KnightRider Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εγω ακομα με Core 2 Quad + GTX560Ti εξακολουθει να παιζει τα παιχνιδια μια χαρα ,,το The Evil Within που γραφουν οτι θελει i7 το minimum σε μενα επαιζε μια χαρα ~40fps με medium γραφικα 3
Human Soul Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Όταν λέμε ότι μια Usb type-c ειναι 3.1 gen.2 αυτό σημαίνει ότι ειναι και thunderbolt 3 μαζί.Οταν ειναι σκέτη usb 3.0 ή Usb type-c 3.1 gen.1,τότε ειναι σκέτη Usb 3.0 και στις δυο περιπτωσεις(δλδ χωρίς thunderbolt) και δεν υποστηρίζουν σύνδεση με εξωτερική καρτα. Για ρίξε μια ματια στο θέμα του Asus transformer 3 και transformer 3 pro ,λιγα θεματα πιο κάτω,να δεις τι ακριβώς έχουν και τι υποστηρίζουν! Δηλαδή μπορείς να έχεις ένα στανταρ tablet και να αλλάζεις gpu .
ektor7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δηλαδή μπορείς να έχεις ένα στανταρ tablet και να αλλάζεις gpu .Αν θεωρείς ότι αυτη η λύση σε συμφέρει και το tablet υποστηρίζει thunderbolt 3,ναι!Προς το παρόν τα dock stations των εξωτερικων καρτών ειναι πανάκριβα,που μαζί με την κάρτα γραφικών κοστίζει τόσο όσο να στησεις ένα πλήρης desktop και με καλύτερα χαρακτηριστικά από τον συνδυασμό εξ. Κάρτα με tablet.
intos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εγώ μάγκες έχω i7 950 6gb ram με corsair ssd μηχάνημα πενταετίας και τραβάει ακομα τσίτα στις ανηφόρες ! Αν εχει την ευγενική καλοσύνη η Intel με τους kabylake να δώσει τουλάχιστον ενα 25 % σε σχέση με τους skylake 6600 kai 6700 τότε ίσως σκεφτώ σοβαρά μια αναβάθμιση ... Διαφορετικά θα πάρουν 2 μπάλες με σουσάμι... 2
aliakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τώρα, ο πρώτος i7 του 2010 ήταν στα 2,93ghz, ενώ ο φετεινός (6 χρόνια μετά!) δεν έχει ούτε τα διπλάσια mhz. τον πρώτο i7 (920) φοράω από το 2009 τρέχει στα @2,66ghz και εννοείται ότι θα μείνει πάνω μέχρι να παραδώσει πνεύμα γιατί έτσι που τα κάναν αν πω για αναβάθμιση πρέπει να αλλάξω όλο το pc mobo,cpu,ram γρηγορότερο ssd ενώ τώρα απλά αλλάζω κάθε 3 χρόνια κάρτα γραφικών και είμαι super αν ήταν έξυπνοι εκεί στην intel θα ανταγωνιζονταν την nvidia στις κάρτες γραφικών τώρα που γυρίζει (VR) αλλά το έχασαν το τρένο και κλαίνε και παραπονιουνται που έχασαν τα ευρώ μας ποιος gamer αλλάζει cpu κάθε 2 χρόνια γελάνε και οι πέτρες αυτό παρακαλάνε εκεί στην intel αλλά βλέπουν ότι ο χορός του vr αρχίζει και μείναν στην απ έξω . περαστικά σας 1
uesugi1989 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Και για πιο λογο να αλλάζεις σύστημα κάθε 3-4 χρόνια? Αν για παράδειγμα είχες πάρει τον 4770κ όταν είχε πρωτοβγει με μια καλή μητρική, δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις 500 ευρω και βάλε για τον 6700κ σημερα. Το πολύ πολυ να πάρεις λίγη ακόμα ram και να τους κάνεις και oc, που και αυτο βέβαια για gaming δε χρειαζεται ( ούτε και ο i7 χρειάζεται για gaming βέβαια αλλά τελος παντων ). Οι επεξεργαστές έχουν χτυπήσει ταβάνι στις δυνατοτητες τους, τουλάχιστον με την μορφή και τα υλικα που κατασκευάζονται σήμερα.
intos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τώρα με το vr και το 4K εχει ανεβεί ο πήχης και με τις καινούργιες κάρτες μπορείς με σχετικά λίγα λεφτά τα παίζεις όλα τα games σε full hd με όλα τα settings ανοιχτά στα 60 fps... Αυτο και μόνο νομίζω οτι ειναι πολυ ικανοποιητικό !
aliakas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ε ναι αυτό λέω ΑΛΛΑ Η INTEL ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΟ γιαυτό και κλαίγεται τώρα
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Κάτι μου λέει ότι η Intel όταν λέει gamer δεν εννοεί εμάς που παίζουμε κάνα Gta να περνάει η ώρα αλλά τους pro (ή και "pro" ) gamer,μέχρι προσφάτως ~2χρόνια ήταν ~2γενιές που ήταν +20% στα FPS,o pro για τα e-sport ακόμα και να μην τα χρειάζεται θα θέλει να τα έχει για να μην έχει μειονέκτημα έναντι στους άλλους.
trayban Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Η μόνη αναβάθμιση που πρόκειται να κάνω μετα απο 2,5 χρόνια,είναι να πάρω μια 1070-80 και αυτο γιατί βαρέθηκα την 290 και θέλω να δω και λίγο φυζ εξ. Αν υπήρχε ένας τομέας που έσπρωχνε την τεχνολογία,αυτός ήταν τα παίγνια,από τότε ομως που έδωσαν όλοι βάρος στις κονσόλες,το πράμα τελματωσε. 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θυμάμαι την προηγούμενη δεκαετία το pc πανω στην 4ετία έφτυνε το πνεμόνι. Τώρα έχω μέσο pc τριετίας και παίζει ικανοποιητικά μεχρι και τα τελευταία παιχνιδάκια. Με μια 250αρα βαζω gpu κι από αυτες τις καινουριες της amd και είμαι και μέχρι και VR ready να πούμε. Σόρυ intel, έπεσες θύμα της ίδιας σου της επιτυχίας! Χωρίς πλάκα ένα desktop pc δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω. Οτι χρειάζεται (office,internet,programming,media) το κάνει τέλεια εδώ και σχεδόν 10ετια. Λοίπουν οι εφαρμογές που θα απαιτήσουν υπολογιστική ισχύ. Κανα ρεαλιστικό VR με 4k ανα μάτι θα αλλάξει το πράγμα βέβαια. Αλλά και αυτό, δύσκολα θα γίνει mainstream. Το desktop pc έπαψε να είναι mainstream, αν ήταν και ποτέ του βέβαια. 4
Odyss3us Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 οι gamers στο εξωτερικο εδω και πολλα χρονια περα απο τη μανια να μη χανουν ουτε nanosecond απο τυχον hardware lag σε multiplayer τρεχουν multiple οθονες με ταυτοχρονα ανοιχτους browsers /skype /voicecall κλπ. οταν το 4k σε 2-3 χρονια γινει στανταρντ και θα μπορει μια μονη καρτα των 400 ευρω πχ ο διαδοχος της 1080 να βγαζει ακατεβατα 60 fps σε 4k τοτε θα δουμε αν ενας quad 6ετιας θα μπορει να διαχειριστει αυτη την ισχυ χωρις να φρεναρει το συστημα αν παιζεις ενα console port 3ετιας στα medium settings σε ουτε καν fullhd οθονη δε λεγεσαι gamer αλλα χαβαλες! πχ. δεν ειναι τυχαιο που τα πρωτα benchmarks απο τις 1080 γινονται στο Ashes of the Singularity ένα game που απο μονο του σπρωχνει το hardware σε αλλο level αν θες πραγματικα να το απολαυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα