stratigos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αιώνα;Φορματ έχει γίνει λίγους μήνες πριν που έβαλα τον ssd, windows 7 έχει, τα μόνα προγράμματα που έχει εγκατεστημενα είναι το virtual dj 8, malwarebytes, bitdefender free, chrome. Έχει γίνει εννοείται σκαν με malwarebytes και bitdef.Πρόσφατα το πήγα και το καθάρισαν και μέσα και αλλαγή παστας. Και εγω εχω επεξεργαστη 6 ετων έναν ι7 πρωτης γενιας αλλα δεν εχω κανενα πρόβλημα οποτε δεν είναι θεμα παλαιότητας. Οσο για σενα στρατηγε μου πρεπει να καταλάβεις ότι το μηχανημα σου δεν εχει την δυναμη πλεον με τέτοιον επεξεργαστη . Εντάξει, άλλο ο i7 και άλλο ο T8300, όπως και να'χει.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ελα ρε εχεις και ssd πανω και παρολ αυτα σου ξηγιεται ετσι?Παντως να ξερεις οτι τα windows 8.1 ειναι αρκετα καλυτερα πλεον,πιο ανταποκρισημα και πιο ελαφρια απο τα 7αρια αρα αν δεν σου κανει κοπο πες στον uncle να στα δωσει και πιστευω οτι κατι καλο θα βγει..
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ναι, έναν arc 100 ocz έχω βάλει. Εντάξει, win δεν αλλάζω τώρα, είναι αυθεντικά αυτά που έχω πάνω. Μετάβαση στα 10 σκέφτομαι αλλά λέω άσε μην έχω άλλα θέματα μετά. Και mozilla και chrome και internet explorer (νόμιζα ότι με αυτόν δεν είχα θέμα, αλλά τελικά και αυτός το κάνει), πικάρουν τον επεξεργαστή κάποιες στιγμές, όταν τρέχουν και είναι ανοιχτό το virtual dj. Τί να πω. Απλά μου έκανε εντύπωση, γιατί πριν το φορματ δούλευα το virtual 6 και (νομίζω) δεν είχα τέτοιο θέμα. Και κάποια χρόνια πριν virtual 5 με win xp και chrome χωρίς θέμα, με Core Duo T2250 και 2gb ram.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αρα κοιτα να βαλεις πιο παλια εκδοση του vdj για να ειναι πιο ελαφρια. Επισης αφου εχεις γνησια 7αρια θα μπορουσες να κανεις την αναβαθμιση σε 10αρια και μετα να τα περασεις καθαρη εγκατασταση αφου δεις οτι δεν εχεις κανα θεμα με οδηγους.Αλλα εννοειται οτι θες χρονο και ταλαιπωρια για ολα αυτα..Παντως η πιο στανταρ λυση στο προβλημα σου θα ηταν μαλλον τα xp που θα πηγαιναν σφαιρα.. 1
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ναι, θέλει χρόνο και δοκιμές με τα 10αρια. Xp δεν μπορώ να βάλω ρε συ.. χαχ.. Άλλο virtual δεν μπορώ να βάλω, είναι αυθεντικό και αυτό. Και στην τελική, εντάξει, δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα να μην κάνω browsing όταν είμαι στη δουλεία και παίζω.. κάνω και από το κιν.. και σιγά το πόσο browsing έκανα, απλά άνοιξα το θέμα γιατί μου έκανε εντύπωση να πικάρει ο επεξεργαστής. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ωραια τοτε κρατα το για τον επομενο υπολογιστη σου που θα το σηκωνει ανετα το vdj 8..Και λεω εγω τωρα: Ειναι καλυτερα να εχεις ενα fiatακι και να πηγαινεις ανετα στην δουλεια σου η΄ να εχεις μια μερσεντα και να την κοιτας καθε μερα που φευγεις για δουλεια με τα ποδια επειδη δεν μπορεις να την συντηρησεις?(Εννοω βαλε το vdj 5 η΄ 6 για να κανεις την δουλεια σου σωστα και βλεπεις πως θα κυλισει..)
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μα σωστά την κάνω άμα δεν κάνω browsing. .. που και με browsing την κάνω απλά πικάρει για 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει την καρτέλα, σύνδεσμο κλπ. ΥΓ: Σε προηγούμενα virtual δεν παίζει η κονσόλα μου.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ναι ρε συ οκ οταν λεω να κανεις την δουλεια σου εννοω να μπορεις και να browsαρεις χωρις να σου πηδαει το τραγουδι..Κακα τα ψεματα, για να παρεις το μεγιστο απο τον τρικερατωψ σου, πρεπει να βαλεις windows xp κτλ. Αλλιως απλα οπως ειπες πιο πανω, μην ξανα σερφαρεις ταυτοχρονως..
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Είπες δεινόσαυρο και αδύναμο τον επεξεργαστή μου;;; Το laptop όταν αγοράστηκε είχε vista πάνω.. κάτσε καλα.. Οκ, σίγουρα θα πήγαινε καλύτερα με xp αλλά στην προκειμένη κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Καλά, δεν μου ''πηδάει'' και το τραγούδι εκείνα τα δευτερόλεπτα που γίνεται το πικ, βασικά στον ήχο δεν έχω κανένα κόλλημα ή κάπου αλλού .. μόνο το γράφημα (εικόνα που έβαλά στο πρώτο πόστ) που δείχνει το beat των κομματιών, τρώει ένα μικρό λαγκάκι και αυτό μόνο τα 2-3 δευτερόλεπτα όπως λέω που κάνει να φορτώσει μια σελίδα.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ε τοτε αν δεν κανει διακοπη το τραγουδι δεν υπαρχει προβλημα!Ολα τα αλλα φυσιολογικα ειναι. Αφου ζοριζεται στιγμιαια για να ανοιξει ο chrome ολα οκ τοτε. Αντε και με΄γεια 1
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Nαι, δεν υπάρχει διακοπή ή κάποιο κόλλημα στη μουσική, μόνο στο γράφημα αυτό το λαγκακι που λέω.
stratigos24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σήμερα πώς γίνεται να μην κάνει κανένα θέμα και με 3-4 καρτέλες στον chrome ανοιχτές παράλληλα με το virtual? Ναι, ο επεξεργαστής φαίνεται να κοκκινίζει (ίσως για λιγότερη ώρα) όταν ανοίγω νέο καρτέλα ή φορτώνω σελίδα κλπ, αλλά το γράφημα που δείχνει το beat των κομματιών δεν κολλάει καθόλου... Περίεργα πράγματα...
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μιας και σκέφτομαι σιγά σιγά για νέο λαπτοπ,κάποιο με i5 6200u λογικά θα είναι οκ έτσι;
discoboyminimal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 λογικα , ειναι παραξενα πραγματα τα daw (και το virtual , ειναι μεσα σ αυτα). δες να εχεις τουλαχιστον 6-8gb ram και ισως αυτονομη καρτα γραφικων. να εχεις τον cpu οσο πιο ξεκουραστο μπορεις.
Zandim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 δεν εχουν καμια ανγκη σε gpu τα προγραμματα djing. Ο 6200u θα σε καλυψει απολυτα, οπως και ο 6100u αν θες να γλυτωσεις καποια χρηματα. Οχι κατι λιγοτερο απο αυτους τους επεξεργαστες ομως. Ιδανικα βαζεις 8gb ram και οπωσδηποτε ssd. Ετρεχα για χρονια το τρακτορ με μηχανικο δισκο σε διπυρηνο (4 νηματα) i5 laptop και απογειωθηκε οταν εβαλα εναν σχετικα καλο ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα