kimonas121 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 γεια σας ειμαι νεος εδω. ειμαι φοιτητης απο επαρχειαεχω ενα μηχανακι 125 παλιο και σκεφτομαι να παρω κατι σε μηχανη(yamaha mt-07) μενω καλλιθεα και δεν εχω παρκιν, και δεν ξερω γτ ακουω διαφορα με κλοπες και αυτο με κραταει πισω απο την αγορα μιας τετοια μηχανης. ειναι αρκετες οι κλειδαριες για να κρατησουν μια μηχανη απο κλοπη? και αξιζει στο κατω κατω να παρεις μια "καλη" μηχανη αν εχεις το αγχος ολο το 24ωρο μηπως στην κλεβουν?? θελω να ακουσω καποιες γνωμες περι το "τι" επικρατει στη αθηνα με αυτο το θεμα. ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για καλό μηχανάκι φίλε για να κοιμάσαι ήσυχος μόνο σε parking,όλα τα άλλα δυστυχώς θα σε ξαγρυπνούν, γιατί άμα στη σταμπάρουν δεν πά'να βάλεις 1000 κλειδαριές στην πήραν. Βέβαια χρειάζεσαι και τις κλειδαριές,συναγερμό κ.τ.λ,γιατί όταν θα βγαίνεις έξω (βόλτα ,δουλειά κ.τ.λ) είναι αποτρεπτικά για τους κλέφτες ''του ποδαριού'' ,θα κοιτάξουν να πάρουν μια πιο ''εύκολη''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 γεια σας ειμαι νεος εδω. ειμαι φοιτητης απο επαρχεια εχω ενα μηχανακι 125 παλιο και σκεφτομαι να παρω κατι σε μηχανη(yamaha mt-07) μενω καλλιθεα και δεν εχω παρκιν, και δεν ξερω γτ ακουω διαφορα με κλοπες και αυτο με κραταει πισω απο την αγορα μιας τετοια μηχανης. ειναι αρκετες οι κλειδαριες για να κρατησουν μια μηχανη απο κλοπη? και αξιζει στο κατω κατω να παρεις μια "καλη" μηχανη αν εχεις το αγχος ολο το 24ωρο μηπως στην κλεβουν?? θελω να ακουσω καποιες γνωμες περι το "τι" επικρατει στη αθηνα με αυτο το θεμα. ευχαριστω!! Η λύση σου αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βρίσκεις ένα scooter σε καλή κατάσταση ΜΟΝΟ μηχανικά, να έχει διαλυμένα πλαστικά δηλαδή, κ αυτό πάλι θα το κλειδώνεις. Αν πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις parking και και συναγερμό, ειδικά αν την περιποιήσαι να την έχεις πένα, δίνεις στόχο και μετράς μέρες, ειδικά στη Καλλιθέα. Εδώ δεν αφήνουν ήσυχα ούτε τα παπιά, κάτι Innova και crypton τα ξεσκίζουν επειδή είναι εμπορικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kimonas121 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για καλό μηχανάκι φίλε για να κοιμάσαι ήσυχος μόνο σε parking,όλα τα άλλα δυστυχώς θα σε ξαγρυπνούν, γιατί άμα στη σταμπάρουν δεν πά'να βάλεις 1000 κλειδαριές στην πήραν. Βέβαια χρειάζεσαι και τις κλειδαριές,συναγερμό κ.τ.λ,γιατί όταν θα βγαίνεις έξω (βόλτα ,δουλειά κ.τ.λ) είναι αποτρεπτικά για τους κλέφτες ''του ποδαριού'' ,θα κοιτάξουν να πάρουν μια πιο ''εύκολη''. Η λύση σου αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βρίσκεις ένα scooter σε καλή κατάσταση ΜΟΝΟ μηχανικά, να έχει διαλυμένα πλαστικά δηλαδή, κ αυτό πάλι θα το κλειδώνεις. Αν πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις parking και και συναγερμό, ειδικά αν την περιποιήσαι να την έχεις πένα, δίνεις στόχο και μετράς μέρες, ειδικά στη Καλλιθέα. Εδώ δεν αφήνουν ήσυχα ούτε τα παπιά, κάτι Innova και crypton τα ξεσκίζουν επειδή είναι εμπορικά. αυτη τη στιγμη αυτο εχω, ενα σκουτερ με διαλθμενα πλαστικα για να κανωτη δουλια μ, αλλα θελω σαν τρελος να παρω καλη μηχανη !!!! οπως και να εχει θα περιμενω απο τι καταλαβα να τελιωσω σαν φοιτητης και να παρω τη μηχανη π θελω οταν γυρισω επαρχια!! ευχαριστω!!:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Πλέον κλέβουν και οι υποψήφιοι αγοραστές: Σου κλείνουν ραντεβού σε όχι πολυσύχναστο σημείο, σου λένε να το πάνε μια βόλτα (παίζει να αφήσουν και ταυτότητα) και μην τους είδατε. Γνωρίζω ήδη 2 περιπτώσεις τις τελευταίες 30 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αυτη τη στιγμη αυτο εχω, ενα σκουτερ με διαλθμενα πλαστικα για να κανωτη δουλια μ, αλλα θελω σαν τρελος να παρω καλη μηχανη !!!! οπως και να εχει θα περιμενω απο τι καταλαβα να τελιωσω σαν φοιτητης και να παρω τη μηχανη π θελω οταν γυρισω επαρχια!! ευχαριστω!!:Ρ Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Είναι κρίμα να έχεις τη μηχανή παρατημένη έξω για το κάθε αρχίδι που κλέβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα