AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν ήταν για εσένα θα πρότεινα το Moto G 3rd Gen.Για την μητέρα σου καλύτερα το Samsung J5.To Moto E δεν θα το έπαιρνα γιατί δεν έχει φλάς και είναι για budget έως 100€.Aν τα πρώτα 2 της φαίνονται μεγάλα,πας σε πιο μικρό σε 4,3"-4,7" το πολύ,πχ στο A3.
InspectoR95 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 τη φαινεται λιγο μεγαλουτσικο το j5 παρολο που ηταν το πρωτο κινητο που της προτεινα.. οσον αφορα το Α3 την αρεσει μιας και η αδερφη μου εχει το Α5 εδω και 1,5 χρονο περιπου.. τη βλεπω να συγκλινει προς αυτο..
@topos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Να επιμεινεις στο j5. Σε μια βδομαδα θα το εχει συνηθησει.
InspectoR95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 κι εγω αυτης της αποψης ειμαι.. ολα ειναι θεμα συνηθειας.. και εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτο το μοντελο.. πολυ vfm και ειδικα για τη ζητουμενη χρηση πρεπει να ειναι υπερ του δεοντος ικανο..
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Θέλω ενα κινητο για τη μητέρα μου στα λεφτα που αναφερω στον τιτλο. Παρα πολυ απλη χρηση.. Ιντερνετ, φωτογραφιες, κανενα παιχνιδακι και το βασικοτερο οσο πιο απλη χρηση γινεται. Επίσης δεν θελει κινητο παντόφλα. Αλλά κάποιο συμμαζεμένο. Ειναι ακομα με ενα κινητο sony ericsson walkman.. Εδω και καιρο ζηταει κατι πιο εξελιγμενο. Δεν θελει μεταχειρισμενο.. Θελει κατι του κουτιου, φθηνο και οσο το δυνατον καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας. Επειδη μιλαμε για τετοια χρηση ναι να επιμενεις .
cbol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Όπως προαναφέρθηκε, ψάχνω και εγώ ένα τηλ για τον πατέρα μου. Είμαι ανάμεσα στα Motorola moto G 3rd gen και Samsung Galaxy J5 Δεν έχω σχεδόν καθόλου γνώσεις από άλλα τηλέφωνα πλην iPhone, οπότε να με συγχωρέσετε αν φανούν χαζές οι ερωτήσεις μου. Τα κριτήριά μου είναι τα εξής (με την εξής σειρά): 1. Ευκολία της χρήση (δεν ξέρω αν κάποιο έχει κάποια πιο "απλή" έκδοση λειτουργικού) 2. Ανθεκτικότητα (το Motorola ειναι αδιάβροχο) 3. Αξιοπιστία γενικά (δλδ να του κρατήσει κάποια χρόνια) 4. Διάρκεια μπαταρίας 5. Κάμερα Σας παρακαλώ, μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλήξω σε κάποιο από αυτά ή σε κάποιο άλλο έως 140 ευρώ; Ευχαριστώ!
@topos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτες ειναι οι καλυτερες επιλογες σε android με βαση τις αναγκες σου (g3 και μετα j5). Επιπλεων μπορεις να δεις και το lumia 550 και να γλιτωσεις ενα 50-60ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα