Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω να αγορασω κινητο μεχρι 400 ευρω και θα ηθελα τα φωτα της ινσομνιακης κοινοτητας.εχω χαωθει λιγακι με τα σπεκς κλπ.

γενικα να πω πως αυτο που ψαχνω παντα ειναι η ποιοτητα κατασκευης καθως οτι κινητα εχω παρει στη ζωη μου τα κραταω τουλαχιστον 3 χρονια.

οποτε με ενδιαφερει η ποιοτητα και η ανθεκτικοτητα.

ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν βοηθας κ πολυ φιλε μου

Καλη ποιοτητα κατασκευης εχει κ ενα κινητο του 200αρικου (note 3 pro/moto x 2gen)

Πες τι διαστασεις θες/αν θες να εχει καλη μπαταρια/καλη καμερα/αν θες κ απο Κινα......

Με το να γραφεις απλα ενα 400ευρω κ καλη ποιοτητα δεν βοηθας κ πολυ :)

Δημοσ.

φιλε μιχαλιεςς εχεις δικιο.γενικα δεν πολυψηνομαι για κινεζικο.καινουρια ειναι σχετικα στην αγορα και τα φοβαμαι λιγο.

θα ηθελα να εχει καλη μπαταρια και δεν με απασχολει η σουπερ καμερα.

στο μυαλο μου εχω ως ποιοτικα κινητα τα htc αλλα δεν ξερω αν ισχυει αυτο.

ως προς τις διαστασεις δε θελω phablet.κινητο να ειναι.αντε 5.2-5.3

Δημοσ.

v10 και καλορίζικο.

υγ λαλακία, τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα.περίμενε λίγο να κατέβει το p9 αφού θες μικρό μέγεθος.

Δημοσ.

χαχα έγραψα για το v10 στην αρχή αλλά μετά είδα ότι δεν θες phablet.το huawei p9 είναι εξαιρετικό κινητό αλλά ξεφεύγει από το μπατζετ σου.

Δημοσ.

Φιλε καλο ποιοτικο κινητο με αρκετα καλη μπαταρια ειναι το xperia Z5 με δυνατο επεξεργαστη/3gb ram/πολυ καλη καμερα/αδιαβροχο/επεκταση μνημης/στερεο ηχεια ..Μιας κ ζητας ποιοτικο/ανθεκτικο κ με καλη μπαταρια μεχρι 5,2-5,3 ιντσες για να σου βγαλει 3 χρονακια νομιζω ειναι αυτο που ψαχνεις στα 400 ευρω

Αν θες htc κοιτα το m8/m9 ...Νομιζω το m8 εχει καλυτερη μπαταρια ομως

Δημοσ.

ψαχνω να αγορασω κινητο μεχρι 400 ευρω και θα ηθελα τα φωτα της ινσομνιακης κοινοτητας.εχω χαωθει λιγακι με τα σπεκς κλπ.

γενικα να πω πως αυτο που ψαχνω παντα ειναι η ποιοτητα κατασκευης καθως οτι κινητα εχω παρει στη ζωη μου τα κραταω τουλαχιστον 3 χρονια.

οποτε με ενδιαφερει η ποιοτητα και η ανθεκτικοτητα.

ευχαριστω!

ακυρον

Δημοσ.

σκεφτομουν το htc one m9 ειναι η αληθεια εχοντας δει στο σκρουτζ οτι ξεκιναει απο τα 380 ευρω.μετα το εψαξα και στα γνωστα πολυκαταστηματα και η τιμη του ηταν 760 ευρω.

σε επικοινωνια μου με ενα απο τα φτηνα καταστηματα μου ειπαν οτι εχουν εδρα στη βουλγαρια και φερνουν απο τη γερμανια οποτε και πετυχαινουν καλυτερες τιμες.

με διαβεβαιωσε επισης οτι η διετης εγγυηση καλυπτεται απο το ελληνικο εξουσιοδοτημενο service.οτι και καλα ειναι ευρωπαικο τηλεφωνο και η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη.

ισχυει ρε παιδια?οτι τιποτα αλλο αλλα η διαφορα τιμης ειναι τρελη.

Δημοσ.

ναι ισχύει.για όλα τα ευρωπαικά κινητά η εγγύηση είναι πανευρωπαική.μόνο η αρβάτο κάνει κάτι κόλπα και δεν τα δέχεται και νομίζω η htc έχει την αρβάτο οπότε ο θεός βοηθός.γενικά, εκτός από lg όλα τα άλλα τα έχει η αρβάτο οπότε διάλεξε αυτό που θα είναι πιο αξιόπιστο.

στην θέση σου θα περίμενα να πέσει λίγο ακόμα το g5.μπορεί για 600+ να μην αξίζει, αλλά τα 400 θα τα αξίζει και θα είναι καλό vfm.

Δημοσ.

Καλυτερα αρβατο και htc η καποια αλλη εταιρια παρα lg και προκορντια :P

Φιλε μου αν σου αρεσει το htc m9 χτυπα το..Περα απο την τελεια καμερα σε ολα τα αλλα το κινητο ειναι αψογο

Εγω παντως θα επερνα το Ζ5 γιαυτα που ζητας αλλα κ το m9 ειναι εργαλειο και βλεπω οτι σου αρεσει

Δημοσ.

Μωρε λεω να το χτυπησω αλλα νε προβληματιζει η τοσο μεγαλη διαφορα τιμης.παιζει κανενα αξιοπιστο καταστημα απο αυτα τα φτηνα?γνωριζει κανεις?επιτρεπεται να αναφερθουν η θεωρειται διαφημιση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...