Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σημερα παρελαβα ενα προιον απο αγγελια   που απο οτι ελεγε  ηατνε καινουργιο , ασχετα που ητανε μεσα στην βρωμια και μεσα στα αλατα  (και ολα αυτα για 13 ευρω) . εκτος  το οτι αργησε χαρακτηριστικα  ειχαμε πει απο την προηγουμενη πεμτη και το εστειλε χτες  οταν του εστειλα μυνημα οτι δεν μπορω να περιμενω  και ας το ακυρωσουμε  . αυτος μου ειπε οτι το ειχε στειλει και ξεχασε να μου στειλει μυνημα   ,οκ δεν  το εκανα θεμα και περιμενα,  σημερα  μου ηρθε το θεμα και μονο καινουργιο δεν ηταν  μεσα στην βρωμια και στα αλατα  , σε αυτη την περιπτωση τι κανω;  οχι οτι θα κανω θεμα για 13  ευρω δεν αξιζει ο κοπος .του βαζω αρνητικη αξιολογιση;   επισης στην αγγελια του αναφερεται οτι τα προιοντα του ειναι καινουργια

Δημοσ.

Ωπά, άλατα που νομίζεις οτι βλέπεις σε ενα pcb γιατι δεν γνωρίζεις οτι είναι υπολείμματα flux απο το εργοστάσιο κατασκευής ή κατι άλλο?

• Like 1
Δημοσ.

οχι απο αθηνα ηταν .. τελικα δεν θα του δωσω αρνητικη αξιολογηση για 13 ευρω δεν αξιζει ο λογος  ασχετα αν το προιον ηταν σε αθλια κατασταση και οχι καινουργιο οπως αναφερει και στην αγγελια 

Δημοσ.

οχι απο αθηνα ηταν .. τελικα δεν θα του δωσω αρνητικη αξιολογηση για 13 ευρω δεν αξιζει ο λογος  ασχετα αν το προιον ηταν σε αθλια κατασταση και οχι καινουργιο οπως αναφερει και στην αγγελια 

Δεν έχει να κάνει με τα 13€ κατά τη γνώμη μου, με την αρνητική θα προειδοποιήσεις - προστατέψεις κάποιους επόμενους ίσως.

• Like 3
Δημοσ.

Αξιζει για 13 ευρω ομως να τσιμπησει και ο ιδιος αρνητικη? γιατι αποκλειεται να μην του κανει και ο πωλητης αρνητικη σαν αντιποινα..

• Like 3
Δημοσ.

Αξιζει για 13 ευρω ομως να τσιμπησει και ο ιδιος αρνητικη? γιατι αποκλειεται να μην του κανει και ο πωλητης αρνητικη σαν αντιποινα..

Με αυτη τη λογικη ακυρωνεται και ολο το συστημα της αρνητικης αξιολογησης.

Αρνητικη να του κανει για ποιο λογο?αν κανει για ακυρο,κανει αναφορα και σβηνεται.Η δικη του ομως εφοσον εχει βαση,δε θα σβηστει.

Δημοσ.

Με αυτη τη λογικη ακυρωνεται και ολο το συστημα της αρνητικης αξιολογησης.

Αρνητικη να του κανει για ποιο λογο?αν κανει για ακυρο,κανει αναφορα και σβηνεται.Η δικη του ομως εφοσον εχει βαση,δε θα σβηστει.

Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει χωρις αποδειξεις. Βασει των κανονισμων καμια αξιολογηση δεν σβηνεται εφοσον εχει γινει η συναλλαγη.
  • Like 2
Δημοσ.

ενταξει παιδια αν μου ελεγε οτι το προιον ηταν μεταχειρισμενο δεν θα υπηρχε προβλημα , απλα οταν τον ρωτησα  αν ηταν καινουργιο μου απαντησε πως  ηταν  και παλι στην αγγελια αναφερει οτι ειναι καινουργια τα προιοντα ..το προιον το παρελαβα απο την στιγμη που ηρθε , δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογος ως προς αρνητικη αξιολογιση 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να του βάλεις αρνητική, όχι για τα 13€ πρός Θεού, αλλά για να προστατέψεις επόμενους πελάτες. Αξιολόγηση δεν εξυπηρετεί εσένα, αλλά κυρίως τον επόμενο αγοραστή. Κατ'εμέ, και για 5€ αντικείμενο να παραγγείλεις και να μην το λάβεις όπως θες πρέπει να στείλεις αρνητική.

Εδώ το γάλα των 2,5€ αν δούμε ληγμένο κάνουμε αμάν και τι να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.

Δημοσ.

ναι απαντησε ,  μου ειπε οτι ειναι καινουργιο και οτι  ηταν στην αποθηκη και οτι τα αλατα ειναι φυσικο φενομενο και οταν πλυθει θα φυγει. 

αλλα εκτος του οτι το κουτι ηταν ανοιχτο ,  τα εξαρτηματα απο το προιον που αγορασα  ειχε  στιγματα απο λαδι και οπως ειπα αλατα  και γενικα δεν εδειχνε οτι ειναι καινουργιο ,

απο κει και περα λογικα η αρνητικη νομιζω ειναι μονοδρομος οπως ανεφερε και ο φιλος ποιο πανω για να  ξερουν τι πρεπει να περιμενουν να παραλαβουν και οι αλλοι

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...