Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γενικότερα πάντως τους έχει ξενερώσει το FTTC, δεν μιλάω για τα παιδιά στα τηλέφωνα αλλά για τα αρκετά πιο πάνω κεφάλια... Το Vectoring δεν υπάρχει περίπτωση να το θέλουν... Δεν το θέλουν εννοείς επειδή αναγκάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί προσφέροντας και αυτοί VDSL, να πληρώνουν ενοίκιο στον ΟΤΕ για το VDSL; Δεν νομίζω να δίνουν vdsl από τέτοια καμπίνα..για παλιά μου φαίνεται...!Για ψάξτο λίγο καλύτερα.. Την έκαναν παλιά, αυτά που κόλλησαν πάνω Και εμένα παλιά μου φαίνεται. Οι καινούριες είναι λίγο πιο φουσκωτές και γενικά φαίνονται ότι είναι καινούριες... δεν καταλαβαινω γτ δεν σου λενε τι ταχυτητα περιπου θα πιανεις...εγω πριν ενα διμηνο εκανα αναβαθμιση απο adsl σε vdsl στην forthnet και μαλιστα μου λεγανε θα πιανετε 49+ και εγω γελαγα και ελεγα καλα ας πιανω και 40αρα δεν πειραζει!Και με το που μπηκε μπαααμ 49999!ουτε μιση μερα κατω απο αυτο...και δεν ασχοληθηκα καν απο πια καμπινα σε τι καμπινα ποιο κεντρο κτλπ...αφου μου ειπαν οτι θα πιανω τελος! Τρομερό συναίσθημα. Μπορεί και να έκλαψα λίγο όταν είδα τον συγχρονισμό. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν το θέλουν εννοείς επειδή αναγκάζονται για να είναι ανταγωνιστικοί προσφέροντας και αυτοί VDSL, να πληρώνουν ενοίκιο στον ΟΤΕ για το VDSL; Yeap, σε σχέση με το adsl ή το vdsl από Α/Κ που παίζουν "τσάμπα", το κέρδος τους σε vdsl μέσω FTTC μειώνεται...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 δεν καταλαβαινω γτ δεν σου λενε τι ταχυτητα περιπου θα πιανεις...εγω πριν ενα διμηνο εκανα αναβαθμιση απο adsl σε vdsl στην forthnet και μαλιστα μου λεγανε θα πιανετε 49+ και εγω γελαγα και ελεγα καλα ας πιανω και 40αρα δεν πειραζει!Και με το που μπηκε μπαααμ 49999!ουτε μιση μερα κατω απο αυτο...και δεν ασχοληθηκα καν απο πια καμπινα σε τι καμπινα ποιο κεντρο κτλπ...αφου μου ειπαν οτι θα πιανω τελος!Γιατί κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να εγγυηθει για την ταχύτητα γιατί παίζουν πολλά ρόλο έχω γνωστό που περνει από καμπίνα και με το ζόρι κλειδώνει 15-18, το καλώδιο από καμπίνα μέχρι το σπίτι επειδή σκαψαν μέσα σε 10 μέτρα τρύπα έχει καμία 50 ενώσεις. . .
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Γιατί κανένας υπάλληλος δεν μπορεί να εγγυηθει για την ταχύτητα γιατί παίζουν πολλά ρόλο έχω γνωστό που περνει από καμπίνα και με το ζόρι κλειδώνει 15-18, το καλώδιο από καμπίνα μέχρι το σπίτι επειδή σκαψαν μέσα σε 10 μέτρα τρύπα έχει καμία 50 ενώσεις. . . Με vdsl και πιάνει μόνο 15-18; δηλαδή ο μόνος τρόπος για να σου πουν με ακρίβεια πόσο θα πιάνεις είναι αν δουν άλλους συνδρομητές τριγύρω σου πόσο πιάνουν;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Με vdsl και πιάνει μόνο 15-18; δηλαδή ο μόνος τρόπος για να σου πουν με ακρίβεια πόσο θα πιάνεις είναι αν δουν άλλους συνδρομητές τριγύρω σου πόσο πιάνουν;Και πάλι δεν είναι σίγουρο, μπορεί το καλώδιο που έρχεται σπίτι σου να είναι σε καλύτερη η χειρότερη κατάσταση από άλλους οπότε από την στιγμή που υπάρχει και αυτό το μικρο κομμάτι χαλκού από την καμπίνα έως το σπίτι σου κάνεις δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται σε τόσο παλιά δυκτια
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ελατε ρε μαγκες τι λετε...Ναι οκ παιζει το καλωδιο να εχει προβλημα,εγω πριν βαλω vdsl ειχαν οι διπλανοι μου wind και καιμεσω του δικου τους τηλεφωνου που εψαχνα για vdsl wind (πριν γινει διαθεσιμο της forthnet) μου ειχαν πει 50αρι καρφωτο θα εχω...εσενα γτ δεν μπορουν να σου πουν?Εστω ρωτα τους αν δεν εχει προβλημα το καλωδιο σου ποσο θα βλεπω...εμενα πουστια μου μυριζεται παντως...πως λενε στους πιο πολλους οτι θα πιανουν 50αρι (και ετσι γινεται 99%) και εσενα δεν μπορουν?Πρωτα απο ολα στο λενε για να σε πεισουν κιολας να το βαλεις...αν λεγανε εεε δεν ξερουμε θα πληρωνεται 50 αλλα τωρα που πληρωνεται 24 πιανεται 15 αρα στα 50 θα πιανεται 30...κ.λ.π. Σιγα μην σε πειθαν ετσι να βαλεις vdsl!
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 ελατε ρε μαγκες τι λετε...Ναι οκ παιζει το καλωδιο να εχει προβλημα,εγω πριν βαλω vdsl ειχαν οι διπλανοι μου wind και καιμεσω του δικου τους τηλεφωνου που εψαχνα για vdsl wind (πριν γινει διαθεσιμο της forthnet) μου ειχαν πει 50αρι καρφωτο θα εχω...εσενα γτ δεν μπορουν να σου πουν?Εστω ρωτα τους αν δεν εχει προβλημα το καλωδιο σου ποσο θα βλεπω...εμενα πουστια μου μυριζεται παντως...πως λενε στους πιο πολλους οτι θα πιανουν 50αρι (και ετσι γινεται 99%) και εσενα δεν μπορουν?Πρωτα απο ολα στο λενε για να σε πεισουν κιολας να το βαλεις...αν λεγανε εεε δεν ξερουμε θα πληρωνεται 50 αλλα τωρα που πληρωνεται 24 πιανεται 15 αρα στα 50 θα πιανεται 30...κ.λ.π. Σιγα μην σε πειθαν ετσι να βαλεις vdsl! Μπορεί να ήταν ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Θα δω και τι θα μου πουν από το τοπικό κατάστημα. Ελπίζω να είναι πιο εξυπηρετικοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα