Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc. όταν είναι αναμμένο κανονικά και φευγω για λίγη ώρα σβήνει η οθόνη , με το που κουνάω το ποντίκι ανάβει για 2  sec αλλα ξανασβηνει στο καπάκι.σβήνω την οθόνη από το power και την ξανανοίγω   πάλι το ίδιο. και αναγκαζωμε να κάνω καμια 10 restart για στρωση.τι παίζει να είναι?

Δημοσ.

μήπως στα power option εχεις βαλει να σβηνει μετα απο 10 λεπτα;

ποια windows? laptop ή desktop?

θα επρεπε να αναβει κανονικα μετα βεβαια,  λογικα κατι παιζει με τα windows ή την gpu- driver της gpu

Δημοσ.

desktop με windows 7. την αλαξα την επιλογη στα option  να δω αν το ξανακανει τωρα.

πηγαινε στα power options στην αλλαγη ρυθμισεων ενεργειας για προχωρημενους..

και βαλε την επιλογη για δισκο που λεει στο απενεργοποιηση "ποτε"

Δημοσ.

φιλε μου υπαρχει και η περιπτωση να εχει θεμα η οθονη και να σου τα κανει αυτα.Κανενας πυκνωτης ημινεκρος..

Αρα για αρχη δοκιμασε κανα 2 μερες μια αλλη οθονη.Αν στο ξανα κανει τοτε ψαχνεσαι για καρτα γραφικων. Αν οχι τοτε φταιει η οθονη σου..

Δημοσ.

σειρα μου. δοκιμασε αλλο mouse. δεν εχει αρκετα dpi αυτο που εχεις

σοβαρα τωρα, αυτο που ειπε ο ghost007. αν ντε και καλα θελεις η οθονη σου να σβηνει στο 10λεπτο, τσεκαρε για driver update στην gpu σου. τι gpu εχεις? αν θυμαμαι καλα αυτο το θεμα ειχαν οι r7 260(?) οταν βγηκαν, το οποιο ηταν driver issue.

δεν ειμαι σιγουρος

Δημοσ.

Εμένα για οθόνη μου ακούγεται. Όταν σβήσει κ κουνήσεις ποντίκι το λαμπάκι λειτουργίας ανάβει ή στην δείχνει σβηστη; αν ανάβει φώτισε το πάνελ με έναν φακό κ προσπάθησε να διακρίνεις αν σου δείχνει εικόνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...