Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω pc με cpu i5 750 2,67gHz πρώτης γενιάς, 7gb ram ddr3 1033mHz, gpu amd radeon hd 7770 1gb και 500 watt psu.

Ασχολούμαι με το gaming και θα ήθελα να παιζω τα παιχνίδια της νέας γενιάς τουλάχιστον στα high. Μπορώ να αναστήσω το pc μου με μια καινούρια κάρτα γραφικών ή δεν θα δω μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις, λόγω του bottleneck του επεξεργαστή;

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα, καλυτερα να το δωσεις κανα 200-250 σε κανεναν που θελει να παιζει μονο LOL, dota2 και τα συναφη και να αρχισεις καινουριο συστημα παρα να παλευεις με τοσο παλια κομματια και πλατφορμα που θα χρειαστει να αλλαξεις καποια στιγμη ουτως ή αλλως. Στα 700 φτιαχνεις πολυ κομπλε συστημα ειδικα αν περιμενεις λιγο να βγουν οι καινουριες mainstream καρτες γραφικων, πολυ πιο κατω με μεταχειρισμενα κομματια αλλα θελει ψαξιμο εκει.

Δημοσ.

μπες καλυτερα στην ενοτητα με της αναβαθμισεις συμπληρωσε τη φορμα αγορας και φιαξε ενα νεο θεμα και βαλε εκει τη φορμα για περαιτερω συζητηση...

Δημοσ.

Δυσκολα τα πραγματα, καλυτερα να το δωσεις κανα 200-250 σε κανεναν που θελει να παιζει μονο LOL, dota2 και τα συναφη και να αρχισεις καινουριο συστημα παρα να παλευεις με τοσο παλια κομματια και πλατφορμα που θα χρειαστει να αλλαξεις καποια στιγμη ουτως ή αλλως. Στα 700 φτιαχνεις πολυ κομπλε συστημα ειδικα αν περιμενεις λιγο να βγουν οι καινουριες mainstream καρτες γραφικων, πολυ πιο κατω με μεταχειρισμενα κομματια αλλα θελει ψαξιμο εκει.

Ευχαριστώ θα το έχω υπόψιν μου

Πόσα χρήματα διαθέτεις και ποιο μόνιτορ έχεις.

ε 500-600 πιστεύω.Μόνιτορ έχω ενα Samsung LED full HD

Πόσα χρήματα διαθέτεις και ποιο μόνιτορ έχεις.

ε 500-600 πιστεύω.Μόνιτορ έχω ενα Samsung LED full HD

• Moderators
Δημοσ.

@teo13g, προτεινω να τον ακουσεις την επομενη φορα:

μπες καλυτερα στην ενοτητα με της αναβαθμισεις συμπληρωσε τη φορμα αγορας και φιαξε ενα νεο θεμα και βαλε εκει τη φορμα για περαιτερω συζητηση...

/μεταφερθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...