Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάτοχος iPad Air 2 και 6s plus. Θέλω να μάθω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος φορτησης των συσκευών για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας γιατί ακούω πολλές και διάφορες απόψεις επί του θέματος. Πρέπει να αδειάζει εντελώς.? κλπ.

Δημοσ.

Το ιδανικό είναι συχνές και μικρές φορτίσεις (απ'το 35-40% έως το 80% π.χ.) και πάντα στην πρίζα και όχι με σύνδεση σε υπολογιστή

Και ποτέ δεν το αφήνεις να αδειάσει τελείως

Δημοσ.

Εγώ έχω το iphone 4 λίγο πάνω από 5 χρόνια τώρα και η μπαταρία μου δε μου φαίνεται να έχει χάσει καθόλου από την πρώτη μέρα. Θα έχει χάσει κάτι προφανώς αλλά θα είναι κάτι λίγο και δεν το αντιλαμβάνομαι. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο, δεν το έχω καθόλου στο νου μου. Το βάζω για φόρτιση όποτε το θυμηθώ και το αφήνω μέχρι να πρέπει να φύγω (μπορεί 10 λεπτά, μπορεί 2 ώρες μπορεί και 12 ώρες).

Η Apple υπόσχεται 1000 πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις μέχρι να αρχίσει να υπάρχει θέμα στη μπαταρία και στην πράξη το είδα να ισχύει.

Δημοσ.

http://www.apple.com/batteries/why-lithium-ion/

http://www.apple.com/batteries/maximizing-performance/

Αν αδειάσει τελείως πριν προλάβεις να το σβήσεις θα χρειαστείς καλό φορτιστή. Επίσης καλό είναι να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή όπως την battery life για να βλέπεις θερμοκρασίες φόρτισης και mA.

Δημοσ.

Σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τη συσκευή τουλάχιστον 3-4 χρόνια; Εάν όχι, μην σε νοιάζει το πως θα συμπεριφερθείς στη μπαταρία.

Δημοσ.

Όντως, στα 1-2 χρόνια που θα το κρατήσεις κοίταξε να το ευχαριστηθείς και άσε τη μπαταρία, δεν εχει ανάγκη.

Όντως, στα 1-2 χρόνια που θα το κρατήσεις κοίταξε να το ευχαριστηθείς και άσε τη μπαταρία, δεν εχει ανάγκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...