Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Θέλω ενα κινητο για τη μητέρα μου στα λεφτα που αναφερω στον τιτλο.

Παρα πολυ απλη χρηση.. Ιντερνετ, φωτογραφιες, κανενα παιχνιδακι και το βασικοτερο οσο πιο απλη χρηση γινεται. Επίσης δεν θελει κινητο παντόφλα. Αλλά κάποιο συμμαζεμένο. Ειναι ακομα με ενα κινητο sony ericsson walkman.. Εδω και καιρο ζηταει κατι πιο εξελιγμενο.

Δεν θελει μεταχειρισμενο.. Θελει κατι του κουτιου, φθηνο και οσο το δυνατον καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας.  :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Θέλω ενα κινητο για τη μητέρα μου στα λεφτα που αναφερω στον τιτλο.

Παρα πολυ απλη χρηση.. Ιντερνετ, φωτογραφιες, κανενα παιχνιδακι και το βασικοτερο οσο πιο απλη χρηση γινεται. Επίσης δεν θελει κινητο παντόφλα. Αλλά κάποιο συμμαζεμένο. Ειναι ακομα με ενα κινητο sony ericsson walkman.. Εδω και καιρο ζηταει κατι πιο εξελιγμενο.

Δεν θελει μεταχειρισμενο.. Θελει κατι του κουτιου, φθηνο και οσο το δυνατον καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας.  :-)

Microsoft Lumia 650

• Like 2
Δημοσ.

Microsoft Lumia 650

Ουτε καν...αν εκανε 120 οκ..το 730 κανει καπου στα 110 και εχει καλυτερα χαρακτηριστικα..εκτος απο την rom, επισης και το 640 απο 105 ευρω ειναι καλυτερη επιλογη...αν ενδιαφερεται για wm φυσικα...

Δημοσ.

Ναι δεν αποκλείω κινεζια παιδια. Δεν αποκλείω τίποτα. Απλα θελω να ξεχωρίσω κάποια που να αξίζουν και απο κει και πέρα ας διαλέξει οποίο θέλει.

Τα lumia δεν ξέρω κατα ποσο θα την βολέψουν.. Και κανεις δεν ειναι εξοικειωμένος με Windows για να τη βοηθήσουν. Το μοτορολα το εχω ξεχωρίσει κι εγω.

Για σαμσουνγκ α3 και j5 τι λέτε;

Δημοσ.

Τα τσέκαρα μόλις.. Δυνατα φαινονται και παραπανω απο αρκετα για αυτο που ζηταω. Απλα το μονο προβλημα ειναι οτι λογικα οτιδηποτε πανω απο 5" θα της φανει παντοφλα..

Δημοσ.

παρε το REDMI 2 που ειναι 4.7" και ειναι αρκετα πιο "μαζεμενο" απο τα 5αρια...!  και πολυ καλη συσκευη..!!  

το εχω παρει σε εναν κολλητο μου εδω κι ενα χρονο, και εχει ησυχασει το παιδι.   

απλα, αν εχεις επαφη με το σπορ, και ΑΝ τελικα καταληξεις σε αυτο, τραβα στο miui.gr και περασε του την ελληνικη Stable ROM.   θα βρεις οδηγιες και βοηθεια εκει...!  ειναι πολυ συνεργασιμα τα παιδια, και εχουν αναλυτικους οδηγους για ολα..!

Δημοσ.

Eγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το motorola G. Λίγο καλύτερο από το A3 και προπαντός πιο φθηνό. Ούτως η άλλως για απλή χρήση το θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ παιδιά θα πρότεινα με 139 από mediamarkt huawei honor 4c
σίγουρα κάπου κοντά σου θα έχεις ένα κοντινό κατάστημα να πας να το δεις 
για τα λεφτά της το θεωρώ παρά πολύ καλή συσκευή
στην συσκευασία περιέχει και προστασία οθόνης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...