Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, firepc είπε δεν ισχυει αυτο που λες Με χιλιαρα γραμμη κατεβαζω με full speed απο steam, uplay, origin, battlenet Στις κοσνολες δεν ξερω τι γινεται Δεν ισχυει παντα αυτο. Υπαρχει περιοδος(πχ στο release καποιου καινουργιου μεγαλου τιτλου)που δεν κατεβαζεις παντα με full ταχυτητα που υπαρχει δηλαδη παραπανω κινηση. 10 λεπτά πριν, red1 είπε Προφανως,γιαυτο και τονισα για Ελληνικα δεδομενα που γενικα δεν εχουμε και τις πιο γρηγορες ταχυτητες. Το μονο κακο της υποθεσης του χωρου για τα next gen παντως ειναι οτι οι 2TB SSD ή nvme(οτι αποθηκευτικο θα φορανε τελος παντων) εχουν πολυ υψηλη τιμη. Δεν ειναι οπως οι 2TB HDD ή 400αρες microSd που με ενα 60ευρω περιπου εχεις καθαρισει. Δηλαδη το 1TB που λογικα θα εχουν by default,εαν δεν σβηνεις ψιλο συχνα παιχνιδια θα γεμισει και αυτο για πλακα σε 2 με 3χρονια.
red1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, firepc είπε δεν ισχυει αυτο που λες Με χιλιαρα γραμμη κατεβαζω με full speed απο steam, uplay, origin, battlenet Στις κοσνολες δεν ξερω τι γινεται Βρε ναι, σύμφωνοι (ιδίως για τις εταιρίες που ανέφερες), αυτο που λέω είναι δεν δίνουν όλοι full DL ταχύτητα fire, δλδ, δεν μπορείς να κατεβάζεις απο παντού με full, υπάρχουν και server εταιριών που ρίχνουν cap, γενικά μιλώντας φίλε καθώς ήταν γενικής φύσης η τοποθέτησή σου. Βάλε στη μέση τώρα και την κατάσταση των εκάστοτε servers και... Στο Μπλειστέσιο π.χ, θα δεις συχνά-πυκνά χρήστες να γκρινιάζουν για τις ταχύτητες που ώρες-ώρες παρέχουν οι servers της Sony (προσωπικά δεν έιχα ποτέ θέμα αλλά...) Εdit : + αυτό που ανέφερε ο Fullgore στο post πάνω απο αυτό (βλέπε: network congestion) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από red1
firepc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υπαρχει περιοδος(πχ στο release καποιου καινουργιου μεγαλου τιτλου)που δεν κατεβαζεις παντα με full ταχυτητα που υπαρχει δηλαδη παραπανω κινηση. οκ ισως να συμβαινει αυτο παιδια Εγω δεν θυμαμαι να μου εχει συμβει, γτ σχεδον παντα κοιταζω και την ταχυτητα που κατεβαινει και ειναι full Οπως ειπες red1 το κανει η sony αλλα δεν το ξερω γτ παιζω μονο PC α ναι, και iPad 😉
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω που τα κραταω απλα γιατι βλεποντας τα retail (ασχετα αν εχει η οχι πλουσιο περιεχομενο) στο ραφι θυμαμαι ποτε επαιξα το καθε παιχνιδι σε τη φαση ημουν τοτε που επαιξα το ταδε παιχνιδι με ποιον το επαιξα κλπ και γενικα απλα αναμνησεις καλες οι κακες ριχνοντας απλα μια ματια διπλα μου πρεπει να αρχισω να ψαχνω για ψυχολογο? 😀😀😀 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από FromDusk_TillDawn 1
theoritikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ προσωπικά, θα αγοράσω digital αν κάνει κάτω από 10 ευρώ, όπως έκανα πρόσφατα με το toki που έχει έκπτωση στα 7 ευρώ. Εναλλακτικά, αν το retail είναι ακριβό (ακόμα και αν είναι μεταχειρισμένο) ή σπάνιο , όπως πχ με το river city girls ή το dragon's crown pro. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει όμως τα 20-25 ευρώ το πολύ. Μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να δώσει 60-70-80 ευρώ για digital only περιεχόμενο. Βλέπω κάτι πακέτα στο psn store ή σε φυσικά καταστήματα του τύπου 'όλα τα dlc του call of duty' στα 80-90 ευρώ και πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοινό στην Ελλάδα που τα αγοράζει αυτά.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικα αγοραζω retail γιατι απ οτι φαινετε απο τη νεα γενια θα αρχισουν τα παρατραγουδα οποτε αν ειναι τα τελευταια μου retail στο ps4 θα προσπαθησω να την εμπλουτισω τη συλλογη οσο μπορω και ας μη εχει μεσα μανουαλ κλπ που αναφερθηκε πιο πισω. Σε digital αγοραζω μονο "ανουσια¨"παιχνιδια που στο δικο μου μυαλο πανε κ ερχονται καθε χρονο,οποτε δεν υπαρχει κατι να εχω να θυμαμαι.π.χ φιφα, nba2k, call of duty Δεν μπορω π.χ να αγορασω σε digital το god of war η το red dead 2 θελω να εχω χειροπιαστα αυτες τις παιχνιδαρες,οσο και αν ανουσιο ακουγεται σε καποιους. Επισης να πω οτι αν καμια δεκαρια παιχνιδια που πηρα σε retail και εν τελει τα πουλησα γιατι δε μου αρεσαν και ξεγελαστηκα απο το youtube αν αυτα τα παιχνιδια τα παιρνα σε digital θα ειχα χασει γυρω στα 300 ευρω το λιγοτερο. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από FromDusk_TillDawn 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα