Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Δεν ξερω πως το ειχα κανει παλια, αλλα μπορουσα να εχω μονιμως συνδεδεμενα και τα ακουστικα και τα ηχεια.

Και αναλογα απο ποιο ηθελα να βγαινει ο ηχος, απλα πατουσα δεξι κλικ στο audio, και πατουσα ως default αυτο που ηθελα.

Αλλαξα τωρα απο 7 και εβαλα μολις τα 10.
Και δεν μπορω να το κανω αυτο (οχι οτι δεν γινεται, απλα δεν θυμαμαι πως το ειχα κανει εξ αρχης).

[Καταρχην εχει δυο sound drivers, ενα απο την AMD και ενα απο τη Realtek.
Τι φαση αυτο; 

Της AMD το εκανα disable καθος ειδα οτι δεν το χρησιμοποιουσε.
(το εγκατεστησε μαζι με τα drivers της gpu λογικα)]

Τωρα πισω στο προβληματακι, γιατι βγαινω απο το θεμα...

Τα ηχεια τα εχω μονιμως συνδεδεμενα, γιατι το βισμα το εχω βαλει απο πισω.

Αμα ομως συνδεσω τα ακουστικα (απο μπροστα) ο ηχος παει αυτοματα στα ακουστικα.
Και το εικονιδιο μενει ιδιο (ενα ηχειο).
Ενω παλια τα ειχα και τα δυο μονιμως συνδεδεμενα, και διαλεγα.
Και καθενα ειχε δικο του εικονιδιο (τα ηχεια ενα ηχειο, τα ακουστικα...ακουστικα)

Μπορει καποιος να με βοηθησει? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Έχω Windows 7 και αυτό που θες δουλεύει σε μενα. Δεν ξέρω εάν θα δουλέψει και στα 10... Και ελπίζω να έχουμε ίδια κάρτα ήχου.

Πας Reaktek HD audio Manager->Sound Manager->Device Advanced Settings(κάπου πάνω δεξιά σε εμένα).

Κάτω από το "Playback Device", επιλέγεις "Make front and rear...". Κάπως έτσι. 

Εάν τα καταφέρεις, θα σου πρότεινα και ένα προγραμματάκι που μπορεί με ένα μονο κλικ να αλλάξει την έξοδο.

Είναι το Audioswitcher. Τώρα που το βλέπω, δεν υποστηρίζει 10 :huh:. Τέλος πάντων το αφήνω εδώ μπας και χρησιμεύσει σε κάποιον άλλον. 

Δημοσ.

Έχω Windows 7 και αυτό που θες δουλεύει σε μενα. Δεν ξέρω εάν θα δουλέψει και στα 10... Και ελπίζω να έχουμε ίδια κάρτα ήχου.

Πας Reaktek HD audio Manager->Sound Manager->Device Advanced Settings(κάπου πάνω δεξιά σε εμένα).

Κάτω από το "Playback Device", επιλέγεις "Make front and rear...". Κάπως έτσι. 

Εάν τα καταφέρεις, θα σου πρότεινα και ένα προγραμματάκι που μπορεί με ένα μονο κλικ να αλλάξει την έξοδο.

Είναι το Audioswitcher. Τώρα που το βλέπω, δεν υποστηρίζει 10 :huh:. Τέλος πάντων το αφήνω εδώ μπας και χρησιμεύσει σε κάποιον άλλον. 

χμ ναι δουλευει και στα windows10 το audio switcher, αλλα δεν με βοηθαει.

γιατι πολυ απλα δεν μπορει να δει δυο συσκευες ηχου μαζι το πισι.

εχει μια "Realtek Digital Output" που δεν αντιστοιχει πουθενα, απλα ειναι εκει enabled διακοσμητικη..

και μια κλασικα "Speakers" που βλεπει συσκευες ως εξης: αν εχω μονο ηχεια, τα ηχεια, αν εχω τα ηχεια και βαλω και τα ακουστικα, βλεπει μονο τα ακουστικα.

κανονικα θα επρεπε να ανοιξει ενα καινουριο εικονιδιο για τα ακουστικα ξεχωριστα.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν μπόρεσες να βρεις το μενού όπως γράφω πιο πάνω;

Κάτω από το "Playback Device", επιλέγεις "Make front and rear...simultaneously". Κάπως έτσι. 

Αν όχι, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω :(. Τι να πω, έλεγξε οδηγούς να είναι οι τελευταίοι, σιγούρεψε ότι δεν έχεις αλλάξει τίποτε στο BIOS...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...