labrosviz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 μονο και μονο που βαζουν τα digital game ιδια τιμη και παραπανω απο τι τα retail ειναι απατεωνια. πχ σου εχει το bf1 μεσα στα 69 ευρο.και το βρισκεις σε δισκακι στα 57 ευρο.το εχουν 69 ευρο χωρις να χρεωνονται δισκακια,κουτια,χαρτια,μπλοκακια κτλπ.15 ευρο το λιγοτερο επρεπε να ηταν πιο φθηνα. αντιθετως εχει προσφερες καμια φορα που αξιζουν. οπως το rachet and clank. στα 17 ευρο. εκει αξιζει. για μενα το store ειναι μονο για προσφορες. Για εμένα ουτε για προσφορές αξιζει ...αξιζει μόνο για παιχνιδια που δεν κυκλοφορούν σε φυσικό δίσκο....και ειναι πολλα αυτα...αυτο ηταν το καλό που έκαναν τα store ...έφεραν παιχνιδια που δεν πρόκειται να τα βλέπαμε ποτε στις κονσόλες μας...και μερικά μάλιστα πολυ αξιόλογα...
Bourdoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Οι δεκάδες ρετρό κονσόλες υπήρχαν διότι μέχρι την προηγούμενη γενιά, δεν υπήρχε καν η δυνατότητα για ψηφιακή λειτουργία. Επίσης, το να έχει κανείς αρχαίες κονσόλες, να βρίσκει καλώδια για να συνδέει στην τηλεόραση και φυσικά μέσα που ακόμη δουλεύουν, αφορά μια μικρή (πολύ μικρή) μειοψηφία. Απόδειξη είναι και το virtual console της nintendo, η το backwards compatibility του xbox και ακόμα ακόμα το Nes classic edition που ξεπουλησε σε λίγα λεπτά. Η πλειοψηφία δεν θέλει παλιά πράγματα που πιάνουν χώρο. Οι χιλιάδες ρετρό κονσόλες υπάρχουν γιατί υπάρχει φυσικό μέσο. Δεν έχει καμία σχέση με τα ψηφιακά. Το virtual console είναι το άρμεγμα της αγελάδας από την πλευρά της Nintendo, όπως και το Nes Mini (δεν ξεπούλησε επειδή θέλουν καλώδια στα πόδια τους). Δεν αποτελούν απόδειξη για τίποτα. Είναι στο συμφέρον μας να υπάρχουν και οι δύο αγορές ταυτόχρονα.
bedazzled Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Platinum's Turtles game delisted from Steam, PSN and Xbox http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-04-platinums-turtles-game-delisted-from-steam-psn-and-xbox
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αυτό είναι από τα τεράστια αρνητικά την ψηφιακής διανομής. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο οποίος δεν το έχει αγοράσει, δεν θα μπορέσει να το παίξει ποτέ. Και έχουμε δει να υπάρχει θέμα με licenses και άλλες φορές (νομίζω πάλι με τίτλο Turtles).
dimyok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Retail ή digital είναι troloδιλημματα . Πάντα το φτηνότερο και συνήθως στο κουτί βγαίνει και φτηνότερα και είναι και 100% δικό σου .
bedazzled Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Άλλο ένα:http://www.hardcoregamer.com/2017/01/03/digital-versions-of-the-amazing-spider-man-1-2-removed-on-consoles/241792/
MASTERSOT Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ασφαλώς Retail, το να αγοράσω μια Digital συλλογή ειναι λες και τα εχω άπλα "στα χαρτιά" και πες γίνει το οτιδήποτε και χάσεις το Account τότε τα χάνεις όλα, ενώ αν Retail και τα εχεις στο χέρι και το Ν και με το Σ και αν είσαι και συλλέκτης κάνεις μια ωραιότατη συλλογή, και αν πάλι δεν είσαι μπορείς πολύ άπλα να το πουλήσεις, στις μόνες περιπτώσεις που θα αγοράσω κάποιο Digital ειναι όταν το ίδιο το παιχνιδι δεν υπαρχή σε Retail (Π.χ. Digimon στο PSVita) η αν το παιχνιδι ειναι σε ξεφτίλα τιμή
Padaz Bloody Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η ψηφιακή μορφή φαίνεται ως πρώτη ματιά μία πρακτική και εύκολη λύση όμως απαιτεί χώρος στο σκληρό αλλά και χρόνο σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει download, Η φυσική μορφή (δίσκος) είναι για εμένα η σωστότερη επιλογή, ναι μεν χρειάζεται χώρο στη βιβλιοθήκη, αλλά δεν είναι ανάγκη να αγοράσουμε και όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούνε, παρά μόνο τα καλύτερα. Άλλωστε για αυτό είναι οι ανταλλαγές, για να δίνουμε κάτι που έχουμε βαρεθεί.😉 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Padaz Bloody 1
1988panos2171 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Η μόνη λογική του digital είναι να το πάρεις σε χαμηλότερη τιμή. Τελευταία φορά αγόρασα ψηφιακή μορφή 15€ ενώ σε φυσική μορφή ήτανε πάνω από 21€. Τα 6€ σαφώς δεν είναι καμία τρελή διαφορά στο ένα παιχνίδι αλλά στα 5-6 είναι.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 9 hours ago, Padaz Bloody said: Η ψηφιακή μορφή φαίνεται ως πρώτη ματιά μία πρακτική και εύκολη λύση όμως απαιτεί χώρος στο σκληρό αλλά και χρόνο σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει download, Ενώ τα δισκάκια δεν χρειάζονται χώρο στο σκληρό; Μεγάλη απάτη αυτό το επιχείρημα, απορώ γιατί αναπαραγέται ακόμα... 3
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, Padaz Bloody είπε Η φυσική μορφή (δίσκος) είναι για εμένα η σωστότερη επιλογή, ναι μεν χρειάζεται χώρο στη βιβλιοθήκη, αλλά δεν είναι ανάγκη να αγοράσουμε και όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούνε, παρά μόνο τα καλύτερα. Στο ψηφιακο αυτο δεν γινεται?Δηλαδη να αγοραζουμε κυριως τα καλυτερα παιχνιδια?
Mr_Terror Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Αλλη γλυκα παντως το δισκακι.Νιωθεις οτι σου ανηκει.ειδικα για μας που εχουμε μια ηλικια δυσκολα να αλλαξουμε συνηθειες.Παντως στο κοντινο μελλον θα υπαρχει μονο ψηφιακη μορφη.Η φυσικη μορφη θα χαθει και αυτο δεν ειναι καλο.Θα φερει αλλα προβληματα.
1988panos2171 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Kι εγώ με δισκάκια έχω μεγαλώσει αλλά μου φαίνεται πολύ πιο ωραίο να μην έχω το βάλε βγάλε και απλά ανοίγωντας την κονσόλα να επιλέγω το παιχνίδι και να παίζω.
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Malthador said: Ενώ τα δισκάκια δεν χρειάζονται χώρο στο σκληρό; Μεγάλη απάτη αυτό το επιχείρημα, απορώ γιατί αναπαραγέται ακόμα... Στο Switch και στο 3DS τα περισσότερα δεν χρειάζονται! Δεν είναι ακριβώς δισκάκια βέβαια. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από NickTG
czarjuly Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Φυσικη μορφη διαλεγω κι εγω γιατι μου αρεσει να τα βλεπω,να τα παιρνω παραμασχαλα και να πηγαινω σε εναν φιλο να παιξουμε μαζι και γιατι οχι αν μου χαλασει η κονσολα να μπορω να τα πουλησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα