Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα βαλω μετα το καλοκαιρι vdsl και γω. Εχω forthnet και το καινουριο καφαο του οτε ειναι στα 100 μετρα απι εμενα, οποτε παιρνω απο εκει, οπως με ειπε και η forthnet. Εμαθα εκτος απο το 5% φπα αναμενονται και αλλες χρεωσεις ισχυει?

Μίλησες με τη forthnet και σου είπαν από ποιο ΚΑΦΑΟ θα παίρνεις? Εμένα προσωπικά ο τεχνικός που επικοινώνησα δεν θέλησε με τίποτα να μου πει. Σαν να μην θελαν να αναβαθμίσω.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι, γιατί πληρώνουν ενοίκιο στον ΟΤΕ :P

Πάντως στην HoL ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί όταν τους ρώτησα ότι θέλω να αναβαθμίσω σε VDSL. Μου είχε πει η κοπέλα με χαμόγελο, μην ανησυχείτε, λογικά θα πιάνετε την μέγιστη ταχύτητα στην περιοχή σας, κλπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικότερα πάντως τους έχει ξενερώσει το FTTC, δεν μιλάω για τα παιδιά στα τηλέφωνα αλλά για τα αρκετά πιο πάνω κεφάλια...

Το Vectoring δεν υπάρχει περίπτωση να το θέλουν...

Δημοσ.

Μίλησες με τη forthnet και σου είπαν από ποιο ΚΑΦΑΟ θα παίρνεις? Εμένα προσωπικά ο τεχνικός που επικοινώνησα δεν θέλησε με τίποτα να μου πει. Σαν να μην θελαν να αναβαθμίσω.

Με ειπαν οτι θα παιρνω απο το καινουριο που εχω διπλα μου σχεδον. Σε καταστημα πηγα και με ειπαν ναι ναι κανονικα απο καφαο. Λογια υπαλληλου: εκει συνδεσα τον απο διπλα σας πριν μια βδομαδα. Και ο απο διπλα οντως πιανει καρφωτο 50αρι!
Δημοσ.

Οι VDSL καμπίνες είναι μόνο τρίφυλλες? Γιατί με μια βόλτα στην περιοχή μου είδα αρκετά τέτοια. Αυτά δίνουν VDSL ή είναι τα παλιά που μεταφέρουν μόνο ADSL (βρήκα και αρκετά πιο παλιά η αλήθεια είναι).

Δημοσ.

Α μια χαρά τότε! Από αυτήν απέχω 100μέτρα. Τώρα το μόνο που μένει  είναι σιγουρευτώ ότι η Forthnet δίνει από αυτήν την καμπίνα. Έχουμε κάποια επίσημη πηγή στο ότι η Forthnet άρχισε να δίνει VDSL μέσω των καμπινών του ΟΤΕ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά δίνει εδώ και 2-3 μήνες νομίζω, είναι σίγουρο πλέον, θα στο πει κι ο poulinos :)

Το θέμα είναι αν δίνει αυτή τη στιγμή συγκεκριμένα εκεί που είσαι.

Δημοσ.

Οι VDSL καμπίνες είναι μόνο τρίφυλλες? Γιατί με μια βόλτα στην περιοχή μου είδα αρκετά τέτοια. Αυτά δίνουν VDSL ή είναι τα παλιά που μεταφέρουν μόνο ADSL (βρήκα και αρκετά πιο παλιά η αλήθεια είναι).

Δεν νομίζω να δίνουν vdsl από τέτοια καμπίνα..για παλιά μου φαίνεται...!Για ψάξτο λίγο  καλύτερα..

Δημοσ.

Ήταν πολύ πιο μεγάλη και ψηλή από τις άλλες οι οποίες έκαναν μπαμ πως ήταν για ADSL. Θα κοιτάξω να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα Forthnet να μάθω τι γίνεται. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :)

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γτ δεν σου λενε τι ταχυτητα περιπου θα πιανεις...εγω πριν ενα διμηνο εκανα αναβαθμιση απο adsl σε vdsl στην forthnet και μαλιστα μου λεγανε θα πιανετε 49+ και εγω γελαγα και ελεγα καλα ας πιανω και 40αρα δεν πειραζει!Και με το που μπηκε μπαααμ 49999!ουτε μιση μερα κατω απο αυτο...και δεν ασχοληθηκα καν απο πια καμπινα σε τι καμπινα ποιο κεντρο κτλπ...αφου μου ειπαν οτι θα πιανω τελος!

Δημοσ.

Είναι λογικά και συ τι υπάλληλο θα τύχεις. Θα κοιτάξω και θα τοπικό κατάστημα forthnet να δω τι θα μου πουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...