markoliaz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 εποχες ps1 και ειδικα ps2 ολα τα παιχνιδια που αγοραζα ηταν γνησια, τοτε αξιζε διοτι στο βιβλιαρακι μονο ηταν δεν ξερω και εγω ποσες σελιδες και γενικα δεν υπηρχε κενος αψυχος χωρος ηταν παντου γεματο. πλεον ετσι οπως τα εχουν καταντησει με 1 μονο σελιδο και σε μερικα games χωρις καθολου manual τοτε τα dvd πλεον δεν εχουν νοημα να υπαρχουν, βολευουν βεβαια ακομα στις ανταλλαγες η στις μεταπωλησεις αλλα πιστευω οτι σε μερικα χρονια η νεες κονσολες δεν θα εχουν drive οπως εχει γινει με τους mac mini εδω και 5 χρονια, επισης θυμαμαι παλια μου ειχε γραντουνιστει ενα game και επρεπε να ξαναδωσω παλι 60 ευρω. τουλαχιστον με τα digital δεν εχεις να φοβασαι κατι τετοιο. ενα αλλο ομως τρομερο της σημερινης εποχης που ειναι πραγματικα χαλια ειναι οτι τα digital ειναι τεραστια σε μεγεθος, πρεπει οποτε αναγκαστικα να εχεις ταχυτατο internet αλλιως θα περιμενεις με το ps4 η το xbox one ανοιχτο για καμια βδομαδα να κατεβαζει…χαχαχαχ.με λιγα λογια ειμαι της αποψης οτι πλεον ας τα βγαζουν μονο ψηφιακα αλλα σε χαμηλοτερες τιμες, οσοι τα ζησαμε τα υπεροχα βιβλιαρακια manuals ας τα θυμομαστε με χαρα…και η ζωη συνεχιζεται.
NickTG Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Βέβαια οι Mac mini δεν χρειάζονται και drive γιατί δεν παίζουν παιχνίδια! 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Παλιότερα με ενδιέφεραν μόνο κουτάτα τα παιχνίδια. Πλέον δεν με ενδιαφέρει, κοιτάω το περιεχόμενο και την τιμή. Συνεχίζω βέβαια να είμαι κάπως υπέρ του retail κυρίως λόγο της ελευθερίας που μου προσφέρει για να το κάνω εγώ ότι θέλω (συμπεριλαμβανομένου και σουβέρ για το ποτήρι μου).
marios_geo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Παιχνίδια μόνο ψηφιακά. Στην πρώτη μετακόμιση που θα κάνει κάποιος, θα με θυμηθεί. Επισης, αν κάτσω καναπέ, δεν σηκωνομαι να βάλω δίσκο ή αλλάξω παιχνίδι . Το μόνο κακό είναι ότι η *** Sony , χρεώνει 70 ευρώ το παιχνίδι. 3
takisdemi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Αν θέλει να αγοράσει κάποιος ψηφιακο ρε παιδιά μπορεί να φτιάξει άλλο λογαριασμό με το εκάστοτε παιχνίδι και μετά να πουλήσει ολόκληρο λογαριασμό. Επειδή αναφέρθηκε ότι δεν γίνεται να δώσει κάποιος ψηφιακό. Δε μιλάω για primαρy secοnd λογαριασμό.
lepaterious Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πλέον για εμένα υπάρχει μόνο το digital..... Έχω ένα κάρο games σε δισκάκι (υπόψιν ποτέ δεν έχω πουλήσει κανένα game, ούτε έχω αγοράσει μεταχειρισμένο, και δεν το μπορώ το second hand καθόλου). Θα ήθελα πάρα πολύ όλα αυτά τα game που έχω να τα έχω ψηφιακά. Για εμένα το κουτάτο στο pc τουλάχιστον πέθανε όταν σταμάτησαν να βγάζουν εκείνα τα τεράστια κουτιά και πήγαν στην φτηνή λύση της dvd θήκης. Επίσης ένας ακόμα λόγος που αγαπώ το digital είναι ότι μπορεί να αλλάξω πόλη, χώρα κτλ και να με ακολουθούν με ένα απλό login... Δεν χρειάζεται να ενοικιάσω ένα κοντέινερ για τα παιχνίδια μου.... 4
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν ειχανε την μιση τιμη απο τα retail τα digital παιχνιδια τοτε ναι θα ελεγε αλλα επειδη σχεδον σε ολα τα παιχνιδια η διαφορα που εχουν τα ψηδιακα παιχνιδια εναντι των retail disc ειναι το πολυ 5-10 ευρω δεν αξιζει καποιος να προβει στην αγορα ενος ψηφιακου παιχνιδιου γιατι πολυ απλα το retail disc μπορεις να το μεταπωλησεις κατι που στο digital δεν μπορεις να το κανεις. 1
Avatar_GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πάντα επιλέγω με βάση την τσέπη μου Και εγώ το ίδιο. Συνήθως αγοράζω digital, από Retail αγοράζω μεταχειρισμένα συνήθως. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω πάνω από 20-25 ευρώ για παιχνίδι όποιο και αν είναι αυτό. Θα περιμένω να το βρω φτηνό μεταχειρισμένο η προσφορά στο PSN και να το πάρω. 1
sargio01 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αγοράζω σε digital τα must have για 'μένα παιχνίδια τα οποία και δεν παίζει να πουλήσω ποτέ, μόνο και μόνο για να μην σηκώνομαι απο κάτω για την εναλλαγή τους() και σε retail τα υπόλοιπα ώστε μόλις τα χορτάσω να τα πουλήσω(ή χαρίσω σε κανά φιλαράκι).
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Retail μονο . Aν δεν τα βλεπω σε φυσικη μορφη στα ραφια μου ειναι σαν να μην τα εχω .Χανω μεγαλο μερος της εμπειριας του gaming .
sargio01 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Retail μονο . Aν δεν τα βλεπω σε φυσικη μορφη στα ραφια μου ειναι σαν να μην τα εχω .Χανω μεγαλο μερος της εμπειριας του gaming . Θα την πατήσεις σαν αυτούς που τους έμειναν αμανάτι ολόκληρα δωμάτια με βινύλια όταν καθιερώθηκαν τα cd! 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα την πατήσεις σαν αυτούς που τους έμειναν αμανάτι ολόκληρα δωμάτια με βινύλια όταν καθιερώθηκαν τα cd! Δεν εχω τοσα πολλα μακαρι να ειχα . 1
NickTG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Θα την πατήσεις σαν αυτούς που τους έμειναν αμανάτι ολόκληρα δωμάτια με βινύλια όταν καθιερώθηκαν τα cd! Σταμάτησαν τα pick ups και δεν μπορούν να τα ακούσουν?
sargio01 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κι όμως!! Δυο στούντιο ηχογράφησης έχω ανακαινίσει μέχρι τώρα και κανένα απο τα δυο δεν είχε πικ απ! Τις συλλογές τις διατηρούσαν ως αρχείο πρός ψηφιοποίηση. Η πλάκα όμως είναι που δεν ήξεραν που να πρωτοβάλουν τους δίσκους όταν έφτανε η ώρα που έπρεπε ν' αδειάσουν εκείνα τα δωμάτια (καλά, όχι οτι δεν βλαστύμαγα την τύχη μου εκείνες τις στιγμές Αφού ακόμα τα θυμάμαι...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα