ... αν τελικά αποφασίσεις να πληρώσεις κάτι παραπάνω . Logitech 502 ( άριστο σε όλες τις εκδόσεις ) Razer DeathAdder ( άριστο ακόμα και ως 3500 Dpi στα 59 euro ) ΥΓ.1 Τα έχω και τα 2 ... Χρόνια ... και παίζω ... τα πάντα ... πολλές ώρες ... ΥΓ.2. Αν θες να σε κουράσω με τεχνικά, ρώτα ...
Abudi Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Κάπου διάβασα οτι η Logitech θα επανεκδόσει το G400 ή G400s ή κάποιο από αυτά. Και με έπιασε ένας καημός που το δικό μου κάθεται σε ένα ντουλάπι λόγω στραβωμένου καλωδίου. Επι τόπου έκανα παραγγελία από e-bay, 6 ευρώ το καλώδιο με τα αυτοκόλλητα πατάκια. Και ήρθε σήμερα και το έφτιαξα και δουλέυει τέλεια. Και θέλω να σημειώσω οτι από τη μία δελεάζομαι να χρησιμοποιώ αυτό αντί για το G402 μιας και το προτιμώ ακόμη στο χέρι, από την άλλη θέλω να το κρατήσω λειτουργικό για χρόνια. Αυτά. Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου 1
tarantules Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Γνωρίζει κανείς γιατί σταμάτησε η razer το ασύρματο ποντίκι Naga Epic Chroma και εαν υπάρχει κάποιος αντικαταστάτης του; Έχω το G602 αλλά θα ήθελα περισσότερα πλήκτρα για macros.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα