Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,
Θέλω να πάρω ένα νέο laptop στο οποίο θα του βάλω απαραίτητα Windows XP SP3 μιας και εξειδικευμένα προγράμματα πάνω στην δουλειά μου λειτουργούν μονάχα σε αυτό.
Υπάρχει κάτι βασικό που θα πρέπει να προσέξω στην αγορά του; Ξέρω ότι δεν θα βρω drivers για το μηχάνημα, παρόλα αυτά όμως η εγκατάσταση και η λειτουργία του λειτουργικού θα μπορέσει να γίνει κανονικά; Εννοώ τα Windows XP σε ένα καινούριο μηχάνημα.

Επίσης τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει το laptop είναι 4GB Ram και διπύρηνος επεξεργαστής. Κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Ή να πάρω ένα οποιοδήποτε με αυτά τα χαρακτηριστικά;
Thanks!

Δημοσ.

Kαλησπέρα, δέν είμαι σίγουρος μπορέις να βάλεις ποιο καινούργιο λειτουργικό (δηλ. w7,w8.1,w10) και να δουλεύεις με τα Win xp σάν εικονική μηχανή Virtual.

Τα χρήματα που διαθέτεις πόσα είναι?

Κοίταξε για την σειρά της Lenovo ThinkPad , μπορείς να βρέις και αρκετά μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση .

Δημοσ.

Πουλάνε refurbished με windows xp και τσάμπα σχεδόν. Αν θες σου στέλνω την σελίδα για να μην κάνω διαφήμιση εδώ.

Δημοσ.

Ότι και να βάλεις έχε υπ'όψην σου ότι το μηχάνημα δεν πρέπει να συνδεθεί στο ιντερνετ.

Δεκάδες εκατομμύρια μηχανήματα είναι ήδη μολυσμένα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μολυνθεί και το δικό σου.

Πέρα από το ότι θα έχεις προβλήματα με το δίκτυο, μπορεί να χάσεις όλη τη δουλειά σου και τα αρχεία σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...