dinos234 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Προσωπικά προτιμάω και τα δύο ανάλογα δηλ όταν ένα παιχνίδι το βρίσκω σε digital 5€ πχ και σε cd 20€ εννοείται ότι θα το πάρω σε digital όπως και το αντίθετο πάντα κοιτάω που μπορώ να το βρω ποιο οικονομικά τωρα αν έχουν 1 και 2€ διάφορα η την ίδια τιμή τότε θα προτιμήσω το cd
retard20 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τις single εμπειριες κατα κυριο λογω αγοραζω retail και κυριως τα exclusive καθε εταιρειας. Online οπως smash - mario kart τα πηρα Digital . Συγκεκριμενα επειδη ξεκινησα με Mario kart στο switch το οποιο πουλησα 40 ευρω και το πηρα 35 σε digital. το αποτελεσματα ηταν να το επισκεφθω περισσοτερες φορες απ οσο εκανα οταν το ειχα σε κασετα. Η συνάρτηση δηλαδή είναι Τιμή - single/online - exclusivity. τα indie δε το συζηταω ουτε θα περιμενα retail ουτε τιποτα κατευθειαν digital το μονο που εκανα double dip ηταν το Little nightmares που το βρηκα 20 με την φιγουρα. και σκεφτομαι το hollow knight για την στηριξη καθως το αγαπησα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από retard20 1
red1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Θέλω να δω όλους εμάς που έχουμε αγοράσει ενα τσούρμο digital παιχνίδια τι θα κάνουμε με τον ερχομό της νεας γενιάς (PS5) απο άποψη αποθηκευτικού χώρου... Πριν λίγες μέρες είδα για 1η φορά στη ζωή μου σε κονσόλα (PS4) το μήνυμα "ο αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί" με το που έβαλα να κατέβει ενα update για το Vermintide 2 που ηταν στα 10GB (δεν επαρκούν τα 10GB καθώς το παιχνίδι στην ουσία patch-αρεται απο την αρχή, βλέπε: χρειάζεται άλλα τόσα οσο είναι ολόκληρο το παιχνίδι, 46GB δλδ). Η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων εκπτώσεων με έκανε να αγοράσω αρκετά παιχνίδια (Prey, FF XV, Metro Exodus, Resident 2 remake) και έτσι ο 1ΤΒ σκληρός τίγκαρε...Λαμβάνοντας υπ'όψιν τώρα οτι η επόμενη γενιά θα έχει πάλι 1ΤΒ σκληρό μόνο (SSD = πιο ακριβός) συν του οτι τα παιχνίδια θα είναι ακόμα μεγαλύτερα σε μέγεθος θα είμαστε σε ένα μόνιμο σβήσε/κατέβασε, κοινώς, διόλου βολικό καθώς είναι χρονοβόρο - κάτι το οποίο δεν ισχύει προφανώς με τίτλους retail οπου εκεί, ναι, θα έχεις πάλι να κατεβάσεις update αλλά το κυρίως παιχνίδι είναι στον δίσκο οπου και περιμένεις 5 λεπτάκια για να γίνει εγκατάσταση. Μερικοί θα πουν "μα έχουμε και εξωτερικό σκληρό για αποθήκευση παιχνιδιών !", ναι, αλλά στην επόμενη γενιά τι θα γίνει που οι σκληροί θα είναι ενσωματωμενοι custom SSD πανω στους οποίους θα βασίζονται οι επόμενες πολυ-διαφημιζόμενες βελτιώσεις ? (ελάχιστο με μηδαμινό loading) . Mε μηχανικά drive πλέον...γιοκ καθώς δεν ξέρουμε αμα θα επιτρέπονται/είναι συμβατά ή, στην περίπτωση που είναι, θα χάνουμε ολες τις καινούργιες βελτιώσεις του μηδαμινού/ελάχιστου φορτώματος... Αγόρασα αρκετά παιχνίδια σε digital μονο και μόνο επειδή τα βρήκα σε καλές τιμές, μετανιώνω κάθε στιγμή όμως για τους λόγους που είπα πιο πάνω, βάλε και το οτι καποιοι τίτλοι ενδέχεται να τύχουν πατάτα ή να μην σου άρεσαν στην τελική οπου και εκεί χάνεις καθώς δεν μπορείς να το πουλήσεις (προφανώς). Εν κατακλείδι, δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται και τόσο "βολικό" το θέμα με τα digital, το να μπορώ να σβήσω κατι και να το ξανακάνω install σε μερικά λεπτά μόλις απο δισκάκι και να έχω και την επιλογή της μεταπώλησης τα θεωρώ πολύ πιο σημαντικά απο το να μην χρειάζεται να σηκώσω τα οπίσθιά μου απο τον καναπέ για 3 δευτερόλεπτα για να αλλάξω παιχνίδι.
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, red1 είπε Οποιος παιζει digital only,δεν βασιζεται στον σκληρο της καθε εταιρειας. Κοινως το 1TB(ή οσο μενει τελος παντων με τα update της κονσολας)οντως δεν φτανει,γιαυτο και αξιζει η αγορα ενος 2TB . Τι να πουν δηλαδη και οσοι αγορασαν το Ps4 των 500GB Μια απο τα ιδια και στην περιπτωση του Nintendo Switch. Σιγα μην καθεται ο κοσμος να βασιζεται στα μολις 25GB που εχει η κονσολα σαν χωρο. Τσιμπαει μια microSd των 128 ή 256GB και κανει την δουλεια του. Οσο για τις next gen κονσολες και τα αποθηκευτικα τους μεσα,κατσε πρωτα να ανακοινωθουν και βλεπουμε μετα τι θα γινει με τον αποθηκευτικο χωρο. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Fulgore
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Μερικές φορές νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη, πάντως. Τι σχέση ρε παλικάρια έχει το digital με την χωρητικότητα του σκληρού; Αφού και τα physical games ολόκληρα γίνονται installed στην κονσόλα! Αυτή τη στιγμή έχω 14 physical games στο PS4, κανένα digital και ο 500άρης σκληρός είναι γεμάτος χωρίς να είναι καν όλα installed μέσα στην κονσόλα. Μην χρησιμοποιείτε επιχειρήματα από μια γενιά πίσω, είτε digital είτε physical, τον ίδιο χώρο θέλουν στο δίσκο. Στην επόμενη γενιά και physical να τα αγοράζετε όλα, δεν θα σας φτάσει ούτε για ζήτω ο σκληρός και 2ΤΒ να είναι. Για αυτό λέμε ότι πρέπει να ακολουθηθούν cloud-based λύσεις, ήδη υπάρχουν games με 100GB installation size, όσοι ονειρεύεστε raytracing και 4Κ κλπ θα τρώτε 200αρα και δεν θα σας φτάνει. 33 minutes ago, Fulgore said: Μια απο τα ιδια και στην περιπτωση του Nintendo Switch. Σιγα μην καθεται ο κοσμος να βασιζεται στα μολις 25GB που εχει η κονσολα σαν χωρο. Τσιμπαει μια microSd των 128 ή 256GB και κανει την δουλεια του. Επειδή αναφέρεις το NSw, όπως έχω πει και στο αντίστοιχο νήμα, μπορεί μεν τα games του να μην χρειάζονται install, άρα με μία πρώτη ανάγνωση να βολεύει το κασετάκι έναντι του digital, με μία δεύτερη ανάγνωση όμως, το digital είναι ακόμα πιο επιβεβλημένο στο Switch, μιας και μιλάμε για φορητό σύστημα. Δεν βολεύει να αλλάζεις κασετάκια στο δρόμο, άλλο στο σπίτι που είσαι δύο μέτρα από την κονσόλα. Στο OG Switch μου έχω μια 400άρα κάρτα, στο Lite μια 128άρα και πάλι δεν με φτάνουν. 2
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι σχέση ρε παλικάρια έχει το digital με την χωρητικότητα του σκληρού; Αφού και τα physical games ολόκληρα γίνονται installed στην κονσόλα! Οταν εχεις ψηφιακα μονο τα παιχνιδια,εχεις σημαντικοτερο κίνητρο να τα κρατας στην κονσολα,για τον πολυ απλο λογο οτι δεν χρειαζεται να τα ξανακατεβασεις,ειδικα εαν μεταφερεις και την κονσολα που δεν χρειαζεται να κουβαλαν ολα τα δισκακια/κουτια. Και σε τεραστια σε μεγεθος παιχνιδια(βλεπε 100+GB)καλη τυχη να τα κατεβασεις εαν δεν εχεις μεγαλη συνδεση VDSL σε σχεση με τα κουτατα που το Install απο το δισκακι σου μειωνει σημαντικα τον χωρο που σου δεσμευει το παιχνιδι και απλα κατεβαζεις τα updates. Αυτα παντα ισχυουν κυριως στην Ελλαδα μας και για τους περισσοτερους που εχουν την γνωστη εως 24αρα γραμμη που πολλοι πιανουν και κατω απο 10. Για τον αρχικο 500δισκο το εγραψα και πιο πισω οτι δεν φτανει ουτε για ζητω εαν δεν σβηνεις συχνα παιχνιδια. 26 λεπτά πριν, Malthador είπε Επειδή αναφέρεις το NSw, όπως έχω πει και στο αντίστοιχο νήμα, μπορεί μεν τα games του να μην χρειάζονται install, άρα με μία πρώτη ανάγνωση να βολεύει το κασετάκι έναντι του digital, με μία δεύτερη ανάγνωση όμως, το digital είναι ακόμα πιο επιβεβλημένο στο Switch, μιας και μιλάμε για φορητό σύστημα. Δεν βολεύει να αλλάζεις κασετάκια στο δρόμο, άλλο στο σπίτι που είσαι δύο μέτρα από την κονσόλα. Το Switch το ανεφερα περισσοτερο για να τονισω οτι ανεξαρτητως του πως θα παιξεις,δεν φτανει ο εσωτερικος χωρος που σου δινει η εταιρεια(δηλαδη τα 25GB),και πρεπει υποχρεωτικα να αγορασεις microSD εκτος εαν και εκει σβηνεις συνεχεια τα παιχνιδια που παιζεις. Βεβαια τωρα που εχουν πεσει οι τιμες στις microSd μικρο το κακο,αλλα πισω στο 2017 η 256αρα MicroSd κοστιζε μια περιουσια(πανω απο 100ευρω). Πολλοι δηλαδη που δεν βλεπεις να τους ενδιαφερει ο χωρος ειναι γιατι σβηνουν παιχνιδια γιατι σου λενε''απο το να τα εχω να καθονται,καλυτερα να τα σβησω να γλυτωσω χωρο''. Ειναι οπως το δει κανεις. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Fulgore 1
red1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Malthador είπε Μερικές φορές νομίζω ότι ζω σε άλλο πλανήτη, πάντως. Τι σχέση ρε παλικάρια έχει το digital με την χωρητικότητα του σκληρού; Αφού και τα physical games ολόκληρα γίνονται installed στην κονσόλα! Αυτή τη στιγμή έχω 14 physical games στο PS4, κανένα digital και ο 500άρης σκληρός είναι γεμάτος χωρίς να είναι καν όλα installed μέσα στην κονσόλα. Μην χρησιμοποιείτε επιχειρήματα από μια γενιά πίσω, είτε digital είτε physical, τον ίδιο χώρο θέλουν στο δίσκο. Στην επόμενη γενιά και physical να τα αγοράζετε όλα, δεν θα σας φτάσει ούτε για ζήτω ο σκληρός και 2ΤΒ να είναι. Για αυτό λέμε ότι πρέπει να ακολουθηθούν cloud-based λύσεις, ήδη υπάρχουν games με 100GB installation size, όσοι ονειρεύεστε raytracing και 4Κ κλπ θα τρώτε 200αρα και δεν θα σας φτάνει. Επειδή αναφέρεις το NSw, όπως έχω πει και στο αντίστοιχο νήμα, μπορεί μεν τα games του να μην χρειάζονται install, άρα με μία πρώτη ανάγνωση να βολεύει το κασετάκι έναντι του digital, με μία δεύτερη ανάγνωση όμως, το digital είναι ακόμα πιο επιβεβλημένο στο Switch, μιας και μιλάμε για φορητό σύστημα. Δεν βολεύει να αλλάζεις κασετάκια στο δρόμο, άλλο στο σπίτι που είσαι δύο μέτρα από την κονσόλα. Στο OG Switch μου έχω μια 400άρα κάρτα, στο Lite μια 128άρα και πάλι δεν με φτάνουν. Eγώ δεν καταλαβαίνω τι...δεν κατάλαβες Retail δισκάκι = κάνεις άμεσα install ενα παιχνίδι. Δεν γουστάρεις πια να το παίζεις ? Το σβήνεις/κάνεις uninstall.Θέλεις να το ξαναπαίξεις ? ξαναβάζεις δισκάκι, το κάνεις install. VS Digital = κάτσε κατέβασε 40/50 ή και 100GB (DOOM/FF XV πχ) κάθε φορά που θέλεις να το ξανακάνεις install - και όλα αυτά ανάλογα με τη γραμμή σου. Τι είναι πιο βολικό, να έχεις κάπου στην άκρη/ντουλάπα ενα κουτί με δισκάκι το οποίο μπορείς ανα πάσα στιγμή να το ξανακάνεις install ή (ανάλογα και με την γραμμή σου) να περιμένεις ώρες μέχρι να κατέβει ένα παιχνίδι το οποίο έχεις αγορασμένο ? Απλά μαθηματικά Maltha, με 100Mbps γραμμή, τα 100GB κατεβαίνουν σε 2 ώρες και 23 λεπτά, κοινώς, αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να περιμένεις μέχρι να το παίξεις VS τα +/-10 περίπου λεπτά που χρειάζονται για να κάνεις το ίδιο παιχνίδι install απο δισκάκι (με την εξαίρεση κάποιων παιχνιδιών όπως red dead 2 πχ το οποίο θέλει κοντά στη 1 ώρα λόγω των υπερ-συμπιεσμένων αρχείων). Οπότε, ή εγω φταίω που δεν το εξήγησα καλά στο 1ο post, η εσύ που δεν καταλαβες το τι εννοούσα(με) φίλε, μη ζεις σε αλλο πλανήτη, είναι πολύ απλό το θέμα ! 😁 Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από red1
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ετσι ασε που θα σου κάτσουν τα updates και θα σβήνεις να κανεις χωρο ....
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Ενταξυ για να λεμε την αληθεια και τα παιχνιδια σε δισκακια δεν ειναι 5 με 10λεπτα υποθεση λογω των διαφορων updates,αλλα ναι για καποιον που δεν εχει vdsl ειναι αισθητα πιο γρηγορη η εγκατασταση.
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 7 minutes ago, red1 said: Eγώ δεν καταλαβαίνω τι...δεν κατάλαβες Retail δισκάκι = κάνεις άμεσα install ενα παιχνίδι. Δεν γουστάρεις πια να το παίζεις ? Το σβήνεις/κάνεις uninstall.Θέλεις να το ξαναπαίξεις ? ξαναβάζεις δισκάκι, το κάνεις install. VS Digital = κάτσε κατέβασε 40/50 ή και 100GB (DOOM/FF XV πχ) κάθε φορά που θέλεις να το ξανακάνεις install - και όλα αυτά ανάλογα με τη γραμμή σου. Τι είναι πιο βολικό, να έχεις κάπου στην άκρη/ντουλάπα ενα κουτί με δισκάκι το οποίο μπορείς ανα πάσα στιγμή να το ξανακάνεις install ή (ανάλογα και με την γραμμή σου) να περιμένεις ώρες μέχρι να κατέβει ένα παιχνίδι το οποίο έχεις αγορασμένο ? Απλά μαθηματικά Maltha, με 100Mbps γραμμή, τα 100GB κατεβαίνουν σε 2 ώρες και 23 λεπτά, κοινώς, αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να περιμένεις μέχρι να το παίξεις VS τα +/-10 περίπου λεπτά που χρειάζονται για να κάνεις το ίδιο παιχνίδι install απο δισκάκι (με την εξαίρεση κάποιων παιχνιδιών όπως red dead 2 πχ το οποίο θέλει κοντά στη 1 ώρα λόγω των υπερ-συμπιεσμένων αρχείων). Οπότε, ή εγω φταίω που δεν το εξήγησα καλά στο 1ο post, η εσύ που δεν καταλαβες το τι εννοούσα(με) φίλε, μη ζεις σε αλλο κόσμο, είναι πολύ απλό το θέμα ! Εντάξει το νόημα θα ήταν «βάζω το δισκάκια και παίζω κατευθείαν» VS «περιμένω 5 ώρες να κατέβει». Το RDR2 από τη στιγμή που το έβαλα το δισκάκι μέσα μέχρι να ξεκινήσω να παίζω μου πήρες κοντά 2 ώρες και κάτι ψιλά, με την 50άρα μου θα χρειαζόμουν 5 ώρες και κάτι ψιλά. Για μένα είναι αμελητέα η διαφορά αυτή τώρα, στην επόμενη γενιά που θα είναι ακόμα μικρότερη η διαφορά θα είναι ακόμα πιο αμελητέο το επιχείρημα. Τελοσπάντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το physical δεν σε γλυτώνει από αποθευτικό χώρο εάν θες να έχεις τα games σου άμεσα διαθέσιμα σε σχέση με το physical.
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τωρα εσβησα το Destiny 2 χωρις να το τρέξω μια φορα για να κανω χωρο στον εξωτερικο που εχει γεμισει . Και να μπορεσω να κανω install patches 300mb που ηθελαν 40 GB χωρο για να ξεκινησουν .... Το destiny θελεις να σου πω ποση ωρα κατεβαινε ; Ασε το RDR2 αυτο ειναι η μονη περιπτωση που έχει full install 100 gb απο τα blueray disks και μαγκια τους που δινουν 2 disks 1 install 1 play .Γιαυτο αργει τοσο . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από Mhlogiatros 1
firepc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 στο εξωτερρικο με τις χιλιαρες αν τους πεις physical γελανε
red1 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ενταξυ για να λεμε την αληθεια και τα παιχνιδια σε δισκακια δεν ειναι 5 με 10λεπτα υποθεση λογω των διαφορων updates,αλλα ναι για καποιον που δεν εχει vdsl ειναι αισθητα πιο γρηγορη η εγκατασταση. Παντα υπάρχουν διαφορες παραμετροι , συνδεση/ταχυτητα internet, install size παιχνιδιού, πόσο συμπιεσμένα είναι τα αρχεία κτλπ, σε γενικές γραμμές όμως, είναι πάντα πιο γρήγορα απο δισκάκι : αλλο το να θέλεις πχ 10GB update μετα απο install 50GB απο δίσκο, αλλο το να πρέπει να κατεβάσεις 60GB ολόκληρα (προφανώς). Το read speed ενος σύγχρονου BD drive είναι στα 72Mbps/s - πολύ πιο γρήγορα/άμεσο δλδ απο την μέση ταχύτητα internet του μέσου χρήστη, απλά τα πράματα Σχετικά με του χρόνους install τώρα, ναι, πάνω-κάτω στο 10λεπτο είναι με την εξαίρεση κάποιων παιχνιδιών, π.χ to Nier Automata σου λέει "ready" απο το dashboard με το που φτάσει στα 25GB, με το ανοίξεις το παιχνίδι όμως...βλέπεις οτι δεν μπορείς να παίξεις καθώς συνεχίζει να κάνει install στο background και τελειώνει οταν φτάσει κάπου στα 45GB. To δε RDR2...είναι σε 2 BD δισκους (φαντάσου) οπου ολα τα αρχεία είναι υπερ-συμπιεσμένα εξού και τα 50+ λεπτά για το install. Kοινώς, δεν είναι το μεγεθος των αρχείων μονο μέσα στο δισκάκι, είναι και το πως είναι περασμένα/πόσο συμπιεσμένα είναι μέσα. 9 λεπτά πριν, firepc είπε στο εξωτερρικο με τις χιλιαρες αν τους πεις physical γελανε Οχι, γιατί ? Γιατί δεν μπορεί να σου δώσει φίλε ο κάθε server της εκάστοτε εταιρίας full DL speed/ταχύτητα (βλέπε: 119.21ΜΒ/s στη περίπτωση που ανέφερες) καθώς παίζει/ρίχνουν cap.Είναι να το λαμβάνουμε και αυτό υπ'όψιν - όπως φυσικά και το οτι δεν έχει ο μέσος χρήστης 1000Mbps γραμμή στο εξωτερικό, ξέρω οτι δεν ανέφερες οτι εχουν όλοι απλά να το αναφέρουμε και αυτό Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2020 από red1
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Τελοσπάντων, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το physical δεν σε γλυτώνει από αποθευτικό χώρο εάν θες να έχεις τα games σου άμεσα διαθέσιμα σε σχέση με το digital. Αμεσα οχι,αλλα έμμεσα ναι. Στο Digital των twins το σκεφτεσαι 2φορες παραπανω(αναλογα το μεγεθος του παιχνιδιου κυριως) για το εαν θα σβησεις ενα παιχνιδι,στο physical οχι Οτι βολευει τον καθενα. Στο μονο που συμφωνουμε ολοι ειναι οτι ο εσωτερικος δισκος που δινουν οι εταιρειες στις κονσολες ειναι λιγος.
firepc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, red1 είπε Οχι, γιατί ? Γιατί δεν μπορεί να σου δώσει φίλε ο κάθε server της εκάστοτε εταιρίας full DL speed/ταχύτητα (βλέπε: 119.21ΜΒ/s στη περίπτωση που ανέφερες) καθώς παίζει/ρίχνουν cap.Είναι να το λαμβάνουμε και αυτό υπ'όψιν δεν ισχυει αυτο που λες Με χιλιαρα γραμμη κατεβαζω με full speed απο steam, uplay, origin, battlenet Στις κοσνολες δεν ξερω τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα