Shadowjump Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το απογευμα θα δοκιμασω στο iPhone 6S της γυναικας μου, στο οποιο μαλλον θα δουλευει κανονικα. Σε Note 4 ομως δεν εχω δει πουθενα να μου λεει πως να το ενεργοποιησω. Το εχει ψαξει κανεις; Υ.Γ. Εχω Android 6.0.1
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Στο iPhone 6 μου, μου ζήτησε να το σετάρω, το έκανα, αλλά έκτοτε πάντα ζητάει το Quick Login PIN. Ούτε μια φορά δε μου έβγαλε να μπω στην εφαρμογή με αποτύπωμα.
Shadowjump Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μηπως μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογης ή στην αρχικη σελιδα κατω δεξια που εχει το κλειδακι, θελει ρυθμισει απο εκει για το δακτυλικο;
zxcv Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εβγαλε καποιος ακρη με note 4 με android 6 και χωρις να εχει κανει ποτε root αν τελικα δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της τραπεζας πειραιως WINBANK MOBILE ? Θα ειμαι υποχρεως αν απαντηση καποιος καθως εχω μεινει απο συσκευη και αυτο ειναι κριτηριο για το θα παρω το note 4. Ευχαριστω εκ των προτερων.
kataramenos32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Παίζει και να μην υπάρχει σε Android παιδιά. Μόνο iOS
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εβγαλε καποιος ακρη με note 4 με android 6 και χωρις να εχει κανει ποτε root αν τελικα δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη της τραπεζας πειραιως WINBANK MOBILE ? Θα ειμαι υποχρεως αν απαντηση καποιος καθως εχω μεινει απο συσκευη και αυτο ειναι κριτηριο για το θα παρω το note 4. Ευχαριστω εκ των προτερων. Εννοειται οτι θα το παρεις και ας μην δουλευει το fingerprint στην συγκεκριμενη εφαρμογη
EvilEyes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Παίζει και να μην υπάρχει σε Android παιδιά. Μόνο iOS Υπάρχει και παίζει κανονικότατα στο Nexus 5X που έχω. Δεν είμαι σίγουρος όμως εάν παίζει ρόλο το είδος του fingerprint scanner που έχει το κινητό. Τι εννοώ, στο iPhone και στο Nexus 5X για παράδειγμα ακουμπάς το δάχτυλο πάνω στον αισθητήρα, ενώ στο Note 4 πρέπει να σύρεις το δάχτυλο για να σου το αναγνωρίσει.
alex69 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εννοειται οτι θα το παρεις και ας μην δουλευει το fingerprint στην συγκεκριμενη εφαρμογη Δεν καταλαβα αν επιβεβαιωνεις οτι δεν δουλευει ή απλα δεν ξερεις αλλα ειναι τοσο καλο ωστε να το παρω. Αν μπορεις απαντησε μου γιατι εχω βρει φιλους απο εδω που το πουλανε και στην ερωτηση αν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη winbank mobile ειπανε οτι δουλευει.
TheAccountant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Παίζει και να μην υπάρχει σε Android παιδιά. Μόνο iOS φαντάζεσαι να κλάνανε το 90% για να πιάσουν το 10%? Τεσπα... υπάρχει και παίζει αριστα με S7. 1
11demian111 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβα αν επιβεβαιωνεις οτι δεν δουλευει ή απλα δεν ξερεις αλλα ειναι τοσο καλο ωστε να το παρω. Αν μπορεις απαντησε μου γιατι εχω βρει φιλους απο εδω που το πουλανε και στην ερωτηση αν δουλευει το δακτυλικο αποτυπωμα στην εφαρμογη winbank mobile ειπανε οτι δουλευει. Δεν εχω καταφερει να το κανω να δουλεψει, αλλα δεν με καιει και δεν θα ηταν αυτο το κριτηριο για το αν θα αγοραζα το συγκεκριμενο κινητο. Και πιστευω πως καποτε θα λειτουργησει το fingerprint και εκει
arist1976 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Με το xiaomi redmi note 3 που είχα, δεν δούλευε(ούτε στης alpha bank). Ενώ τώρα το Leeco pro3 elite δουλεύει κανονικά. Οπότε η μόnη διαφορά που βρίσκ ειναι ότι το xiaomi ήταν root.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Πσιζει μια χαρα σε ανδροιδ στο g5 μου. Δεν εχει να κανει με root ,αλλα με ξεκλειδωτο bootloader
mr.robot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 νομιζω πως εαν εχεις ροοταρει το κινητο σου δεν σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις τετοιου ειδους εφαρμογες, καπου το ειχα διαβασει δεν ξερω εαν ισχυει ..
alx301 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2017 s7, s7 edge, s8+ που εχουν περασει απο τα χέρια μου δουλεύει κανονικα. Ολα χωρις ροοτ edit: ξεχασα και σε xiaomi redmi note 4 unrooted δουλευε και εκει κανονικα
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Και στο P9 lite δουλεύει κανονικά. Το ρουτ πάντως παίζει να ναι ένας λόγος για να μην παίζει αν και δεν ξέρω μου φαίνεται δύσκολο να έχουν υπολογίσει τέτοια παράμετρο σαν ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα