toyotats Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc. όταν είναι αναμμένο κανονικά και φευγω για λίγη ώρα σβήνει η οθόνη , με το που κουνάω το ποντίκι ανάβει για 2 sec αλλα ξανασβηνει στο καπάκι.σβήνω την οθόνη από το power και την ξανανοίγω πάλι το ίδιο. και αναγκαζωμε να κάνω καμια 10 restart για στρωση.τι παίζει να είναι?
snipermoulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 μαλλον για καρτα γραφικων το ακουω . ευχομαι να κανω λαθος
toyotats Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ναι αλλα αν τον δουλεβω 8 ωρες πχ δουλευει αψογα , το κανει οποτε θελει.
hackerW32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 μήπως στα power option εχεις βαλει να σβηνει μετα απο 10 λεπτα; ποια windows? laptop ή desktop? θα επρεπε να αναβει κανονικα μετα βεβαια, λογικα κατι παιζει με τα windows ή την gpu- driver της gpu
toyotats Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 desktop με windows 7. την αλαξα την επιλογη στα option να δω αν το ξανακανει τωρα.
Ghost007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 desktop με windows 7. την αλαξα την επιλογη στα option να δω αν το ξανακανει τωρα. πηγαινε στα power options στην αλλαγη ρυθμισεων ενεργειας για προχωρημενους.. και βαλε την επιλογη για δισκο που λεει στο απενεργοποιηση "ποτε"
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 φιλε μου υπαρχει και η περιπτωση να εχει θεμα η οθονη και να σου τα κανει αυτα.Κανενας πυκνωτης ημινεκρος.. Αρα για αρχη δοκιμασε κανα 2 μερες μια αλλη οθονη.Αν στο ξανα κανει τοτε ψαχνεσαι για καρτα γραφικων. Αν οχι τοτε φταιει η οθονη σου..
driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 σειρα μου. δοκιμασε αλλο mouse. δεν εχει αρκετα dpi αυτο που εχεις σοβαρα τωρα, αυτο που ειπε ο ghost007. αν ντε και καλα θελεις η οθονη σου να σβηνει στο 10λεπτο, τσεκαρε για driver update στην gpu σου. τι gpu εχεις? αν θυμαμαι καλα αυτο το θεμα ειχαν οι r7 260(?) οταν βγηκαν, το οποιο ηταν driver issue. δεν ειμαι σιγουρος
mourgolukos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εμένα για οθόνη μου ακούγεται. Όταν σβήσει κ κουνήσεις ποντίκι το λαμπάκι λειτουργίας ανάβει ή στην δείχνει σβηστη; αν ανάβει φώτισε το πάνελ με έναν φακό κ προσπάθησε να διακρίνεις αν σου δείχνει εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα