Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίος, ευχαριστώ!

Ναι, τον ssd μου θα βάλω (θα είναι και σε sata 3 τώρα) και κανονικά θα γίνει φορμάτ, έχω κρατήσει όλα τα backup καθώς και το αρχείο database από το virtual dj και μένουν κανονικά τα cue κλπ, αρκεί να έχεις ίδιο user name στα windows και στο ίδιο μέρος ακριβώς τους φακέλους με τη μουσική όπως τους είχες στο άλλο (εγώ τα είχα όλα στο φάκελο music στα έγγραφα).

Το αστείο από χθές..

... στις 5 φεύγει η τελευταία παρέα από το μαγαζί και παίζει το τελευταίο κομμάτι που έχω βάλει.. τότε κινείται μόνο ο κέρσορας του mouse και έχουν κολλήσει τα πάντα. Δεν κάνει τίποτα, πατάω έναρξη τίποτα, πατάω στο virtual κάτι και τίποτα πάλι.. κουνάω το vοlume από τον controller και ενώ χαμηλώνει ή δυναμώνει η μουσική ανάλογα του τί κάνω, το πρόγραμμα ακίνητο. Πετάει και το bluescreen και άντε γεια...

Για να δούμε σήμερα...  :devil:

ΥΓ: Ποτέ δεν έχω φάει ξανα blue screen στο παρελθόν..

Το θέμα είναι ότι το bluescreen μπορεί να έγινε και από τον controller.. ποιός ξέρει.. θα φανεί όταν σεταριστεί στο νέο laptop.

ΥΓ2: Ίσως πάω και για 8gb στο lenovo, αν και μέχρι 1.25mb ram μου έτρωγε το hp με ανοιχτό το virtual και chrome.

Δημοσ.

γενικως τα windows αμα δουν πολλη ραμ απλωνονται περισσοτερο. Τωρα που θα εχει 4gb θα το δεις οτι δε θα εισαι μονο με 1.25 σε χρηση αλλα καπου στα 2.5-3. Στον σταθερο που εχω 8gb ram τωρα που μιλαμε με ανοιχτα 4tabs στον chrome και 5 tabs στον opera ειμαι στα 4.7gb απο τα 8 διαθεσιμα. Γανικως ειναι καλυτερα το caching να γινεται στη ραμ και οχι στον σκληρο παρολο που εχεις ηδη ssd.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, ξέρω ακριβώς τί εννοείς με το ''απλώνει η ram''.Το έχω δει να συμβαίνει και σε ram και σε vram.

ΥΓ2: Ίσως πάω και για 8gb στο lenovo, αν και μέχρι 1.25mb ram μου έτρωγε το hp με ανοιχτό το virtual και chrome.

Να βάλω άλλη μια ίδια ραμ σαν τη μαμα? Αν δεν βρω σαν τη μαμα, καλύτερα να πάρω 2 4gb, νέες, ίδιες και να βγάλω τη μαμα? Αν αφήσω τη μαμα και στο άλλο σλοτ βάλω 8gb και πάω συνολικά 12gb θα δουλέουν dual channel?

Δημοσ.

καλυτερα μια ιδια με τη μαμα εκτος αν ειναι πανακριβη και σε συμφερει να βαλεις 2*4 καινουριες. Δε θα πηγαινα σε 12 διοτι 1ον ειναι αχρηστα 2ον δε θα παιξουν dual chanel

• Like 1
Δημοσ.

εγω ξερω οτι για να δουλεψουν οι μνημες σε dual channel πρεπει να ειναι ολοιδιες, αν οχι ολοιδιες να εχουν ιδια timings. 

που το γραφει οτι δουλευει σε dual chanel? μηπως γραφει οτι εχει δυνατοτητα να δουλεψει σε dual chanel? 

ας μας φωτισει καποιος πιο εμπειρος.

Δημοσ.

Στο speccy καθώς και στο cpu z γράφει ότι δουλεύει σε dual channel. Όσον αφορά τα timings δεν ξέρω και εγώ με ίδια timings έχω ακούσει ότι πρέπει να είναι, αλλά ίσως να γίνεται και με διαφορετικά timings και να παίρνει και η πιο γρήγορη πχ της πιο αργής τις ίδιες τιμές? Λέω εγώ τώρα...

Δημοσ.

δε γινεται να δουλεψει με διαφορετικα timings κανονικα. Βαζεις δυο ιδιες και διπλασιαζει το ευρος γιατι τις βλεπει σαν μια. Σαν τους δισκους σε raid 0 ενα πραγμα.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν εχω ιδεα...

Για την ιστορια παντως το λαπτοπ του πατερα μου το στειλαμε εγγυηση γιατι η στην οθονη τρεμοπαιζε ο φωτισμος στην κατω αριστερη γωνια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...