Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον. Θα φτιαξω ενα pc για τριτο (φιλο), ο οποιος μενει Θεσσαλονικη. Το θεμα ειναι οτι θα το κανω πρωτη φορα και εχω περιορισμενες μερες για να το κανω (14-17 ιουνιου). Αρχικα σκεφτηκα να παραγγειλω hardware απο vision studio το οποιο εδρευει εκει. Το θεμα ειναι οτι ειδα σε πολλα προιντα οτι ειναι διαθεσιμα μετα απο 10 εργασιμες. Διαβασα και σε φορουμ διαφορα για τις απαραδεκτες καθυστερησεις του μαγαζιου και δεν θελω να τυχει κατι τετοιο. Εχετε σχετικη εμπειρια με το καταστημα?

παραθετω και το build να ακουσω γνωμες.

AMD Athlon X4 860K Box, Corsair VS Series VS550 80Plus, Asus A88XM-Plus, Gigabyte GeForce GT610 1GB LP, HyperX Fury Black 8GB DDR3-1866MHz

Επισκέπτης
Δημοσ.

χειρότερο απο την πρώτη φορά αριστερά! :P

Δημοσ.

O συγκεκριμενος βλεπει μονο ταινιες και παιζει παιχνιδια στο fb. Δεν θα προσπαθησει να τρεξει το battlefield. Οποτε και καθολου καρτα να μην υπηρχε το ιδιο θα του ηταν

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θέλω να μου παρεξηγηθείς πλάκα εκανα. Για να σε βάλω στο κλίμα τα χρήματα για CPU+GPU που έβαλες = i3 6100.   Και είναι to much για τις ανάγκες του.

Συμπλήρωσε την φόρμα όπως σου είπε ο φίλος.

Δημοσ.

Τσιλαρε, δεν παρεξηγηθηκα :-) . Μπορεις να μ εξηγησεις τι εννοεις? Ειμαι λιγο newbie

Eπισης να αναφερω οτι το μπατζετ ειναι γυρω στα 450

Επισκέπτης
Δημοσ.

κάνε αντιγραφή την φόρμα που θα βρείς εδώ http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/?do=findComment&comment=53255769

βάλ'την εδώ και απάντησέ την.

Έγραψες νέο θέμα και πάλι δεν δίνεις λεπτομέρειες.  Αυτή η γ@μωφόρμα που σου λέω θα βοηθήσει τους άλλους στο να σου προτείνουν το καλύτερο δυνατό δε στο λέω για κακό.

Τα έβαλες στον τίτλο ok   :-)

Δημοσ.

Λοιπον. Θα φτιαξω ενα pc για τριτο (φιλο), ο οποιος μενει Θεσσαλονικη. Το θεμα ειναι οτι θα το κανω πρωτη φορα και εχω περιορισμενες μερες για να το κανω (14-17 ιουνιου). Αρχικα σκεφτηκα να παραγγειλω hardware απο vision studio το οποιο εδρευει εκει. Το θεμα ειναι οτι ειδα σε πολλα προιντα οτι ειναι διαθεσιμα μετα απο 10 εργασιμες. Διαβασα και σε φορουμ διαφορα για τις απαραδεκτες καθυστερησεις του μαγαζιου και δεν θελω να τυχει κατι τετοιο. Εχετε σχετικη εμπειρια με το καταστημα?

παραθετω και το build να ακουσω γνωμες.

AMD Athlon X4 860K Box, Corsair VS Series VS550 80Plus, Asus A88XM-Plus, Gigabyte GeForce GT610 1GB LP, HyperX Fury Black 8GB DDR3-1866MHz

Πριν σχεδόν μια εβδομάδα έκανα παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα σε προϊόντα τα οποία λέγανε παράδοση 4-7 ημέρες. Τα πράγματα ήρθαν ακριβώς μέσα στο όριο. Βέβαια το ποσό ήταν 800€ και δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο πάντως ανταποκρίθηκαν σύμφωνα με ότι είπαν.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν σχεδόν μια εβδομάδα έκανα παραγγελία από το συγκεκριμένο κατάστημα σε προϊόντα τα οποία λέγανε παράδοση 4-7 ημέρες. Τα πράγματα ήρθαν ακριβώς μέσα στο όριο. Βέβαια το ποσό ήταν 800€ και δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο πάντως ανταποκρίθηκαν σύμφωνα με ότι είπαν.

Όχι δεν παίζει ρόλο το ποσό. Με έχουν καθυστερήσει για πολύ μικρότερο ποσό αλλά και για rma που έκανα.  Όλες τις φορές εγώ έπαιρνα τηλ. Το ότι υπάρχουν καθυστερήσεις είναι γεγονός και είναι επιβεβαιωμένο και από άλλα άτομα. Φυσικά και δεν είναι το μόνο κατάστημα που κάνει καθυστερήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...