Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μητρικη asus p7p55-m και ειχα πανω 2x2gb στα 1333 ram και εναν i3 550 επεξεργαστη.. τωρα πηρα μια ραμ hyper fury 8gb στα 1600 κ οταν την βαζω, σε οποια θυρα κ αν τη βαζω πεταει μπλε οθονη. Τι γινεται;;

Δημοσ.

γιατί τι δεν σου άρεσε?  μια χαρα λογικη η απορια μου για την απάντηση του φίλου και μια χαρά τον ευχαρίστησα.. εκτος αν το πήρες για ειρωνια οποτε δεν φταιω εγω γιαυτο.. για να μην μενουν και εντυπωσεις δηλαδη.. 

Δημοσ.

το εξακρίβωσες η το υποθέτεις? για να ξερω να μην ψαχνω... ευχαριστω παντως για τον κοπο..

Ναι ,δε τσέκαρα και το manual ,κάτι που έπρεπε να είχες κάνει εσύ,αλλά δε θέλει και πολύ σκέψη.

Αλλάζεις ένα component και δε δουλεύει τίποτα.

Ή είναι χαλασμένο,ή δε συνεργάζεται.Ειδικά με μπλε οθόνη,μάλλον δεν συνεργάζεται.

Αυτό που έψαξα βέβαια,είναι πως η μητρική σου σηκώνει έως 16 γίγα και 1600 mhz.Θα έπρεπε να μην είχε πρόβλημα.

Όταν λες μπλε οθόνη,δεν ποστάρει δηλαδη;Μπλε οθόνη πετάνε τα παράθυρα.

Στο βιος μπαίνεις;Να βάλεις χειροκίνητα την μνήμη 1333,γιατί τόσο αντέχει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Στο bios την βλεπει αλλα δεν εχει επιλογη για 1600 παρα μονο με oc. Ομως κ παλι δε δουλευει.. το ιδιο κ χειροκινητα στα 1333. βγαζει μηνυμα bad pool header.. υποθετω αυτο που λεει ο φιλος για τα 4 gb συμβαινει.. οι τελευταιες δυο αναβαθμισεις bios που εχει βγαλει η εταιρια δεν αναφερονται σε τετοι προβλημα.. σας ευχαριστω ολους

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα αλλη 2x4gb στα ιδια specs με τις παλιες.. τη φορεσα αλλα δε postαρει.. δινει ρευμα αλλαψδεν ακουγεται το beep κ δεν δινει σημα στην οθονη... παλι ασυμβατοτητα η θεμα ρυθμισεων.. εκανα κ μια αναβαθμιση στο bios

Δημοσ.

Πηρα αλλη 2x4gb στα ιδια specs με τις παλιες.. τη φορεσα αλλα δε postαρει.. δινει ρευμα αλλαψδεν ακουγεται το beep κ δεν δινει σημα στην οθονη... παλι ασυμβατοτητα η θεμα ρυθμισεων.. εκανα κ μια αναβαθμιση στο bios

τσεκαρες αυτο που σου εστειλα να δεις αν ειναι συμβατες ?

της εβαλες στης σωστες θεσεις ? δοκιμασετες μια μια πρωτα να δεις ανοιγει....

Δημοσ.

Οι μητρρικές Ρ55 (lga 1156) δέχονται στικάκια μνήμης μεγέθους μέχρι 4g, τα οποία πρέπει να έχουν τσιπάκια και από τις δύο πλευρές του σώματος της μνήμης (double sided)...

• Like 1
Δημοσ.

Το αρχειο αυτο με τις συμβατες μνημες ειναι του 2009 οποτε ειναι ανενημεροτο για μνημες 8gb η 16gb.. δοκιμασα σε ολα τα σλοτς με καθε πιθανο τροπο..

Οι μνημες που εχω πανω δεν ειναι με τσιπακια και απο τις δυο μεριες κ ομως δουλευουν μια χαρα

Δημοσ.

Το αρχειο αυτο με τις συμβατες μνημες ειναι του 2009 οποτε ειναι ανενημεροτο για μνημες 8gb η 16gb.. δοκιμασα σε ολα τα σλοτς με καθε πιθανο τροπο..

Οι μνημες που εχω πανω δεν ειναι με τσιπακια και απο τις δυο μεριες κ ομως δουλευουν μια χαρα

http://www.corsair.com/en/cmx8gx3m2a1600c9 αυτες ειχα στην ιδια μητρικη με την δικη σου και αυτες κρατησα για το 1150 που εφτιαξα και δουλευουν απροβληματιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...