Προς το περιεχόμενο

Tronsmart Quick Charge 2.0 42W 3 Ports@ geekbuying@ 3.7 euros{ΤΕΛΟΣ}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-2-0-2-Ports-Car-Charger-For-Samsung-Galaxy-S6-S6-Edge-HTC-M9-Nexus-6-Xiaomi-3-4---Black-351302.html

φορτιστης αυτοκινητου 3,99$ τριπλος με quick charging... 

προλαβετε

5a1de0ef49b74b3684ef4a0856d6b5ad.png

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ. οι τελευταιες unregister απο geekbuying εκαναν 3 μηνες να ερθουν

Επεξ/σία από Agathoklis
  • Like 4
Δημοσ.

Sorry , the item(s) 351302 [Tronsmart Quick Charge 2.0 42W 3 Ports USB Car Charger for Samsung Galaxy S6 S6 Edge Note 4 Note Edge/ Google Nexus 6/ Sony Xperia Z4 Z3/ HTC One M9 One M8/ Asus Zenfone 2] has/have been sold out,please modify your shopping cart list. 

Παραλίγο!

Δημοσ.

LOLOLOL

Τελειωσε... η πλακα ειναι οτι πρωτα παρεγγειλα και μετα το εβγαλα εδω... αλλα μολις συνειδητοποιησα οτι δεν περασε η πληρωμη μου στο paypal  lololol

ακυρο στο ακυρο....

παρηγγειλα τελικα χωρις login...

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα άκυρη μου την έβγαλε, κρίμα θα ήταν καλή φάση ;-) Εδώ στο Ελλάντα που έχω τσεκάρει βρίσκω μόνο με 15-20 ευρώ και όχι Tronsmart

Δημοσ.

παντως θα ξαναγοραζα με κλειστα ματια φορτιστες κ παρελκομενα της tronsmart

προσφατα πηρα αυτον απο το ιδιο καταστημα

http://www.geekbuying.com/item/Qualcomm-Certified-Tronsmart-Premium-Design-Quick-Charge-2-0-42W-3-Ports-wall-charger-for-Samsung-Sony-HTC-347251.html

συσκευασια, αξεσουαρ, γαιδουροκαλωδια φορτισης ολα top quality

ειναι γενικα πιο ακριβουτσικα αλλα αξιζουν

Δημοσ.

Οπως εγραψα και στο αλλο thread αυτο του banggood με κουπονι ειναι -2$

Ναι το είδα, απλά ως μάρκα το ρωτάω ;-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω φορτιστη blitzwolf και εχω να πω οι ειναι πολυ καλος απο banggood... γρηγορος και δεν ζεστενεται

σαν μαρκες για μενα tronsmart, aukey + blitzwolf τις θεωρω πολυ καλες και ποιοτικες...

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

καποια blitzwolf μοιαζουν εξαιρετικα με τα tronsmart , υποψιαζομαι οτι τα φτιαχνει ο ιδιος και δινει ο καθενας το brand name του

Δημοσ.

ειναι διαφορετικα και τα 3 100%

αν δοκιμασεις "ιδια" προιοντα μαλιστα θα δεις οτι το καθενα φορτιζει πιο γρηγορα η πιο αργα απο το αλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...