xavier Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Φυσικη μορφη διαλεγω κι εγω γιατι μου αρεσει να τα βλεπω,να τα παιρνω παραμασχαλα και να πηγαινω σε εναν φιλο να παιξουμε μαζι και γιατι οχι αν μου χαλασει η κονσολα να μπορω να τα πουλησω και να περιμενεις 5-6 ωρες να γινει η εγκατασταση και να περαστουν τα updates...
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω περάσει σχεδόν αποκλειστικά σε ψηφιακές αγορές γιατί: 1. Δεν πιάνουν χώρο. 2. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις τον δίσκο. 3. Αγοράζεις κρυφά ότι θες χωρίς συζυγομουρμούρα. "Κι άλλο παιχνίδι; Κοντεύεις τα 40....γιατί δεν έβαζες στην άκρη τα λεφτά να μαζέψουμε σιγά σιγά χρήματα για διακοπές/αυτοκίνητο/εξοχικό/insert whatever you like 4. Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε retail stores. Εξοικονόμηση χρημάτων από βενζίνες/χρόνο/μεταφορικά 5. Για να αποκτήσεις κάποια έκδοση που αξίζει πρέπει να την χρυσοπληρώσεις. Το να πάρω ένα game του switch μόνο με το cartidge μέσα είναι...το λιγότερο αδιάφορο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από chill 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, xavier said: και να περιμενεις 5-6 ωρες να γινει η εγκατασταση και να περαστουν τα updates... Ρε πήρα το PS4 στις διακοπές και λέω να βάλω το Spiderman να το κάνω revisit και ξεκινάει με εγκατάσταση το δισκάκι, 48 GB σε 45 λεπτά. Οκ λέω δεν πειράζει. Μόλις τελείωσε έφαγα την κρυάδα μου, αλλά 16 GB patch για κατέβασμα, με την 24αρα σε 5 ώρες, θεσπέσιο. Κατά τ' αλλά το δισκάκι το βάζεις και παίζεις αμέσως... 13 hours ago, NickTG said: Στο Switch και στο 3DS τα περισσότερα δεν χρειάζονται! Δεν είναι ακριβώς δισκάκια βέβαια. 2 hours ago, chill said: 5. Για να αποκτήσεις κάποια έκδοση που αξίζει πρέπει να την χρυσοπληρώσεις. Το να πάρω ένα game του switch μόνο με το cartidge μέσα είναι...το λιγότερο αδιάφορο. Ειδικά στο Switch που είναι φορητό είναι απαραίτητα τα digital, δεν μπορείς να κουβαλάς και κασετάκια μαζί. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Malthador
theoritikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Εγώ επιλέγω physical . Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα σε καλές τιμές. Στα digital πρέπει να περιμένεις ποτέ θα αποφασίσει η κάθε εταιρία να βάλει εκπτώσεις. Μου φαίνεται κοροϊδία να μπορώ να βρω το Spiderman 20-25 ευρώ μεταχειρισμένο από τις αγγελίες του forum , ενώ στο psn store να έχει 50 κάτι
ababapanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Το μονο κακο με τα digital ειναι οτι πρεπει να περιμενεις τις προσφορες για να συμφερει να αγορασεις γιατι στα retail μετα απο λιγο καιρο πεφτει η τιμη τους αρκετα. Ενα παραδειγμα το red dead redeption 2 στο χβοχ που ψυφιακο εχει 69.90 και στο σκρουτζ εχει πεσει στα 34 ευρω (μιση τιμη) . Αμφιβάλω αν θα πεσει ποτε τοσο πολυ στο digital 1
NickTG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 7 hours ago, Malthador said: Ειδικά στο Switch που είναι φορητό είναι απαραίτητα τα digital, δεν μπορείς να κουβαλάς και κασετάκια μαζί. Σε περίπτωση που δεν το πάρεις σκέτο χωρίς καμία θήκη δεν βλέπω ούτε ένα λόγο να μην μπορείς. 1 παιχνίδι μέσα στο Switch και ακόμα και η πιο απλή θήκη έχει χώρο για τουλάχιστον 5 ακόμα. Οι πιθανότητες είναι πως όλο και κάποιο digital θα έχει κάποιος οπότε δεν βλέπω τι παραπάνω χρειάζεσαι ακόμα και για διακοπές. Εκτός του ότι μιλάμε για κάτι πολύ μικρό σε μέγεθος. 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, NickTG είπε Σε περίπτωση που δεν το πάρεις σκέτο χωρίς καμία θήκη δεν βλέπω ούτε ένα λόγο να μην μπορείς. Fixed γιατί με κόμπλαρες όσο το διάβαζα. Από εκεί και πέρα, όταν βλέπεις ακόμα και στο τωρινό σύστημα της Nintendo (το τελευταίο κάστρο που τα games δεν χρειάζονται install), αρκετά "physical" είναι μόνο κατ' όνομα physical, καθότι εξαρτιούνται στο άλλο μισό παιχνίδι να είναι digital, καταλαβαίνετε ότι το ερώτημα θα είναι ρητορικό σύντομα, πέραν των συλλεκτικών (κάποτε το standard) που και αυτές, ανησυχητικά έχουν αρχίσει να παραλείπουν το ίδιο το "δισκάκι"!!! Προφανώς το μόνο που διαφέρει πλέον είναι το delivery method και όχι το μέσο. Πλαστικό ή bit? Αμφότερα εξαρτούνται από το Digital όμως εκτός και αν βγει κάποια καινούργια τεχνολογία και τα αλλάξει όλα ή γίνει πιο φθηνή κάποια υπάρχουσα....
czarjuly Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, xavier είπε και να περιμενεις 5-6 ωρες να γινει η εγκατασταση και να περαστουν τα updates... Ε οχι και 5-6 ωρες να γινει η εγκατασταση απο το δισκακι ,μερικα ξεκινανε αμεσως,υπερβολικο σε βρισκω
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 hour ago, NickTG said: Σε περίπτωση που δεν το πάρεις σκέτο χωρίς καμία θήκη δεν βλέπω ούτε ένα λόγο να μην μπορείς. 1 παιχνίδι μέσα στο Switch και ακόμα και η πιο απλή θήκη έχει χώρο για τουλάχιστον 5 ακόμα. Οι πιθανότητες είναι πως όλο και κάποιο digital θα έχει κάποιος οπότε δεν βλέπω τι παραπάνω χρειάζεσαι ακόμα και για διακοπές. Εκτός του ότι μιλάμε για κάτι πολύ μικρό σε μέγεθος. Bear with me: Είσαι στην ξαπλώστρα λαδωμένος με baby oil και παίζεις Switch. Ξαφνικά, έρχεται γκομενάκι με μπικίνι και σε ρωτάει τι παίζεις. Τι απαντάς; Yoshi's Wooly World, να σε περάσει για φλούφλη; Όχι, θα πρέπει να μπορείς να αλλάξεις on-the-fly σε κάτι πιο αντρίκιο, π.χ. Dark Souls (ή Zelda στην χειρότερη). Πώς θα αλλάξεις game γρήγορα αν τα έχεις σε κασετάκια; Οκ, το ξέρω, ποτέ καμία. 1
xavier Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, czarjuly είπε Ε οχι και 5-6 ωρες να γινει η εγκατασταση απο το δισκακι ,μερικα ξεκινανε αμεσως,υπερβολικο σε βρισκω μαζι με τα update λεω, που σχεδον ολα τα μεγαλα παιχνιδια εχουν....τεσπα απλα ηθελα να τονισω οτι δεν μιλαμε πλεον για αυτο που ηταν παλιοτερα, να βαζεις το δισκακι και να παιζεις....δεν ισχυει αυτο το πραγμα... 1
Alastor192 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 10:45 ΠΜ, ababapanos είπε Το μονο κακο με τα digital ειναι οτι πρεπει να περιμενεις τις προσφορες για να συμφερει να αγορασεις γιατι στα retail μετα απο λιγο καιρο πεφτει η τιμη τους αρκετα. Ενα παραδειγμα το red dead redeption 2 στο χβοχ που ψυφιακο εχει 69.90 και στο σκρουτζ εχει πεσει στα 34 ευρω (μιση τιμη) . Αμφιβάλω αν θα πεσει ποτε τοσο πολυ στο digital αυτο ειναι αληθεια,τα digital stores κρατανε launch prices για χρονια και μονο στα sales τα ριχνουν σε κανονικες τιμες αγορας για να φαινετε μεγαλη η εκπτωση. Προσωπικα retail δαγκωτο,ειδικα στις κονσολες.Αν χρειαστει μπορεις να δανεισεις/πουλησεις το game,το παιχνιδι κανει install απτον δισκο,δεν χρειαζεται να κανεις 60 GB download κ.ο.κ.Αλλα ειδικα αυτο το κολλημενο 70αρι στις τιμες ειναι απαραδεκτο. Μοναδικη εξαιρεση καποια καλα sales που γινονται κατα καιρους. 2
Brazhlias Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Ουτε αγοραζω μεταχειρισμενα, ουτε τα ξαναπουλαω, ουτε παω να παιξω με φιλους μου (δεν εχω φιλους) Το αγοραζω, ανοιγω το κουτακι του, μυριζω πρωτα απ'ολα, βγαζω το δισκακι απο το κουτακι του, παιζω, το ξανακλεινω στο κουτακι του και το βαζω στην βιβλιοθηκη διπλα στα υπολοιπα.
d_gkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 13/08/2019 at 10:45, ababapanos said: Το μονο κακο με τα digital ειναι οτι πρεπει να περιμενεις τις προσφορες για να συμφερει να αγορασεις γιατι στα retail μετα απο λιγο καιρο πεφτει η τιμη τους αρκετα. Ενα παραδειγμα το red dead redeption 2 στο χβοχ που ψυφιακο εχει 69.90 και στο σκρουτζ εχει πεσει στα 34 ευρω (μιση τιμη) . Αμφιβάλω αν θα πεσει ποτε τοσο πολυ στο digital 33 euros https://www.instant-gaming.com/en/1744-buy-key-xbox-red-dead-redemption-2-xbox-one/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Στα γρήγορα που το ειδα Edit: ακυρο. Τώρα είδα ημερομηνία😬 Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από d_gkal
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε 33 euros https://www.instant-gaming.com/en/1744-buy-key-xbox-red-dead-redemption-2-xbox-one/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop Στα γρήγορα που το ειδα Edit: ακυρο. Τώρα είδα ημερομηνία😬 Ναι αλλά απέδειξες ότι έκανε λάθος 😛😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα