lagoudakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλημερα παιδια,εχω παρει ενα λενοβο χωρις λειτουργικο για τον υιο...περασα τα 7αρια μια χαρα απο το cd,αλλα δεν κανει συνδεση στο ιντερνετ λογω οτι δεν δεν ανοιγει το wifi.....να υποθεσω οτι πρεπει να κατεβασω drivers απο αλλον υπολογιστη σωστα;αλλα θα αναγνωρισει το στικακι για να τους περασω;ευχαριστω
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλημερα παιδια,εχω παρει ενα λενοβο χωρις λειτουργικο για τον υιο...περασα τα 7αρια μια χαρα απο το cd,αλλα δεν κανει συνδεση στο ιντερνετ λογω οτι δεν δεν ανοιγει το wifi.....να υποθεσω οτι πρεπει να κατεβασω drivers απο αλλον υπολογιστη σωστα;αλλα θα αναγνωρισει το στικακι για να τους περασω;ευχαριστω ναι οδηγους θελεις..και ναι θα το αναγνωρισει...μπορεις επισης να το κανεις και απο κινητο αν εχεις κανα smartphone...να κατεβασεις εκει τους οδηγους και να το περασεις μεσο usb...
lagoudakis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση....νομιζα οτι θα τα εβρισκε ολα οπως οταν κανουμε φορματ...
meletis_m Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Mε το Windows Update δέν κατέβασε όλους τους οδηγούς? Ποιό Laptop είναι?
chpetros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Mε το Windows Update δέν κατέβασε όλους τους οδηγούς? Ποιό Laptop είναι? δεν μπορεί να συνδεθεί ιντερνετ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα