newsformobiles Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Mε λίγα λόγια ξεχνάμε το Asus.. και μένουμε στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Mi5. Το Oneplus 3 το ξεχνάμε επίσης, βγήκε τιμή στα 400+ ευρώ! Kαι τα 2, απ' ότι βλέπω είναι το ίδιο πράγμα από γενική απόδοση. Το Μι5 με 820 έναντι του 650. Μικρές διαφορές. Αξίζουν αυτή η διαφορά χρημάτων? Από έξω ποιο κατάστημα προτείνετε (να έχετε ψωνίσει από αυτό) και από Ελλάδα τι λέτε, αξίζει? Με την έξοδο για τηλεόραση, τι γίνεται? Είδες από το λινκ που σου δίνω ποιο μοντέλο θέλεις? Το Geekbuying που σου λέει ο johnyboy είναι καλό μαγαζί, αξιόπιστο, είναι και στο φόρουμ της miui εάν θέλεις να τους ρωτήσεις κάτι, έχω αγοράσει και εγώ χωρίς πρόβλημα και εφόσον έχει και την καλύτερη τιμή, το προτιμώ γενικώς και το συστήνω.
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 έχω πάρει 2 rn3 pro από vickmall, άψογο κατάστημα και σε 12-15 μέρες τα είχα.αλλά και το geekbyuing είναι πολύ καλό πήρα και από εκεί ένα powerbank πέρα από την εμφάνιση δεν αξίζει να πας σε mi5/32.τώρα για τα παιχνίδια που λες δεν γνωρίζω πόση διαφορά μπορεί να έχει το mi5 3/32 με το rn3 pro. λόγο μπαταρίας που κρατάει για να δώσεις και στους γείτονες, εγώ σου προτείνω το rn3 υγ κοίτα και το huawei p9 lite με 3gb ram.κάτω από 300 στο ιταλικο αμαζον.
cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Εσείς πιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο, το Vickmall ή το Geekbuying (ή gearbest)? Δηλαδή είναι μικρές οι πιθανότητες να έχω πρόβλημα και να χρειαστεί η εγγύηση? Δηλαδή να πάω προς αυτό ή να περιμένω μήπως και...? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από cpttony
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 εγώ προτιμώ το vickmall και ας είναι λίγο ακριβότερο.τι να περιμένεις, αφού τα απέρριψες όλα σχεδόν και έχεις αποφασίσει.
kraken92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ενδεικτικά τα λιγα παραπανω απ' τα 315 στα 415(v10 μαζι με μεταφορικά) απέχουν 100 ευρω.
cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 .τι να περιμένεις, αφού τα απέρριψες όλα σχεδόν και έχεις αποφασίσει. Δεν απέρριψα τίποτα, απλώς από χαρ/κά το Redmi Note 3 Pro, αν εξαιρέσουμε το Mi5, φαίνεται αρκετά ελκυστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα